Visszetérően olvasom tőletek a Bajnai ajnározását, hogy a Bajnai így meg úgy.
Akkor pontosítsunk. Bajnai Gordon csak de jure volt MAgyarország miniszterelnöke. De facto az Ő regnálása alatt az IMF és az EU diktált. És ha effelől kétséged volna, akkor üsd fel bármelyik lapot abból az időből. És olyanokat fogsz olvasni, hogy az IMF/EU delegációi aznap melyik minisztériumban ellenőrizték a program végrehajtását.
Ti ezt a totális kiszolgáltatottságot és szervilizmust valamiféle erénynek próbáljátok beállítani.
Próbálj kérlek megbarátkozni a gondolattal, hogy soha nem a farok csóválja a kutyát és nem a nyuszika viszi a puskát és nem a befőtt teszi el a nagymamát. HAgyjad már ezt az unos untalan ismételt hazug, önfelmentő szoci lózungot, hogy mindenről az ellenzék (meg mindenki más gonosz) tehet. Nem. Egyszerűen szarok voltak. Ennyi.
itt meg a többi topikon is csak az látszik hogy Orbánnak csak a nagyon hülyék és/vagy lelki sérültek "támogatók" maradtak (meg akiknek tejel, de az ő számuk kicsi, meg a helyzetük is kicsit más). Ez a szövegkörnyezet, amelyben most irkálunk.
Nem , ilyen a reálszférában nem létezik. Kockáról kockára kell építkezni ! Ki is mondta ? Netán egy filozófus ? Egy Nobel díjas tudós ? Vagy esetleg egy megélhetési ?....DDDD
Hidd azt hogy csak szó szerint szabad téged idézni.
Nem írtam ilyen, mert nem is gondoltam. Csupán felhívtam figyelmedet, hogy a pártszemüveged annyira torzít, hogy már értelmezni sem tudsz viszonylag egyszerű gondolatokat.
Én valóban menthető lennék a haladó baloldal számára, de amíg kis barátunk kedvence "képviseli" a haladó baloldalt, addig szívesebben maradok menthetetlen. :)
Majd ha lesz valaki más a balfasz Feri helyett, akkor szóljanak!
Te még menthető lettél volna a haladó baloldal számára úgy pár évvel ezelőtt, de mély romlottságod miatt megtagadtad a progresszív erőket, elvetetted azt az opciót.
Látod, látod, mennyivel könnyebb a magamfajta náci helyzete, az én lelkemet senki sem akarja megmenteni, meg nem is olyan vadul mérgesek rám:-)