Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Most nézem Ati a 2006-os WRC DVD-t amit kaptamtőled :) Jót nevettem Loeb-ön ahogy viszi át a Xsarát az etapon :)))))))))))))))))) Erre még videó játékon is azt mondanám hogy túlzás :) Hogy fogy már el az autó !
Múltkor láttam egy Német futamon 911-est, nekem is szokatlan látvány volt. Már a Porsche sem a régi. Rally-Porsche-k közül szerintem főleg a Dakar verziók mutatnak. A 84'-es 911, meg a 85'-ös 959. Azok ott voltak a szeren nagyon. Meg a Safari-s autó is.
Hm. Erős a forint :) ! Igen, ezeknek úgy tudom mind 100 euró körül van az áruk...meg picivel korábban kiadják őket mint az IXO és társaik....csak igazi állatok vesznek ilyet...ez is jó szűk kör lehet....nyitható 43-as. Ez is fura :)
Nekem olyan idegenek ezek a Porsche-k rally pályán. Még napjainkban is fut néhol "új generációs" Porshe, rally pályán, de nekem olyan mintha rally autó jelenne meg az F1 pályán. Olyan oda nem illő. Meg ez nekem nagyon utcai. Ha rally autó, akkor mutasson valami brutalitást.
Hát nekem sajnos mind a kettő esélytelen. :-) Hát igen, végeredményben ez egy utcai 911S, becsövezve, matricázva, néhány Cibié-vel az elején. Ebben az időben még néha labdába rúghattak a Posrche-k is. A pályaversenyzés volt az igazi területük.
Érdekes darab. Ez gyanta igaz ? Talán Povance Moulage. Ő szokott ilyen 43-as maketteket gyártani úgy tudom. Izgamas a lámpasor miatt. Kiadta az IXO is, egész szép lett.
Ahogy látom kezd éledni a WRC. Ha minden jól megy akkor hamarosan rengeteg gyártó lesz újra és jó pilótákban sem lesz hiány ahogy elnézem már a 2012-es esztendőt is....jó sok változás van a csapatok között is...
Azért kíváncsi leszek a jó öreg Delecour-ra mire lesz képes.
Hát tesó, én az Eurosportos IRC, WRC közvetítésekre, és a netes MotoGP futamokra szavazok inkább............... Elegem van a Forma1-es "szakértő" gárdából. Meg, tulajdonképpen a Forma1-nek nevezett hülyeségből is. Nálam most jött el az idő hogy egyszerűen leszarjam az egészet. Meghagyom a 15 éves kiscsajoknak a rajongást, Alonso, Vettel, meg ez a körítés nekik való. Ez már régen nem a férfiak sportja, az valahol a 90-es években meghalt Senna-val együtt. A régi garnitúrából már csak Schumacher van ott, de ő is csak hülyét csinál magából. A többi meg mind kitenyésztett gazdag kisfiú, akiket már 6 éves koruktól tréner, meg személyi edző cumiztat stb............ Hol van már itt a férfiasság, sportemberség, ami a régi F1-es öregekben alapból megvolt? Ááá mindegy..... Én napjain Forma1-ét nem tartom technikai sportnak, inkább egy hagymázas, aranyszínű, celebmajom világnak. Az "autók" meg.....??? Hagyjuk már............ :-)))))))))))) Pályák....India, Kína, Valencia stb..... mondjam még? Ez az egész már nem ér annyit hogy vasárnaponként 2 óra hosszát elvegyen az életemből.
Éreztem, hogy nem fogsz neki örülni! De ki örül? Wébert meg Zsoltit én is rühellem! Még Pozsgay kéne tolácsnak "nem volt jó a csomag, túl nagy lett a hézag" ezt minden futam után elsütötte..... Delegalább gyulától megszabadultunk! De! A boxutcában is forgathat a stábunk! Szerintem így színvonalasabb lesz az egész.
A KÚRVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy látszik az M1-nél is volt valami pereputtya......... Amin még felcsesztem most az agyam az az, hogy Baumgartner kicsit sem izraelita Zsolti mit akar ott megvitatni????? MIT??????????????? Az a kretén nyomorék ebihal...................... Hát Massa balesetét se tudta rendesen lereagálni, jókat mosolygott rajta az a hátszeles kis gyökér. SZÓVAL NÁLUNK ÍGY NÉZNEK KI A SZAKÉRTŐK???????? Ááááá de miért is csodálkozom................. ??? Elvégre ez Magyarország.
Rossz hírem van Miki! Wéber Gábor lesz a másik kommentátor.
A stáb:Mezei Dániel - vezető kommentátor
Wéber Gábor - szakkomentátor
Szujó Zoltán - helyszíni tudósító
Bende Adrienn - helyszíni riporter
Bene Emese - rádiós műsorvezető
"A stúdióban a Telesport műsorvezetői mellett Baumgartner Zsolt, valamint egyéb sportágak képviselői vitatják majd meg a történéseket.
A magyar közönség HD minőségben élvezheti a közvetítéseket, és külön jó hír, hogy a FOM vezetője, Bernie Ecclestone engedélyezte, hogy az idei évtől a magyar stáb már nem csak a Hungaroingen, hanem minden helyszínen, a rajtrácson is forgathat. Ez a lehetőség nagyon komoly előrelépést jelent a közvetítések színvonalát illetően. Az idei szezonra vonatkozóan annyit már most tudni lehet, hogy az m1 az európai futamokat a helyszínről közvetíti, illetve ami már biztos, hogy az Ausztrál és a Maláj Nagydíjat is."
A napokban olvastam valahol hogy az M1-en már válogatják összefelé a Forma1-es kommentátori stábot. Amin meglepődtem, és ami már biztos az az, hogy a helyszíni tudósító marad celeb Szujó Zoltán. Na az milyen "munka" gyerekek.............. Utazol a Forma1-el, készítesz néhány riportot azt' csá............... És még fizetést is kapsz érte nem keveset. Félelmetes hogy valakik eltapsolnak így egy életet, élik világukat anélkül, hogy egy napot is rendesen végigdolgoztak volna.
Na mindegy a lényeg az, hogy az Júdea Klub-os celeb-sztárautóversenyző garnitúrának búcsút inthetünk. Nem kellesz már gyugyu Balázska bumburnyák fejét bámulni, vagy hallgatni Wéber Prof. andjunktus nagyképű, lekezelő szövegét hallgatni. Hülyezsidó mehetsz haza............ Viszont Szabó Róbert normális, közérthető stílusa hiányozni fog.