Keresés

Részletes keresés

JEFFREY Creative Commons License 2010.12.17 0 0 11

Te most tetetted a tudatlant, vagy provokálsz. Nem tudom, hogy ki az aki a nyugati sajtot eteti a jobboldal lejáratása céljából, s 2004.től képviselői utján Brüsszelben is. Nem tudom, hogy ki és kik azok akiket nem zavart, hogy Orbánék ellenzékbe, vagy most kormányon  vannak azonos retorikát engednek meg maguknak a haza dicsöségére.

Ki volt az aki az EU "folyósói" beszélgetésekre hívatkozva terjesztették a suttogó propogandát, hogy Orbánék nem képesek ellátni az EU elnökséget és el kell venni, s különben is diktaturát építenek és a szélsőjobbal kokketál.

Nem tudom, hogy ki rohangált Simor fizetéséért, a bankadó, különadó ellen Brüszelbe a mai napig.

Azért észhez kellene térniük, mivel eddig se, de ezekután sem fognak eredményt elérni, mivel Orbánt 20 éve ismerik és a karakterét is, mivel a szemük láttára vált egy meghatározó politikussá. Az, hogy a pénzügyi és multi lobik mit probálnak elérni a balli ármánykodására és nem mindig a valóságnak megfelelő sugásaira nem nagyon téritette el a kormányt  a maga álltal a választok felhatalmazása alapján kijelölt útról.

Saját magukat járatják le a szoclibek és bizonyosan "szánalommal" tekintenek rájuk, mert melyik ország vezetői oldaltól függetlenül saját hazájának , s főleg a ME.-nek probál ártani.

Egyenlőre a vélemény az, hogy magyarország egy hazug, szavahihetettlen egy hazug ME.-t hatalombatartó társaság probálja lejáratni azt a kormányt aki most probálja rendbetenni a szenyest.

Orbán végigjárta az EU országait, személyesen tárgyalta végig egész europát és azon kivüli országokat. Támogatásukról biztosították nem akárkik, most rajtunk is múlik, hogy ezt a potenciális szimpátiát kihasználjuk-e vagy a ballibek és médiájuk Orbánfobiája beíndúl, de szerintem ha eszük van nem járatják le magukat.

Az igaz, hogy nehéz ezt elvárni, de az EU.-nak sokkal nagyobb problémákat kell most megoldani, minthogy foglalkoznának a belpolitikai csatározással amit egy súlytalan ellenzék képvísel.

Előzmény: lujo2 (8)
mrslipton Creative Commons License 2010.12.17 0 0 10

Legyen-e béke addig a belpolitikában amíg mi leszünk az EU soros házigazdája? Nyeljen le mindent az ellenzék, és ne kritizálja a kormány balfasz intézkedéseit csak azért, ne keltsük az országnak rossz hírét?

A kérdésbe benne van a válasz, mint rendesen a balodali-liberális megszokás szerint.Hiszen a válaszokat csak ezek a felkent emberek tudják.Lásd az ország helyzetét.

Előzmény: lujo2 (-)
lujo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 9

Ugyan, nem vagyok én Annamaria! :D

Előzmény: horex (6)
lujo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 8

Brüsszelbe ne menjünk, megtette ezt már ő, amikor azt mondta, ne adjanak kölcsönt. Meg a szennyest mi ne teregessük ki küldöldön, ha már OV megtette. Itthon sztem sem kellene kussolni. De kíváncsi vagyok mások véleményére.

Előzmény: Törölt nick (5)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2010.12.17 0 0 7

Nyeljen le mindent az ellenzék, és ne kritizálja a kormány balfasz intézkedéseit csak azért, ne keltsük az országnak rossz hírét?

Már az ellenzék sem a régi... nincs szadesz, nincs mószerolás külföldön.

horex Creative Commons License 2010.12.17 0 0 6

Persze befognád a PoliDili száját is?

Béke? EZen a földön nem lesz béke egy jó darabig

Teccettekvolna a 4párti megbeszélésre leülni Bajnaival mikor kezdődött a válság

Nem nem soha!

reggelsanyi Creative Commons License 2010.12.17 0 0 4

amíg itt az Eu kussoljunk?

Előzmény: lujo2 (3)
lujo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 3

lényeg kimaradt, h érthető is legyen

Előzmény: lujo2 (2)
lujo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 2

Fogalmazd meg tömörebben a topic címét, h érthető is legyen. :D

Előzmény: reggelsanyi (1)
reggelsanyi Creative Commons License 2010.12.17 0 0 1

Mióta van háború?

Előzmény: lujo2 (-)
lujo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 topiknyitó

Legyen-e béke addig a belpolitikában amíg mi leszünk az EU soros házigazdája? Nyeljen le mindent az ellenzék, és ne kritizálja a kormány balfasz intézkedéseit csak azért, ne keltsük az országnak rossz hírét? Vagy mindent el kell tűrni zokszó nélkül, nehogy megint azzal vádolja a kormányoldal a baloldalt, ráront hazájára?

Nem él-e vissza a kormány, h az ellenzék önkéntes szájkosarat tesz magára, és ezalatt szavaztatja meg az alkotmányt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!