Te most tetetted a tudatlant, vagy provokálsz. Nem tudom, hogy ki az aki a nyugati sajtot eteti a jobboldal lejáratása céljából, s 2004.től képviselői utján Brüsszelben is. Nem tudom, hogy ki és kik azok akiket nem zavart, hogy Orbánék ellenzékbe, vagy most kormányon vannak azonos retorikát engednek meg maguknak a haza dicsöségére.
Ki volt az aki az EU "folyósói" beszélgetésekre hívatkozva terjesztették a suttogó propogandát, hogy Orbánék nem képesek ellátni az EU elnökséget és el kell venni, s különben is diktaturát építenek és a szélsőjobbal kokketál.
Nem tudom, hogy ki rohangált Simor fizetéséért, a bankadó, különadó ellen Brüszelbe a mai napig.
Azért észhez kellene térniük, mivel eddig se, de ezekután sem fognak eredményt elérni, mivel Orbánt 20 éve ismerik és a karakterét is, mivel a szemük láttára vált egy meghatározó politikussá. Az, hogy a pénzügyi és multi lobik mit probálnak elérni a balli ármánykodására és nem mindig a valóságnak megfelelő sugásaira nem nagyon téritette el a kormányt a maga álltal a választok felhatalmazása alapján kijelölt útról.
Saját magukat járatják le a szoclibek és bizonyosan "szánalommal" tekintenek rájuk, mert melyik ország vezetői oldaltól függetlenül saját hazájának , s főleg a ME.-nek probál ártani.
Egyenlőre a vélemény az, hogy magyarország egy hazug, szavahihetettlen egy hazug ME.-t hatalombatartó társaság probálja lejáratni azt a kormányt aki most probálja rendbetenni a szenyest.
Orbán végigjárta az EU országait, személyesen tárgyalta végig egész europát és azon kivüli országokat. Támogatásukról biztosították nem akárkik, most rajtunk is múlik, hogy ezt a potenciális szimpátiát kihasználjuk-e vagy a ballibek és médiájuk Orbánfobiája beíndúl, de szerintem ha eszük van nem járatják le magukat.
Az igaz, hogy nehéz ezt elvárni, de az EU.-nak sokkal nagyobb problémákat kell most megoldani, minthogy foglalkoznának a belpolitikai csatározással amit egy súlytalan ellenzék képvísel.