Feltosz papírt nem tud felmutatni a hülyeségéről. Bizonyítani pedig csak így tudja a dokiknak, hogy papír nélkül beszél hülyeségeket. Csak legalább vicces lenne a tévében és ne ilyen végtelenül szánalmas. Már bohócnak sem jó így.
Mindegy én láttam papírt, bár az is lehet hogy nem egy felvételt néztünk. Az Orbán amúgy - ha még nem figyelted meg - minden válaszadása előtt jegyzetel, szerintem szavakat, főbb gondolatokat vagy a kérdezőtől vagy a saját válaszának kulcsszavait. Amikor konkrétan válaszol, ezeket veszi alapul a mondandójához.
Feltosznál én nem láttam papírt, de ha még lett is volna, Misike a VÁLASZT olvasta papírból. hogy is lehet ez ? Úgy hogy nem is a kérdésre válaszolt! Hogyan lehet úgy szópárbajt nyerni hogy nem a kérdésre válaszolsz? Alapvetően tisztességtelen dolog!
Fletosz is papírról olvasta a mondókáját, tehát ez irreleváns szempont. Én két kényszeresen, pszichopatán viselkedő embert láttam, de Viktort tartom a "párbaj" győztesének. Fletó már csak próbál úgy tenni, mintha nem egy bukott politkus lenne, pedig már tudja hogy az. Viktor mögött meg ott egy brutális és példátlan választási siker. Ezzel meg is tud magyarázni bármit, ürügyként lehet felhasználni bármire. A szocik csak vinnyognak, de a karaván halad. Az MSZP szavazóbázisa kopik szép lassan, ahogy telik az idő, nekik a legsoványabb a bázisuk a fiatalok körében. Tüntetések?! Pff mi lesz az, nyugdíjas jamboree a Felvonulás téren, mint a régi szép időkben, egy kis sörözés virslizés. Az MSZP szerintem már egy vén, impotens párt. De érzeik ezt ők is. Ilyen 8 év után pofázhatnak bármiről, kételkedve hallgatja őket az emberek nagy része. Amikre most hivatkoznak, amikkel érvelnek és amiket ők tettek korábban, aközött óriási szakadék tátong. Ezt bizony magunknak hozták össze, nem merték Gyurcsányt bebuktatni, hát most igyák a levét. Ja meg közben mi is inni fogjuk, mert Vikkancsék viszont felhatalmazva érzik magukat bármire és egy roppant egyszerű érvvel támasztják alá: 2/3-dal mi győztünk, a nép feljogosított minket arra, hogy azt tegyük amit. Nincs kontroll, ha van azt kiiktatják. Köszi.
A mikolázás és elég unalmas,nemlehetnearrólbeszélni,hogymilyenfrappánsanmegmondtaOrbánamagáétgyurcsánynak?
Illetve mocskosul szeretnétek, ha ez történt volna, de mivel mégsem ez történt, ezért gyorsan beleálmodtátok a vágyaitokat és most előadjátok az egészet, mint kész tényt.
Remekül szórakozom ezen a fideszpógári tempón.... :))) Mindig le tudott nyűgözni a kreativitásotok. :)
Fletó úgy tűnik nem annyira intelligens, hogy rájöjjön az a szemfényvesztő stílus amellyel régen még választást nyerhettek már nem müxik, a lepel rég lehullt és ami mögötte látszik nem túl bizalomgerjesztő. A Zorbán sokkal rafináltabb és sunyibb, a valódi arcát nehezebben látja meg a nép eccerű narancs sálos gyermeke.
A tervek szerint úgy változik a választási törvény, hogy aki fideszre akar szavazni annak nem kell elmenni a szavazó helyiségbe, aki nem, az elmegy és írásban meg kell indokolnia hogy miért nem a fideszre kíván szavazni, ezt a szavazatszámláló (csak fideszesekből álló) tagjai megvitatják hogy elfogadják-e vagy se.
Ha a szópárbajt logikailag nézzük, akkor Fletó valóban nem csapta le a labdát éspedig, hogy Orbán baromira nem a kérdésére felelt. Ő agresszívan számonkért amire nem sok alapja van, ő egy erkölcsileg porrá erodálódott valaki, az Orbán meg fenyegetni kezdett, ami inkább retorika a Fidesz részéről, mintsem komoly szándék. A konkrét kérdésre a konkrét választ meg jól elkerülte és érzelmi húrokat pengetett, amely hatékony elterelés volt: régi sérelmeket, tömegbe lövetést kardlapozást.