Schmitt Pali unokaöccse idén júniusban meglehetős arroganciával kikérte magának, hogy ő és a fidesz nem olyan:
"A személyemet érintő hamis beszámoló nemcsak légből kapott, hanem azt a hamis látszatot kelti, hogy a Fidesz is olyan párt, mint az MSZP, vagyis a rokoni kapcsolatok és nem a szakmai hozzáértés alapján kerülnek felelős vezetői posztokra az emberek. Ezen kívül - a rokoni szálak emlegetésével - nagybátyámat is belekeverik ebbe az olcsó, átlátszó, hamis játékba, nyilvánvalóan a felelős beosztásban lévő politikus lejáratásának szándékával"
Most itt olyan fidesz mutyik következnek, amik ellen eddig küzdöttek(?).
-Csókolom Pali bácsi, apu szólt, hogy hívatni teccet!
-Igen Nórikám, beszélnünk kell!
-Mondja csak Pali bácsi!
-Hallottam Nórikám, hogy még nem sikerült elhelyezkedned az egyetem után.
-Igen Pali bácsi, így van!
-Hát ezen szeretnék segíteni neked. Van itt ez a Felterjesztési Osztály. Oda keresünk fiatal agilis vezetőt. A fizetés sem kevés és Nórikám, rád gondoltunk...
-Pali Bácsi, hogy milyen aranyosnak teccik lenni. Mikor adjam be a pályázatot?
-Nem kell pályázni, neked találtuk ki Nórikám.
-Jajj Pali bácsi, örök hálám....
-Nórikám, csak egy a bökkenő, el kell vállalnod valamit.
-Mit Pali bácsi....?
-Tudod van itt ez az alkotmányozási izé, amit ezek a nyomorult újságírók kikezdtek.
-Nem tudom Pali bácsi, eddig nem politizáltam...
-Nem is baj Nórikám, az a lényeg, hogy az állás november elsejétől szól, a felvételi dolgokat majd visszadátumozzuk. Gratulálok az új munkahelyedhez.
kepzeld el hogy a zegyenruhakat valami libsi zsidoberenc multi gyartja, oszt felkapja magara a szep szal magyar rendor, es az meg reajaszorul, oszt gazul megfojtya....
"azt a hamis látszatot kelti, hogy a Fidesz is olyan párt, mint az MSZP, vagyis a rokoni kapcsolatok és nem a szakmai hozzáértés alapján kerülnek felelős vezetői posztokra az emberek."
Naezaz! Megmondtuk, hogy nem vagyunk olyan korruptak mint a másik oldal, tessék szépen elhinni!
ne feledjuk, az indexnek koszonhetoen meghiusult 5 milliardos legifotozast se...
kaderek kozt meg el ne feledjuk man a kornyezetvedelmiseknel illes zolika recefigyelo cuncikajat, aki oly lelkiismeretesen vegezte a vorosiszap tarozo ellenorzeset ket hettel a katasztrofa elott, hogy azota is mely kussban van a miniszterium, pedig zolika ugy nyilatkozgatott elotte, mint a villam :)
Az új kormány egyik első intézkedése az volt, hogy Borókai Gábor volt kormányszóvivő és Heti Válasz-főszerkesztő feleségét kinevezték a Magyar Közlöny felelős szerkesztőjévé.
Vitézy Dávid, aki orbán fővezér és néptribun rokona (http://www.fn.hu/hetilap/20101108/rokonok/ hogy mik vannak???), budapesti közlekedési vezérigazgató lett az iskolapadból egyenest.
Kontrát Károly belügyi államtitkár -egyébként bizonyára tehetséges - friss diplomás lánya osztályvezetői állást kapott a Köztársasági Elnöki Hivatalban...