nemezis 2
2010.11.10
0 0
351
"Az ismeretlentől és a bizonytalan, kiszámíthatatlan helyzettől."
Akkor ez minden bizonnyal generalizált szorongás.
Előzmény: asta (346)
asta
2010.11.10
0 0
346
Bevallom féltem is. Ki féltsen, ha nem én:O)))
Mostanában van is már félni való. Régi, ismerős, émelyítő érzés....félni ártatlanul és kiszolgáltatottan. Az ismeretlentől és a bizonytalan, kiszámíthatatlan helyzettől.
Előzmény: Bard_Taliesin (345)
JEFFREY
2010.11.10
0 0
338
Meg is lepödtem, mert nagyon korrekten ismertette a tényeket, nem akart magyarázni ezt, vagy azt.
Szeríntem Balczo tesze-toszasága és Tobiás túlbuzgósága turbozta az egészet témát adva a nagyérdemünek.
Balczó nem gyakorlott még a plenáris üllés vezetésében, az mszp meg dörzsölt és leűt minden labdát.
Előzmény: Törölt nick (337)
asta
2010.11.10
0 0
330
Hogy ki komcsi meg ki nem azt jobb nem feszegetni...
Sólyom volt KE szerinted komcsi? Igen?
Csak mert ő sem ért egyet ezzel. Elek István komcsi? Mert ő sem. És lehet sorolni.
Szóval ki a komcsi?
Előzmény: Törölt nick (327)
Törölt nick
2010.11.10
0 0
329
A titkos szavazás ellenkezik a zemberek akaratával. A Fidesz nem engedheti, hogy kizsákmányoló szavazatszámláló-spekulánsoknak legyünk kiszolgáltatva.
Én a Sztálin-módszert javaslom. Nyílt szavazás, ahol aki igent mond, az leengedheti egyik kezét.
moziga2
2010.11.10
0 0
321
"Egy szavazat hiányzott az alkotmány módosításhoz. Rendkivüli szünetet rendelt el Balczó"
Előtte viszgálódott. Valszeg a parlament mézeshetek cseppjeiből, beragadhatott egy gomb. Azt a gombok meg majd gombamódra szaporodnak. Előbb-utóbb.
Előzmény: gubatura (5)
Törölt nick
2010.11.10
0 0
314
Szánalmas a magyarországi politika!
Mindenhatóak és így sem megy...
Pár millió elvesztegetett szavazat?
Előzmény: Vajk (-)
Törölt nick
2010.11.10
0 0
313
Annyi sikertelen elektrotechnika ZH és vizsga után végre kiderül Balczó tanár úrról hogy ő is tud olyan érthetetlen (bamba) fejjel nézni, hogy látni rajta a: "Mi van fiam, nem tanultad meg a házszabályt? Pedig leadtam. Na majd jövőre készülj jobban." :)
Akkor most megbuktam?
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!