Keresés

Részletes keresés

marcipannyuszi Creative Commons License 2010.10.25 0 0 47

Mi lesz Kocsissal??  :(

Előzmény: Karakaszalovics Ixa (-)
horex Creative Commons License 2010.10.25 0 0 46

Kifasst érdekel, hogy házon belül hogy változtatják az ugymenetet

Kevesebb lesz a "benzin ára" ettöl?

Persze hogy az érdekel , hogy jobb vagy változatlan lesz a helyzet amikor kapcsolatba kerulök pl. az önkormányzattal

Ha neked mindegy, hogy nálad hogy csapódik le egy kormányzati/polg.mesteri intézkedés, akkor ugorgyunk

by horex

Előzmény: borkostolo2 (45)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 45
Nem tudsz, csak a piti problémáiddal foglalkozni. Egy (kettő) hivatali ügyintézőből következtetsz arra, hogy az egész rendszert lehetetlen megjavítani. Hagyjuk! Ez így még félrészegen, a kocsmában sem lenne komoly érv. Ráadásul a szándékot meg nem is látod, mert neked valamit nem intéztek el. Nekem meg az utóbbi időben minden flottul ment. (Az új bankomban például soha nem látott segítőkészséget és ügyfélbarát, a bürokráciát mellőző hozzáállást tapasztaltam, minden alkalommal, mikor el kellett mennem hozzájuk. De pár hónapja az önkoriban ugyanez volt.) És? Kit érdekel, a rendszerhez és annak megváltoztatási lehetőségeihez képest. Mert, mintha onnan indultunk volna, a 300 elbocsátott adminisztrátortól.
Előzmény: horex (42)
dream manager Creative Commons License 2010.10.25 0 0 44

"Nem fogunk tréfálni. (...) Ha ezeket a szerződéseket nem fogják nagyon rövid időn belül ezek a külföldi tulajdonosok úgy módosítani, hogy a város számára lényegesen kedvezőbbek legyenek, akkor egy jogászcsapat addig fogja keresni a szerződésszegéseket, amíg meg nem találja"

Na végre, így kell ezt. 10 pont Tarlósnak!

Előzmény: Karakaszalovics Ixa (-)
horex Creative Commons License 2010.10.25 0 0 42

Nem éltem külföldön

A legalsó szinten nem fogom érezni a javulást, mint irtam Rogán 4 éve polgi nálam

Ügyintéztem, mondják mi kell, mondom dehát a maguk papirja szerint nem kell amit ön mond

Jaj Katikám, szóltam hogy javitsák ki!

Jövö héten újbol megyek, szerintem ugyanugy lesz az idejétmult tájékoztató

Majd hivatkozom  Tarlós úrra

:)

by horex

Előzmény: borkostolo2 (39)
gojo100 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 41
Sztem torvény az van dögivel!

-lopás
-csalás
-sikkasztás
-hanyag-hütlen kezelés...stb

megasztán lenne feljelentési kötelezettség, mondjuk hivatalbol...igy kezdödik...az a hivatalos személy aki munkája során...

Vezetöknek kurtavas
Előzmény: Morgó Sapiens (38)
Tzp Creative Commons License 2010.10.25 0 0 40
Tarlós nem a hasznot akarja elvenni a magáncégektől, hanem az extrahasznot, ami a számunkra előnytelen szerződésekből ered.
Előzmény: renegade (7)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 39
Csak jobb lehet az ügyintézés, ha kevesebb a bürokrácia. Nem tudom éltél már külföldön vagy sem, de néhány országban ezerszer könnyebb elintézni az ügyeidet, mert kevesebb a faxakodás. Ha van bürokrata, a munkát is kitalálja magának és már is túlburjánzik a feladatod, ha valamit el akarsz intézni. Úgyhogy, igen, azt gondolom, hogy jóval kevesebb ügyintéző is elég és mégis flottabbul mehetnek az ügyek.

Előzmény: horex (30)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 38
Ahhoz előbb egy sor törvényt kell átírni, hogy megtehesse. Legyen úgy! Majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta.
Előzmény: gojo100 (37)
gojo100 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 37
Csakhogy mint látjuk, a menö magáncégek többsége állami beruházások résztvevöi, és rajtuk keresztül is folyik a pénzlenyulás!

Arrol nem is beszélve, hogy a menö magáncég tulajdonosa ezer szállal kötödik a felsö politikához -hatalmon lévökhöz - de lehet, hogy épp egy föpolitikus testvére a cégigazgató...stb.

Ugyhogy ha igy vesszük Tarlós miért nem nyulhatna utánuk...csak kérdés akarja-e?

De hát tudod Te ezt!

Vezetöknek kurtavas!
Előzmény: Morgó Sapiens (27)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 35

"hallottal mar olyat hogy a bank egyoldaluan az ugyfel javara modositotta a szerzodest?"

Soha. Nem hülyék azok, hanem szemetek. Ha módositanak, hát biztos nem ők szopnak.

"ez ellen is fel szokott lepni az ugyfel?"

Szél ellen pisálni? Uggyan már...

Előzmény: alfredoo (32)
alfredoo Creative Commons License 2010.10.25 0 0 32

morgo

hallottal mar olyat hogy a bank egyoldaluan az ugyfel javara modositotta a szerzodest? peldaul az arfolyam alakulasanak vagy a libor alakulasanak megfeleloen.

ez ellen is fel szokott lepni az ugyfel? meg az o morgolodo tamogatoja?

Előzmény: Morgó Sapiens (8)
horex Creative Commons License 2010.10.25 0 0 31

És ha már burokrácia

az uj egyesitett/szétdarabolt vállalatoknak -MÁV/Volán-hány uj igazgaója, titkársága lesz a megmaradó dolgozókon kivül?

Előzmény: horex (30)
horex Creative Commons License 2010.10.25 0 0 30

Tudom, én ugy járok ide mint az a bizonyos vadász az erdőbe :)

A lefejezésnek szokás szerint azok örülnek, akik nem esnek bele

Most megint a bürokrácia van soron, de voltak már a tanitóktol az orvosokon át a vállalkozók is

Gondold hogy az ügyintézés a kliens részére jobb lesz?

4éve van Rogán a Bp. V.ker-ben. Az okmányiroda olyan szopatósan látja el a feladatát, hogy az nem igaz.

A VI.ker önkormi szintén, a rendőrségtöl már a 8. levelet kapom egy ügy lezárásaképpen, többször azonos szöveggel, amit 2hónapja lezártak jogerősen

Mi a franc fog itt változni alsó szinten?

Persze a szoci csókosokat kirugják, beülnek a loppert dávidok és a szekér döcög tovább

Porhintés!

Az emlitett kismintával miért buktam volna?

Te is kuldhettél volna sms-t oszt más lett volna az eredmény

Közv.kutatók kisebb létszámot vizsgálnak, csak ők "hivatalosan"

by horex

Előzmény: borkostolo2 (16)
vox populi vox Dei Creative Commons License 2010.10.25 0 0 29
Ők szerződésben rögzítetten lopnak.. Minden BP-i fizeti
Előzmény: turnbull (26)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 27
Ahhoz Tarlósnak semmi köze, h mit művelnek egy magáncégnél. Még csak az kéne...
Előzmény: turnbull (26)
turnbull Creative Commons License 2010.10.25 0 0 26
Dehát azok ellen nincs eljárás, és Tarlós sem említette, hogy ott is lopnak csak épp nem tudják.
Előzmény: Morgó Sapiens (25)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 25

"magáncégtől kivágják azt, aki nyúlja a mézet."

Csak az maradhat, aki a legtöbb mézet nyúlja és a legkevesebbet teszi érte: a tulaj. Így megy ez.

Előzmény: turnbull (23)
turnbull Creative Commons License 2010.10.25 0 0 23
Említi ez az ember, hogy az összes állami cégnél eljárás van, kivétel a vegyes tulajdonúak. Majd aszongya, hogy felül kell vizsgálni a vegyes tulajdonúakat.

Csak szólok, hogy az állami cég a korrupció melegágya, magáncégtől kivágják azt, aki nyúlja a mézet.

blogtalan Creative Commons License 2010.10.25 0 0 22
Hol található lista közműcégekről?
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 20
Egyetértek, tűnés Hagyó után a börtönbe mindnek!
Előzmény: borkostolo2 (17)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.25 0 0 19
A szomszéd mesélte, hogy a csat. műveknél úgy szól a szerződés a franciákkal, hogy a fejlesztést a franciák fizetik a meglévő karbantartást meg mi.
Az elmúlt években csak "karbantartás" történt, akár mit építettek.
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 18
Remélem, előbb-utóbb itt is odakerülnek majd páran. Már, megkezdték.
Előzmény: Törölt nick (14)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 17
És? Kötelező ott maradni? Nem. Feljelenteni lehet, igen. A háborús bűnösök is valahogy így védekeztek. Azokat is leszarták.
Előzmény: Morgó Sapiens (15)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 16
Ismét sikerült eltalálnod a szarva közt a tőgyit, mint a kismintás kutatással. Épp az állami, önkormányzati, adminisztratív munkahelyek csökkentését tűzte ki egyik céljául a kormány. Magyaráztasd el magadnak ezeket a bonyolultabb dolgokat, mert láthatóan gondod van velük!
Előzmény: horex (5)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 15
Hagyó nem hagyott nekik sok választást: tejelsz, vagy tűnés.
Előzmény: borkostolo2 (13)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.25 0 0 14
Menniuk.

A vilag egyes reszein marasztalnak oket.

A sitten.
Előzmény: borkostolo2 (13)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.10.25 0 0 13
Teljesen jogos. Ami itt volt a fővárosi vállalatoknál, azért bizony a vezetők is felelősek. Mmenniük kell!
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.25 0 0 12
Ez lenne a minimum,de nem ez lesz.
Előzmény: Psycho Dad (6)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.25 0 0 11
Nem lesz abból semmi, valljuk be, vannak fidesznyik ügyvédi irodák is. Nekik tán nem kell meló?
Előzmény: gojo100 (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!