Keresés

Részletes keresés

WYW Creative Commons License 2010.10.14 0 0 313
Nem vették ki.
Előzmény: Törölt nick (309)
luzav Creative Commons License 2010.10.14 0 0 312
Hivatkozva,hogy az UNIO-ban sem veszélyes hulladék.
Csak azt felejtette elmondani,hogy ott akkor már nem lehetett ilyen tárolókat használni és üzemeltetni,mert az előírások tíltották!!!!!!!
Na ezt hívják "szar ügynek"
Előzmény: Törölt nick (309)
luzav Creative Commons License 2010.10.14 0 0 310
Azért tudtam,hogy agyilag zokni ez a társaság....de,hogy ennyire?
Én a helyében kértem volna,hogy egy jó kis cellát biztosítsanak ,mivel idekint nem igazán van biztonságban az egészsége!!!!
Az a sok nincstelenné vált,és hozzátartozóját elvesztett ember között jónéhány van aki vadászni fog rájuk,ha szabadlábon maradnak!
Komacs Creative Commons License 2010.10.14 0 0 306
Én egyet nem értek az egészben. Ha az ellenőrzéskor mindent rendben találtak, és mégis átszakadt a gát, akkor minek az ellenőrzés? Vagyis ha úgysem tudják megállapítani, hogy baj van, akkor minek mennek ki?
Előzmény: horex (302)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 305
"TAnu: a MAL vezetői megfenyegették a munkásokat." ehhez az 1hez mindig is értettek ezek a szarjankók. A katasztrófa bizonyiték arra, hogy mással már hadilábon álltak. ( a tegnapi eset ebben erősítette meg a szarháziakat.)
Bela_Vak Creative Commons License 2010.10.14 0 0 304
Natrium karbonat (szoda) enyhen maro hatasu. Ha orakat allsz benne, akkor nem tesz jot a bornek, es valoban seruleseket lehet osszesegni tole, de ne Alient meg kiralyvizet vizionaljatok. Mint ahogy a szappan vagy sos viz sem tesz jot a bornek, ha orakig allsz benne. Egyebkent meg mosogatni lehet vele, mert a zsirt jol oldja.
A vegyvedelmis f*szsag, raioaktiv, nehezfemsos mittomen meg RTL Klub/ Orban Viktor szinvonalu hangulatkeltes. Cirkusz kell a nepnek, a kormany szallitja is.
Előzmény: halkergető (246)
horex Creative Commons License 2010.10.14 0 0 303

Majd Orbán megnyomja a выключает gombot, a keze már rajta

:)

Előzmény: Óvakodj a törpétől! (269)
horex Creative Commons License 2010.10.14 0 0 302

Hát, bizonyára -Emerencia, egy laza fröccsöt!-és mentek is a vadászházba a kikuldetés további idejére

Csak azt a bizonyos festményt  ne lőtték volna szét,duhaj jókedvükben!

by horex

Előzmény: Komacs (300)
horex Creative Commons License 2010.10.14 0 0 301

90-es évek végén ki volt a miniszteelnök?"

Lazán fogalmazol! 1-3 év csak történelmi távlatban nem számit

Mondj egy évszámot/de óvatosan/!

by horex

Előzmény: Nadapi (287)
Komacs Creative Commons License 2010.10.14 0 0 300
Bizonyára Micike csinált egy kávét, majd elszívtak egy cigit, közben aláírták a papírokat és csókolom! Így volt ez a szocializmusban is.
Előzmény: horex (299)
horex Creative Commons License 2010.10.14 0 0 299

Ezek szerint csak elolvassák a jkv-t és ha az rendben, elfogadják?

Fasság ez igy!

Dolgoztam műszaki ellenőrként, visszahozattam bizonyos számú készüléket és ujbol lefolytattuk a vizsgálatot

Nem , simán aláirtam a jkv-t

Annyi sem fért bele, hogy végigsétálnak a gátakon?

Ennél egy autó műszaki vizsgája már birósági tárgyalásnak számit, videókkal,komputerrel bizonyitva, visszakereshető minden

by horex

Előzmény: Törölt nick (250)
Maccskacico Creative Commons License 2010.10.14 0 0 298
OFF

vagy nem?

"Közben elkezdték keresni a baleset felelőseit is, a mentést irányító Laurenc Goldborne bányászati miniszter szerint ugyanis már az omlás utáni két napon valamennyi bányászt ki tudták volna menteni, ha a csak később eltömődő szellőzőakna mellett ott lett volna egy létra. A San José-i San Esteban Bányaipari Vállalat magyar származású tulajdonosai nagyon sajnálták az omlást, de nem tartották felelősnek magukat."
ötvenafele Creative Commons License 2010.10.14 0 0 296
vagyis a topikösszefoglalóban
Előzmény: ötvenafele (295)
ötvenafele Creative Commons License 2010.10.14 0 0 295
bár toloba elvtárs reménytelen eset, a címben szereplő kérdés adekvát
Előzmény: toloba (-)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.14 0 0 294
Új helyzet állt elő: Az ügyészség fellebbezett.
Előzmény: Törölt nick (292)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 291
:) 97 vagy 99?
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.14 0 0 290
Mondtam má' hogy a gátőr a hibás! (mega zorbán...)
RontóPál Creative Commons License 2010.10.14 0 0 289
gyurcsányahibás!:-))
Nadapi Creative Commons License 2010.10.14 0 0 287

Most rendelt ki szakértöt az ügyészség.. Tegnao Szépvölgyi jános nyilatkozta, hogy a zagytározó környékéről repöülöről hőfényképet készitettek. Az 1990-es évek végén a Környezetvédelmi Hivatal elrendelte, hogy a kazetta köré vizzáró résfalat kell építeni. A nedves talaj hömérséklete alacsonyabb, a száraz talaj hömérséklete magasabb. A hötérkép szerint a gát csont szára. A kazetta és a résfal közötti rész nedves. A sok eső miatt megemelkedett a talajvizszint. Az igy kialakult "mocsáron" csúszott meg a kazetta fala.

Bónus kérdés a 90-es évek végén ki volt a miniszteelnök? Ki volt felelös a környezet védelemért?

Előzmény: nemezis 2 (286)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 286
Nem várnátok meg a végét?

Az ügyészség meg fellebbezett.
Előzmény: Nadapi (285)
Nadapi Creative Commons License 2010.10.14 0 0 285

Személyi szabadság korltozása, kényszerintézkedés alá vonés, jó hirnévhez való jog megsértése. Etc, szóval van rá lehetöség!

Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.14 0 0 282
Miért kellett vóna neki is külön ellenőrizni, amikor pont nemrégiben járt ott az állami ellenőrző felügyelet. A bűne az hogy megbízott a szakértelmükben.
Ettől még hibás, de nem egyedül.
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.14 0 0 281
A becsukós topikba írtam pár napja, nem hinném, hogy alapos megfontolás nélkül le mernének tartóztatni egy milliárdost, mert annak telik jó ügyédre, és nagyon nagy fájdalomdíjat fog kérni, ha kiderül hogy a letartóztatás szükségtelen volt.

Tessék, itt van. Várjuk, hogy mekkora fájdalomdíjat fizetünk majd az ügyvezetőnek.
Fussa a lenyúlt magánnyugdíjakból.
halkergető Creative Commons License 2010.10.14 0 0 280

Láttam!

Megfelel egy szellemtelen, rossz ripacs játékának.

(Legyint egyet.)

Meghagyó Creative Commons License 2010.10.14 0 0 275
Jogállamban mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, míg bűnössége annak törvényes rendje-módja szerint be nem bizonyíttatik!

Orbánod minden határt átlépett, mikor békebíróként tetszelgett a parlamentben.
Most ég a képe külföld és a magyar nép előtt egyaránt.
Az ország ismét leminősítve. :(
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.14 0 0 274
Akkor felelősség tudatra neveld a gyereket, hogy értékelj. Ez esetben ő a szerencsés.
Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.14 0 0 271
Akkor csak Így nyíltan:
Az a köcsög aki beleszületett ebbe a vagyonba és mint láttuk annyira nem kavarta fel a dolog mintha mintha egy darab szarba lépett volna az utcán, baszott ellenőrizni az ellopott vagyont, emiatt meghalt nyolc ember.
Itt vagy te, meg a haverod, a másik köcsög meg vadul véditek. Mennyit kaptok érte? Remélem megéri.
Előzmény: halkergető (270)
halkergető Creative Commons License 2010.10.14 0 0 270

Látom, érted az árnyalt megfogalmazásokat.

Akkor hár direktben:

Semmi köze nem volt annak a félmondatnak szegény megboldogultakhoz!

Egy burkolt hülyézés volt feléd.

Előzmény: Törölt nick (266)
Óvakodj a törpétől! Creative Commons License 2010.10.14 0 0 269
A bíróság miért nincs még mindig gleichschaltolva?
Előzmény: toloba (-)
halkergető Creative Commons License 2010.10.14 0 0 268

Ez sem feltétlenül igaz!

Ha a medencéd azért öntött ki, mert bekapcsoltad a feltöltő szivattyút, és elfelejteted kikapcsolni - akkor téged.

Ha azért, mert a szivattyúnak ugyan automata kapcsolója van, de azt a szerelő tegnap rosszul állította be, és azért nem kapcsolta le a szivattyút - akkor a szerelőt.

(Most nehogy analógiát próbálj találni a mdencéd és a tározó között, mert a fenti mondatokat a felelősség mgállapításának példájaként írtam, és nem a két helyzet analógiájára!)

Előzmény: Törölt nick (261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!