Hivatkozva,hogy az UNIO-ban sem veszélyes hulladék. Csak azt felejtette elmondani,hogy ott akkor már nem lehetett ilyen tárolókat használni és üzemeltetni,mert az előírások tíltották!!!!!!! Na ezt hívják "szar ügynek"
Azért tudtam,hogy agyilag zokni ez a társaság....de,hogy ennyire? Én a helyében kértem volna,hogy egy jó kis cellát biztosítsanak ,mivel idekint nem igazán van biztonságban az egészsége!!!! Az a sok nincstelenné vált,és hozzátartozóját elvesztett ember között jónéhány van aki vadászni fog rájuk,ha szabadlábon maradnak!
Én egyet nem értek az egészben. Ha az ellenőrzéskor mindent rendben találtak, és mégis átszakadt a gát, akkor minek az ellenőrzés? Vagyis ha úgysem tudják megállapítani, hogy baj van, akkor minek mennek ki?
"TAnu: a MAL vezetői megfenyegették a munkásokat." ehhez az 1hez mindig is értettek ezek a szarjankók. A katasztrófa bizonyiték arra, hogy mással már hadilábon álltak. ( a tegnapi eset ebben erősítette meg a szarháziakat.)
Natrium karbonat (szoda) enyhen maro hatasu. Ha orakat allsz benne, akkor nem tesz jot a bornek, es valoban seruleseket lehet osszesegni tole, de ne Alient meg kiralyvizet vizionaljatok. Mint ahogy a szappan vagy sos viz sem tesz jot a bornek, ha orakig allsz benne. Egyebkent meg mosogatni lehet vele, mert a zsirt jol oldja. A vegyvedelmis f*szsag, raioaktiv, nehezfemsos mittomen meg RTL Klub/ Orban Viktor szinvonalu hangulatkeltes. Cirkusz kell a nepnek, a kormany szallitja is.
"Közben elkezdték keresni a baleset felelőseit is, a mentést irányító Laurenc Goldborne bányászati miniszter szerint ugyanis már az omlás utáni két napon valamennyi bányászt ki tudták volna menteni, ha a csak később eltömődő szellőzőakna mellett ott lett volna egy létra. A San José-i San Esteban Bányaipari Vállalat magyar származású tulajdonosai nagyon sajnálták az omlást, de nem tartották felelősnek magukat."
Most rendelt ki szakértöt az ügyészség.. Tegnao Szépvölgyi jános nyilatkozta, hogy a zagytározó környékéről repöülöről hőfényképet készitettek. Az 1990-es évek végén a Környezetvédelmi Hivatal elrendelte, hogy a kazetta köré vizzáró résfalat kell építeni. A nedves talaj hömérséklete alacsonyabb, a száraz talaj hömérséklete magasabb. A hötérkép szerint a gát csont szára. A kazetta és a résfal közötti rész nedves. A sok eső miatt megemelkedett a talajvizszint. Az igy kialakult "mocsáron" csúszott meg a kazetta fala.
Bónus kérdés a 90-es évek végén ki volt a miniszteelnök? Ki volt felelös a környezet védelemért?
Miért kellett vóna neki is külön ellenőrizni, amikor pont nemrégiben járt ott az állami ellenőrző felügyelet. A bűne az hogy megbízott a szakértelmükben. Ettől még hibás, de nem egyedül.
A becsukós topikba írtam pár napja, nem hinném, hogy alapos megfontolás nélkül le mernének tartóztatni egy milliárdost, mert annak telik jó ügyédre, és nagyon nagy fájdalomdíjat fog kérni, ha kiderül hogy a letartóztatás szükségtelen volt.
Tessék, itt van. Várjuk, hogy mekkora fájdalomdíjat fizetünk majd az ügyvezetőnek. Fussa a lenyúlt magánnyugdíjakból.
Jogállamban mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, míg bűnössége annak törvényes rendje-módja szerint be nem bizonyíttatik!
Orbánod minden határt átlépett, mikor békebíróként tetszelgett a parlamentben. Most ég a képe külföld és a magyar nép előtt egyaránt. Az ország ismét leminősítve. :(
Akkor csak Így nyíltan: Az a köcsög aki beleszületett ebbe a vagyonba és mint láttuk annyira nem kavarta fel a dolog mintha mintha egy darab szarba lépett volna az utcán, baszott ellenőrizni az ellopott vagyont, emiatt meghalt nyolc ember. Itt vagy te, meg a haverod, a másik köcsög meg vadul véditek. Mennyit kaptok érte? Remélem megéri.
Ha a medencéd azért öntött ki, mert bekapcsoltad a feltöltő szivattyút, és elfelejteted kikapcsolni - akkor téged.
Ha azért, mert a szivattyúnak ugyan automata kapcsolója van, de azt a szerelő tegnap rosszul állította be, és azért nem kapcsolta le a szivattyút - akkor a szerelőt.
(Most nehogy analógiát próbálj találni a mdencéd és a tározó között, mert a fenti mondatokat a felelősség mgállapításának példájaként írtam, és nem a két helyzet analógiájára!)