Keresés

Részletes keresés

Ötödik Pupák Creative Commons License 2010.09.06 0 0 22

"Orbán semmilyen megszoritásról nem beszélt"

Olvasni tudol e?

"A következő két-három év alatt "ezermilliárdszám" kell forrásokat kivonni a gazdaságból. A miniszterelnök szerint a kormány előtt álló feladvány: mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is."

Előzmény: JEFFREY (16)
==T== Creative Commons License 2010.09.06 0 0 21
Magyarul ismét ki lesz nyalva az inaktívak valaga...
Előzmény: Ötödik Pupák (-)
fejtoro Creative Commons License 2010.09.06 0 0 20

A zemberek, a polgárok...stb  azért szebb volt, no meg rövidebb is...

De hát változnak az idők... változnak a megnevezések is.

Mégsem mondhatott rabszolgákat....

Előzmény: Törölt nick (18)
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.09.06 0 0 19

Mert ennek a címe kifejezőbb...

Majd legyint rád is. :))

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.06 0 0 18
Én egyelőre még azt nem bírtam megfejteni, vajon az alacsony státuszú mitől szitokszó, de biztos bennem van a hiba.
Előzmény: Törölt nick (15)
Vad Creative Commons License 2010.09.06 0 0 17
farkas, farkas!
JEFFREY Creative Commons License 2010.09.06 0 0 16

Orbán semmilyen megszoritásról nem beszélt, főleg ennek a fogalomnak a köznapi értelmében. A népszabó, meg megint ábrándozik, nem konkrétumokról ir hanem "bizonyos fideszes körök". Ha valaki húsz év ballib médiaismeret után még ad erre az összehozott idiótaságra az a saját baja. Ha meg már a második topicba ragozza, az meg mindent megmagyaráz.

Amióta világ a világ vannak státuszok, van aki így hivja, van aki másként. Talán a KSH.-t és az elemző szociológusokat és politologusokat is számon kéne kérni, hogy hogy merik kategorizálni a társadalmat. Nahát-nahát!

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.06 0 0 15
van már erről topik, minek nyitottál külön te is?
fejtoro Creative Commons License 2010.09.06 0 0 14

mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is."

No ez nem neked szól, Te státusztalan vagy.

Ott a legalján... lelökve a keskeny pallóról.

Ugyanis megőrizni kell a szavazatukat, Te meg nem rájuk szavaztál.

Rokon lelkek vagyunk :)

Psycho Dad Creative Commons License 2010.09.06 0 0 13
Figyi, s miről szóljon a topicod? Én szándékoztam nyitni egy hasonlót, mondjuk 'Prolik' címmel - csak még nem mertem :)) - kitárgyalni politológiai szempontból ezt a társadalmi réteget. S mint, látod Hofit idézve, ők nem most kerültek elő...
Előzmény: Ötödik Pupák (7)
#FF4500 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 12
Érdekes, én a te jajnekoló topiknyitódat, meg két nullázást látok előtte, de hát nyilván létezik egy párhuzamos ballib valóság, ahol máshogy van. Mint az öszödi beszéd ...
Előzmény: Ötödik Pupák (7)
Vasgerinc Creative Commons License 2010.09.06 0 0 10
Nem a megszorítás mértéke a fontos, hanem a hogyanja.
Ötödik Pupák Creative Commons License 2010.09.06 0 0 9

Sőt, nem csak alacsony státuszú vagyok, hanem önkéntes gyengeelméjű is.

Ötödik Pupák Creative Commons License 2010.09.06 0 0 7

Rendkívűl humoros vagy, igaz elötted százezren elsütötték ezt a terelő poént, de ismét jót röhögtünk, nem biztos, hogy a vicceden, illetve még csak nem is a tied a vicc.

Jó terelést!

Előzmény: #FF4500 (2)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.09.06 0 0 6
Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvízvédelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá.
Előzmény: Psycho Dad (4)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.06 0 0 5
Gondolom az "alacsony státuszú" német fordítása kísértetiesen hasonlít az élettérre.
Psycho Dad Creative Commons License 2010.09.06 0 0 4
Elvették a kedvemet elvették a bunkók, úgyhogy... Jól hallotta, igen. Bunkót mondtam. Az egy szép, nagy magyar réteg. A franc egye meg őket! Annyian vannak már, mint a nyű! És egyszerűen a bunkóknál miért nincs létszámstop?! Hát nem? Hát még mennyi kell még belőlük?

(Hofi)
#FF4500 Creative Commons License 2010.09.06 0 0 2
És Gyurcsányt is a Dunába fogják lökni, méghozzá a koronaúsztató hajóról. Mert ilyenek ezek, na.
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.09.06 0 0 1

űj szl0gen

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.06 0 0 0
alacs0ny
Ötödik Pupák Creative Commons License 2010.09.06 0 0 topiknyitó

"Orbán ezermilliárdos megszorításokat ígért Kötcsén

Kötcsén, a lapunkhoz kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor nem titkolta: "nagy harcok" lesznek a 2011-es költségvetés körül, akár a Fidesz-frakción belül is, és lehetnek kiváló csoportok, "dezertőrök". A következő két-három év alatt "ezermilliárdszám" kell forrásokat kivonni a gazdaságból. A miniszterelnök szerint a kormány előtt álló feladvány: mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is."

Már nem polgárok, zemberek (tényleg akkor most már nem emberek embere, hanem az alacsony státuszúak alacsony státuszúja a KE?) vagyunk űj szlogen szerint , hanem "alacsony státuszúak".

Azért a szavazatainkat még elvárja, a nagyarányú adócsökkentés és a többi választási mese elfelejtése mellett, dacára az eljövendő drasztikus megszorításoknak. A Bajnai féle megszorítás csak kofalárma volt az eljövendő Orbán csomaghoz képest.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!