Orbán ezermilliárdos megszorításokat ígért Kötcsén
Kötcsén, a lapunkhoz kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor nem titkolta: "nagy harcok" lesznek a 2011-es költségvetés körül, akár a Fidesz-frakción belül is, és lehetnek kiváló csoportok, "dezertőrök". A következő két-három év alatt "ezermilliárdszám" kell forrásokat kivonni a gazdaságból. A miniszterelnök szerint a kormány előtt álló feladvány: mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is.
"A következő két-három év alatt "ezermilliárdszám" kell forrásokat kivonni a gazdaságból. A miniszterelnök szerint a kormány előtt álló feladvány: mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is."
Orbán semmilyen megszoritásról nem beszélt, főleg ennek a fogalomnak a köznapi értelmében. A népszabó, meg megint ábrándozik, nem konkrétumokról ir hanem "bizonyos fideszes körök". Ha valaki húsz év ballib médiaismeret után még ad erre az összehozott idiótaságra az a saját baja. Ha meg már a második topicba ragozza, az meg mindent megmagyaráz.
Amióta világ a világ vannak státuszok, van aki így hivja, van aki másként. Talán a KSH.-t és az elemző szociológusokat és politologusokat is számon kéne kérni, hogy hogy merik kategorizálni a társadalmat. Nahát-nahát!
Figyi, s miről szóljon a topicod? Én szándékoztam nyitni egy hasonlót, mondjuk 'Prolik' címmel - csak még nem mertem :)) - kitárgyalni politológiai szempontból ezt a társadalmi réteget. S mint, látod Hofit idézve, ők nem most kerültek elő...
Érdekes, én a te jajnekoló topiknyitódat, meg két nullázást látok előtte, de hát nyilván létezik egy párhuzamos ballib valóság, ahol máshogy van. Mint az öszödi beszéd ...
Rendkívűl humoros vagy, igaz elötted százezren elsütötték ezt a terelő poént, de ismét jót röhögtünk, nem biztos, hogy a vicceden, illetve még csak nem is a tied a vicc.
Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvízvédelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá.
Elvették a kedvemet elvették a bunkók, úgyhogy... Jól hallotta, igen. Bunkót mondtam. Az egy szép, nagy magyar réteg. A franc egye meg őket! Annyian vannak már, mint a nyű! És egyszerűen a bunkóknál miért nincs létszámstop?! Hát nem? Hát még mennyi kell még belőlük?
Kötcsén, a lapunkhoz kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor nem titkolta: "nagy harcok" lesznek a 2011-es költségvetés körül, akár a Fidesz-frakción belül is, és lehetnek kiváló csoportok, "dezertőrök". A következő két-három év alatt "ezermilliárdszám" kell forrásokat kivonni a gazdaságból. A miniszterelnök szerint a kormány előtt álló feladvány: mindeközben meg kell őrizni "az alacsony státuszúak" szavazatát is."
Már nem polgárok, zemberek (tényleg akkor most már nem emberek embere, hanem az alacsony státuszúak alacsony státuszúja a KE?) vagyunk űj szlogen szerint , hanem "alacsony státuszúak".
Azért a szavazatainkat még elvárja, a nagyarányú adócsökkentés és a többi választási mese elfelejtése mellett, dacára az eljövendő drasztikus megszorításoknak. A Bajnai féle megszorítás csak kofalárma volt az eljövendő Orbán csomaghoz képest.