Keresés

Részletes keresés

agakán Creative Commons License 2010.07.18 0 0 32

OTP bank 800 Ft átutalása folyószámláról.392 Ft!!!!

Csányi az ügyeletes snyaló,fociguru is nyilatkozot OV mellett.Az OTP ki tudja fizetni.

MOST MÁR ÉN IS TUDOM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 31
kezdjék csak. csinálják.
Uff Creative Commons License 2010.07.18 0 0 30

A zemberekkel fizettetik meg...

Piaci törvényszerűség.

Sajnos az átlagember nem képes megérteni azt a pofonegyszerű tényt, hogy minden, vállalkozásokat terhelő adót, járulékot végső soron a fogyasztók fizetnek meg. Óhatatlanul.  A piacgazdaság törvényeivel tökéletes összhangban.    Ezért is fontos, hogy az adókat a kormányzat a lehető legalacsonyabb szintre szorítsa le, aminek áraként csökkenteni kell az állam számára törvényekben kiszabott feladatokat, a kifizetendő támogatásokat, adózási kivételeket. Ezek forrása ugyanis mindig a szükséges több adó beszedése.

A bankadóval ugyanez a helyzet. Addig, amíg az összes piaci szereplőre egységesen vonatkozik az adóteher, addig minden erőfeszítés nélkül képesek áthárítania ügyfeleikre külön Frühstück kartell nélkül is, hiszen a vállalkozó tudja, hogy más sem lesz képes az ő megemelt árai alá kínálni, lévén a többletteher azt is terheli. (all other conditions held equal)   

Ha a kormány ostoba módon megpróbálná adminisztratív úton nem piackonform eszközökkel szabályozni a banki szolgáltatások árait, ( ársapka) akkor azt minden közgazdaságtan hallgató tudja már, hogy a versenyt korlátozni fogja, az árakat odaragasztja a plafonhoz, ezáltal több kárt okoz, mint hasznot.  

Előzmény: RágCsávó (5)
ZE Creative Commons License 2010.07.18 0 0 29
+1. Ez nem lojalitás, ez a pénzügyi analfabéták lustasága... Az meg, hogy miért nincs legalább húsz éve olyan része az alaptantervnek, ami a pénzügyeket, a mindennapi életet érintő kérdéseket taglalja ilyen szinten, az külön megérne egy topicot...
Előzmény: Uff (28)
Uff Creative Commons License 2010.07.18 0 0 28

Megversenyeztetem őket és évi 1 ft megtakarításért is váltani fogok.

jövő időben ?????   Miért voltál te egyáltalán lojális egy üzleti szolgáltathoz, aki nem a legjobb ár/érték arányt biztosította számodra ????

Én eddig is váltottam. A lojalitásnak szerintem ebben az összefüggésben semmi értelme.

Én azokat a szánni való embereket sem értem, akik a OTP hihetetlen, kiugró profitját összehozzák a legalacsonyabb betéti kamat mellett is ott kötik le megtakarításaikat, a legmagasabb díjak jutalékok ellenére is ott vesznek igénybe szolgáltatásokat csak azért, mert ők úgymond lojálisak, vagy még mindig nem tudnak elszakadni attól a gondolattól 20 év elteltével sem, hogy a bank = ótépé.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 27
mutasson példát csányi mester hogyan nem szabad áthárítani az adó kőőccségeket és tessék nekem sok forinthitelt adni holnap de olcsón!!! ...ha jótakar! :))
ZE Creative Commons License 2010.07.18 0 0 26
Olvass utána, hogy mi kell hozzá... Aztán lehet józanodni.
Előzmény: Törölt nick (19)
ZE Creative Commons License 2010.07.18 0 0 25
Az az idei 130MRD hány köztisztviselő öt-hat havi költségét fedezi? Mennyibe kerülnek a "kötelező" személycserék? A polkorrekt (é. mikutyánkkölke) emberek pozícióhoz juttatása? mennyivel lenne olcsóbb egy ténylegesen megreformált közigazgatás - kevesebb hivatallal, nagyobb területi egységeket alkalmazva...

Ja, hogy önkormányzati választások jönnek, és ilyen dolgokhoz addig nem nyúlnak, helyette inkább a plebsnek tetsző, egyébként mindenkit szivató (látszat)intézkedésekkel töltik az idejüket a fijugg?
Előzmény: Törölt nick (11)
ZE Creative Commons License 2010.07.18 0 0 24
Vá-vá-várj egy picinyt. Úgy érted Új békekölcsön? Azt inkább nem kéne...
Előzmény: Zottjoghurt (4)
kutato Creative Commons License 2010.07.18 0 0 23
MOst
CIB számlavezetési dij 249 Ft/hó
OTP net-számlavez dij 499 Ft/hó

cf
Szégyenlistára" került a CIB Bank Zrt., http://www.pannon.info/
Előzmény: Törölt nick (16)
pajaci Creative Commons License 2010.07.18 0 0 22
Forradalmi Kétharmados Királyi Kolbászkerítéses Bank.
Előzmény: Csendes A Don (20)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.07.18 0 0 20

Saját bankokat kell alapítani,

A neve már meg is van. Magor Vitézy Hangyaboly(kott).
Előzmény: Törölt nick (19)
MGperY Creative Commons License 2010.07.18 0 0 18
de ugye te is látod, h egy NOL cikről van szó?
nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...
:)))
Előzmény: Törölt nick (16)
pajaci Creative Commons License 2010.07.18 0 0 17
A világra szóló sikereket ha kiveszed a mondatodból, akkor igaz.
Előzmény: RágCsávó (13)
NIL7 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 14
Azt is a zemberek fizetik be. a lánc végén úgyis mindig a munka van mint egyetlen értékteremtő, és amit a zemberek végeznek. Több munka és kevesebb fogyasztás = életszínvonal csökkenés.
Előzmény: tmbg (6)
RágCsávó Creative Commons License 2010.07.18 0 0 13

Hogyne, persze.

A Zorbán néhány hét alatt elkúrta az elmúlt 8 év világraszóló sikereit, és a hitelezők karmaiba taszította a zországot...

Előzmény: pajaci (8)
MGperY Creative Commons License 2010.07.18 0 0 12
alkotmány módosítással be kell tiltani a bankokat, oszt'jónapot.
Előzmény: RágCsávó (-)
toloba Creative Commons License 2010.07.18 0 0 10

Orbánék újabb adóemelése, amit a zemberek fizetnek meg....köszönjük az adócsökkentést!
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 9
Engem nem érdekel hogy a bankok részéről méltányos-e az áremelés. Azt azonban kijelenthetem, hogy ha az én bankom is emel, akkor a lojalitásomnak vége. Megversenyeztetem őket és évi 1 ft megtakarításért is váltani fogok.

pajaci Creative Commons License 2010.07.18 0 0 8
Köszönjük csak meg szépen, az elmúlt néhány hét munkáját, a forradalmi kormánynak.
RágCsávó Creative Commons License 2010.07.18 0 0 7
Nem inkább azoknak kellene megköszönni, akik elkúrták az elmúlt 8 évet?
Előzmény: Törölt nick (1)
tmbg Creative Commons License 2010.07.18 0 0 6
Plusz 30 milliárdot az önkormányzatokkal, a cikk szerint.
Előzmény: RágCsávó (5)
RágCsávó Creative Commons License 2010.07.18 0 0 5
A zemberekkel fizettetik meg...
Előzmény: NIL7 (3)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.07.18 0 0 4
Egy állami piramisjáték bevezetésével többet is beszedhetne az állam, és a Patást is megéljeneznék érte. Az emberektől játékosan kell elszedni a pénzt. Annak mindenki örül.
NIL7 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 3
Egy perc kétségem se volt, hogy így lesz - egyszerű matematika.
RágCsávó Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2

http://nol.hu/gazdasag/20100717-elkezdodott_a_dijemeles

A költségvetési tanács az egyik friss elemzésében a következőt írja:

a bankadó áthárítása gyors és koncentrált lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 1
Köszönjük Orbán minisztererelnö KÚR
RágCsávó Creative Commons License 2010.07.18 0 0 topiknyitó

Nem engednek a luxusprofitból…

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!