irogasd a heteket csak szorgalmasan. minden egyes het utan kb 3x annyi idot fog majd igenybe venni az okozott karok megszuntetese.
gondolom annyi tortenelmi ismereted van, hogy tudd a hatalomban eltoltott ido es a legitimacio/szinvonal semmi korrelaciot nem mutat. (es akkor nem kezdnem hitlert, sztalint, kadart ... sorolni, hogy csak a 20. szazadban nezzunk szet). azt is erdemes eszben tartani, hogy a fak nem nonek az egig, es minden rezsimnek vege lesz egyszer. orban talan a ket evvel ezelotti megvalasztason volt a nepszerusegi csucson. jogosan, mivel hosszu evek ota egyfolytaban arrol volt szo, hogy keszen all a kormanyzasra, van szakertelem, van program. partja 8 evig obstrualt, nem kis mertekben hozzajarulva az elozo ket ciklus vergodesehez. viszont azota kiderult, hogy a kiraly meztelen. nincs kompetencia, nincs tudas, nincs 21. szazadi, mukodo vilagnezet. egy dorog maradt, a vallasi karizma, ami egy kis reteget meg jo ideig ki fog elegiteni. viszont a fideszre szavazo 54%-nyi 2/3 ennel sokkal pragmatikusabb. ezek az emberek (es persze az orszag nagyresze) egy sikeres, demokratikus, versenykepes, kulturalt, biztonsagos ... orszagban szeretne elni. es az elmult ket ev bebizonyitotta, hogy orbannak erre sajnos nincs receptje. (mas formulaciorol se derult ki, hogy lenne, de ez mas kerdes). orbannak jogilag meg van ket eve, erkolcsileg viszont _nulla_. nem valoszinu, hogy onkent lemondana, es onkritikat gyakorolna. a fidesz viszont tudna meneszteni, sajat tulelesene es az orszag erdekeben. kerdes lesz-e olyan fideszen beluli erdekcsoport aki ezt fel meri vallalni. en nem zarom ki ennek a lehetoseget. orban olyan szinten elkurta, hogy rehabilitalhatatlan.
Mondtam az öreglánynak, hogy óvatosan! Most kelhettem korán, hogy beírjam a hülye számolási játékát:DDD Persze megnéztem, hogy mért küldték kényszerpihenőre! Mondhatom:( Nos akkor Pünkösd Hétfőn kezdődjék a 104. hét:):DD Nem semmi:)))
És itten van a 102. hét:) Orbán ebben is megverte Gyurcsányt:) Gyurcsi egyik ciklusát sem töltötte ki, Orbán már a másfelediket:) Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!:)
Az élet ennél sokkal bonyolultabb. És a dolog egyáltalán nem csak Ovin múlik. Az élet egy nagy közös játék. Társadalom. Kinek mekkora a szerepe? Neki úgy tűnik már most is nagy és még lehet. Eljátsza-e a főszerepet? Vagy azt eljátsza.
Hát elértük! Elértük a 100. hetet:) Emberek, ünnepeljünk!:) Ne május elsejét, hanem a kezdődő 100. hetet:) És milyen szép összecsengés, új elnököt is választunk, Áder János személyében:)
Jézus 35! Kikkel vitatkozgatom én?:DD Persze annál értékesebb egy topic minél többen fejtik ki véleményüket és főleg minél többször:) De ha már játék, akkor folytatódjék is:DD