Egyébként az egészben az a szomorú, hogy emberek magánügyeit így ki lehet lopni a bíróságról és ki lehet teregetni a sajtóban. És ezért gondolom nem fog felelni senki.
És? Én ezt állítottam? Azt állítottam, hogy sosem tudhatjuk, mi van a háttérben! Egy válókereset beadásakor bármit lehet állítani, főleg ha mondjuk a gyerekeket meg akarja tartani valaki.
Keresd meg, kérdezd meg ENNEK a köszönőlevélnek az aláíróit. (információim szerint megjelent az egyházkerület lapjában, a Harangszóban is).
K ö s z ö n e t n y i l v á n í t á s
A Bihari Református Egyházmegye Tanácsa az alábbi dokumentum közlését kérte szerkesztőségünktől:
“És hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítalak téged és te dicsőítesz engem.” Zsolt 50,15.
A Bihari Református Egyházmegye Tanácsa, Isten iránti hálával mond köszönetet azért a 20 évi szolgálatért, amelyet Ft. Tőkés Lászlóné Joó Edith püspökné asszony végzett Református Anyaszentegyházunkban. Egyházmegyénk Istennek ad hálát azért a kitartásért és helytállásért, amelyről az élet harcaiban és a megpróbáltatás nehéz pillanataiban bizonyságot tett. Felmutatott hűsége, elkötelezettsége és nemes tartása Anyaszentegyházunkban emlékezetes marad. Ugyanakkor ezúton mondunk köszönetet azért a tájékoztatásért, amelyet a Temesvári Református Egyházközség 40/2009 szám alatt iktatott levelének hitelességével kapcsolatban nyújtott.
Isten áldását kérjük további életére, tisztelettel:
a Bihari Református Egyházmegyei Tanácsa, Nagyvárad, 2009. augusztus 28.
Mikló Ferenc esperes, Boros István em. főjegyző,
Földesy Márta, Csomay Árpád, Bereczki András, Berke Sándor, Szatmári Gergely Elemér, Dénes Károly lelkészi tanácstagok,
Szilágyi Péter em. főgondnok,
Török Ferenc, Köteles Pál, Koszorus István presbiteri tanácstagok
Fájdalmas lehet a feleségnek, hogy Ő a legnehezebb időkben is a férje mellett állt, segítette, s mikor jobbra fordultak a dolgok a kedves férje nagyokat rúgott bele. Nehéz ezt feldolgozni egy házastársnak. A hűtlenséget még csak-csak megbocsátotta, de a megalázásokat már egy idő után nem tűrhette.
Nehéz helyzetben volt, mert egy "hős"-től többet várnak az emberek, mint egy halandótól. Nem tudhatjuk, mi történt valójában, de fogadjuk el, hogy az asszony jó okkal tette, amit tett, mert van egy pont, ami után az életét meg kell változtatni.
Nem az asszony fordult a nyilvánossághoz, a sajtó teregette ki a mocskos szennyest.