"Jogászként igaza van-e Morvainak és Gaudinak ha nem fogadja el törvényesnek az eljárást és emiatt - és valódi bizonyíték ismerete híján - azért kampányol hogy engedjék ki vagy mutassnak be valódi bizonyítékot?"
Ne keverjük a szezont a fazonnal. A jogvédőnek nem tartozik a hatáskörébe a politikai kampányolás, cédulagyűjtés, a mentelmi jog kiskapuként való kihasználása. Van az az intézmény, amit bíróságnak hívnak - a bizonyítékoknak ott kell megállniuk, a védők ott adhatják majd elő kifogásaikat az eljárással szemben - addig is kereshetnek mentő tanúkat, ellenbizonyítékokat stb. De ne tegyenek a választási kampány részévé egy büntetőügyet. Szvsz sokat ártott a Jobbiknak ez az ügy, mert Morvai a párt egyik fontos "arca".
Nem lepne meg, ha sokan szándékosan adtak volna le hamis kopogtatót Budaházynak, és az sem lepne meg, hogy köztük jobbikosok is voltak. Mert sokaknak nem tetszett ez a "magánakció".
itt tényleg off...,de te elhiszed,hogy ott kaszinót,munkahelyeket akartak létesíteni? egy lófaszt.,szarnak ezek ránk...,..mutyi,biznisz..aztán tipli az országból,ha gáz van...
Blum bejelentett lakcímén már az a romos ház sem áll (akkor is lakhatatlan volt amikor állandó bejelentett lakcímként adta meg...) letaroltak mindent,lehet,hogy Gyurcsányhoz jelentkezett be...:)
Mert ebből sem Morvai és Gaudi sem a Jobbik nem tud jól kijönni
Vagy Morvainak és Gaudi Nagynak nem kellett volna kopogtatócédulát gyűjtenie Budaházynak, vagy a Jobbiknak nem kellett volna őket államfőnek és igazságügyminiszternek jelölni.
Mert az elég bizarr, hogy a mentelmi jog eltörlése mellett kardoskodó Jobbik igazságügy-miniszterjelöltje próbál mentelmi joggal rabot szöktetni.
igen,a Benkőt én is hivatásosnak,azaz hivatásos kurvának tartom..:)
sztem meg nem igazi a felvétel...,gagyi,szar kínai mobillal nem készülhetett ilyen minőségben.....,a Renátás dumá nem a legjobb érv,amit Gaudi mondot...,remélem kiderül mi a nagy stájsz...
Most ellenben sem ávósok, sem szovjet tankok nincsenek, és minden utódpárti vonásuk dacára még ezek a kormányzó posztkommunisták sem merészkednének odáig, hogy erőszakkal őrizzék meg a hatalmukat.
még nem voltál úgy,hogy valaki valamiért nem szimpatikus,és nem tudod megmondani mit nem bírsz rajta?na én így vagyok velük...,beszélgettem Előddel semmi baj nem volt vele..,normális volt,de nem jön be...,ha leszakad a csillagos ég akkor sem,na akkor most mi van?:)
arra értetem,hogy megbízta valaki...,radikális oldal nem ismeri...,..,nem tudják ki ez a Benkő....,Benkő azt állította beépült Budaházy körébe..,senki sem ismeri...
'56 nem 'társadalmi krízis' volt, hanem egy megszálló hatalom által fenntartott diktatúra elleni lázadás. Ilyen pedig most legfeljebb a legelvadultabb jobbikosok képzeletében létezik.
Akkor aknára futottam, amikor az én nickem jobblétre szenderült, még minden olyan egyértelmű volt, Libera Libera volt, toloba a 168 Órából linkelt cikkeket, nem a Heti válaszból, és figyelőt is minden nickjén fel lehetett ismerni az alliteráló nácizásairól.