Nem egyszer volt már kitéve Sólyom László aljas, nemtelen támadásoknak. Ehhez talán már hozzászokhatott mind ő, mind a nemzet, akit képvisel. Ám ami az elmúlt napokban történt, az talán minden eddigi pofátlanságon túlmutat, már-már a zsarolás büntetőjogi kategóriáját kezdi feszegetni.
A kurvaanyázó csőcseléket legjobban a "kurvaország" akasztotta ki. Szerintem, én úgy vettem észre...... Hogy miért, azt ne kérdezd, de ez volt felemlegetve sűrű háborgások közt leginkább, ha Fletó és öszöd szóba került...... :))
"nem volt olyan szenvedélyes, mint Gyurcsány" Látod, már megint a szenvedélyes. Gyurcsány abszolút nem szenvedélyes, hanem kvázi politikai kalandor, egy bunkó, aki mitsem törődik azzal, hogy a szavainak milyen súlya van és/vagy kiket aláz, bánt meg. Láthatod, az őszödi beszéd kipattanásáig nem voltak különösebb fejlemények a személyével kapcsolatban. De azóta az emberek egy sor kiszólást az ő "rendszerének" tulajdonítanak, lásd : a patkányoknak is hagyni kell menekülési utat; nem a békákat kérdezik meg lecsapoláskor; lehet tüntetni, majd megunják, hazamennek; el lehet menni Magyarországról, tessék, lehet menni; stb... lehetne még sorolni. Ezek olyan kijelentések, amiket sokan egyszerűen nem tudnak átlépni és úgy viselkednek ahogy... úgy, hogy emiatt kordonok mögé kell vonulnia mert különben agyonvernék. Illúzióid ne legyenek, ha Sólyom, vagy Orbán mondott volna ugyanilyen dolgokat, akkor ők is kordon mögül lesnének... Elfogadni nem tudom az ilyesmit - mármint az effajta "vélemény nyilvánítást" - de nem csodálkozom. Én a tollat és a kis karikát tekintem eszköznek a véleménynyilvánításra 4 évente - aztán ha nem az én pártom nyer akkor így jártam, többség dönt, elfogadom - mások viszont sajnos drasztikusak. Gyurcsánynak az egyik nagy baja az, hogy elhitte - elhitette magával - ME-ként mindent megtehet. Nincs meg benne az alázat mégcsak mutatóban sem, sem a felelősségével, sem a munkájával kapcsolatban. Bajnai ponthogy nem ilyen, ezért érzi egy kicsit másnak a Fidesz tábora is - már ha beszélhetek egy kicsit mások nevében... - őt, mint ahogy pont emiatt kezeli másképp az ország Sólyom Lászlót is. Sokan úgy érzik, Gyurcsány elárulta őket, s az országot, hogy megtartsa a pozícióját- s gondolják jogosan, hiszen hiszen az őszödi beszédében egyértelműen elmondta, hogy mi volt a pálya - viszont ugyanezt nem érzik Sólyom kapcsán. Vagy akár Bajnai kapcsán sem, legalábbis nem olyan mértékben mint Gyurcsány esetében.
Talán két éve volt, hogy betértünk a párommal egy étterembe ebédelni. Észrevettem, a terem túlsó felében a szemkilövető görényit. Oda akartam menni, hogy leköpöm, de sajnos felülkerekedett a józan ész (meg a párom kérlelése), de azóta is sajnálom, s felírtam, 'a legnagyobb dolgok, amiket elszalasztottam az életben' listára.
Persze voltak olyan dolgok is, amik lekerültek a listáról, pl a Pistols koncert... :))
Én sem mondom, hogy sosem hallgattam/hallgatok Sex Pistolst vagy Clasht, vagy sosem jártam Auróra koncerten. Ja, tavaly a szigeten láttam a Sex Pistolst is...-))
Nem beszélek félre, mert a Kárpátia nem rockzenei produkció, hanem politika. Úgy gondolom, hogy őket egy dolog tartja életben, és ez a felfokozott politikai szembenállás. Ennek pedig a rockkultúrához semmi köze.
Nem érte Bajnait olyan inzultus, valóban, és tényleg nem volt olyan szenvedélyes, mint Gyurcsány. Lehet Gyurcsányt sokmindenért bírálni, isten ments, hogy védjem, de úgy gondolom, hogy kordonok között kellett megtartani a nemzeti ünnepeket, távol tartva a k...anyádozó csőcseléket, az nagyobb részben nem az ő hibája volt. Nem tudom, mi volt olyan elszólása, amivel mocskolta az állampolgárokat.Ellentétben a panelproli kifejezéssel, (Bayer) és a beteg lelkületű balos szavazókkal. (Bencsik elftárs)
Deep Purple. ELP, Colosseum, Pink Floyd, itthon Hobo és Cseh Tamás - tudod, én őket hallgatom - a különbség hatványozottan minőségi. Nem engedhetem meg magamnak, hogy egy primitív gitártépést mívelő, műmagyar kompánia fellépéseire járjak, pedig nagyon szeretek koncertekre járni.
"Ha az én életemet is komolyan veszélyeztetnék" Hát a tiédet nemigen veszélyeztetnék, mert tudod, hogy hol a határ. Nem véletlen ám, hogy az összes ME közül Gyurcsány kezdte el azt, hogy kordonok mögött ácsorgott. Talán meg kellene egyeseknek válogatni a szavaikat, és nem mocskolni úgy en bloc az állampolgárokat és böfögni bele gyalázatos mondatokat a levegőbe. Érted, ok és okozat. Talán Gyurcsány tanulhatott volna Bajnaitól, aki sokkal higgadtabban és tisztességesebb stílusban beszél mint a volt ME. Nem is éri olyan durva támadás se verbálisan, se sehogy mint Gyurcsány Ferencet. Itt a fórumon sem röpködnek olyan szinten a "kurva anyád, g**i, takaroggy" stb... jelzők Bajnaival kapcsolatban... ellentétben Gyurcsánnyal kapcsolatban... Sólyom is ezért sétálhat át a hídon, mert nem tekinti kapcarongynak az országban élő embereket, nem beszél úgy róluk mint valami utolsó szarról. Hát ez a fogadtatás oka.
"Az Árpádsávos történelmi zászlót vivő magyar ifjak.."
akik okádnak a Himnusz alatt,meg felgyújtják az Andrássy utat, és mindenkit ütnek, aki nem kopasz... Mondd nemzettársam, ez a patriotizmus új formája???? Te, figyelj, nekem a magyar ifjakról nem ezek az ösztönlények jutnak eszembe...