A volt egészségügyi miniszter most megjelent könyvében a Gyurcsány-kormány döntéseinek hátteréről.
"Ekkor felkapta az asztalról a politikai összefoglalót, függőlegesen nyújtott jobb karjával a feje felett lobogtatva kiabálta: nincs előkészítve. Ennek alapján döntsünk?"
Polidilire nem pont azér' járok. Kuss! Én így szoktam leszállni, mondja az undok kismalac!
De akkor újfent nem értelek: ha te itten vállaltan és deklaráltan egy átlagosnál ostobább júzer imidzsét építgeted magadnak, akkor miért is van bajod azzal, ha én ezt az imidzset egy átlagosnál ostobább ember képeként azonosítom? :-o
Ez a válaszod már megint olyan dodonai lett, hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert nem teljesen egyértelmű előttem, hogy mire is mondtad válaszul ezeket. :)
'A Fidesz pedig sokat tanulhatott az elmúlt 8 évből, többek között azt is, hogy bűntetlenül nem folytathatja azt, amit az mszp és az szdsz művelt. És a saját korábbi hibáit sem ismételheti meg. Én legalábbis ezt várom." No, azt várhatod.
Nem emlékszel, ki is írta, hogy "énvédő mechanizmusként" tekint a fórumozásra? Segíts már kicsikét...
Ez most érv volt a részedről? És mit cáfolna vagy erősítene meg ez az érv, valamint hogy jön ahhoz, amit én írtam? Miért is nem arra felvetésemre reagáltál érdemben, ha már ugye úgy vélted, hogy neked mindenképpen reagálnod kell?
-Jujj, de csúf magácska, asszonyom! -Maga meg egy részeg disznó! -Ja. De az holnapra elmúlik.
Bár kétségtelen, hogy a Te minősítésed szerint, minden butaság, ami nem egyezik a véleményeddel. Én ténykérdésekről beszéltem, ne hülyéskedj már. Hol vélemény az pld, hogy a Phare kurvára nem alternatívája az ERC-nek abban a kontextusban, amiben az adott topikban én említettem? Ott egészen egyszerűen arról volt szó, hogy valami furcsán felfogott nemzeti öntudat téged arra bírt rá, hogy valótlan tényt állíts. És effélék, alkalomadtán olyasmik is, amikor te, ki tudja miért, vélemény-kérdésnek tartasz egy ténykérdést.
A jelek szerint azért, elég sokan kiváncsiak rá. Igen, valami ilyesmire gyanakodtam én is, mindegy, hogy harras- és sörivóje-félék, csak legyen valaki, aki kíváncsi. Hát, te tudod, ha neked ettől jobb, akkor ez a jó terápia a számodra, és én kérek elnézést. :)
De annyira oda voltál a szakmaisággal, hogy gondoltam megírom. Ja, mintegy "tudok én késsel-villával is enni, ha nagyon muszáj" alapon? És nem aggódsz, hogy idővel sokan nem is lesznek kíváncsiak a szakmaiságodra, miután annyi helyen annyi butaságot olvastak tőled? Picit se félted a reputációdat? :)
Persze, hogy nem olvastam, hiszen ráment az egyik kedvenc nickem arra a topikra, köszönhetően éppen annak, hogy indulásból a hülyeség kezdett el benne tombolni (amibe, minek tagadni, te magad is erőst besegítettél, lásd állva-ülve butaság), ilyen kezdet után meg ugye a francnak sincs kedve higgadtan visszatérni és mazsolázni a tonna szar közül a lényeget. De hiszen éppen pont ezt magyarázom ebben a topikban is, hogy valahol garantáltan egy loose-loose szituáció korpa közé keveredned, ráadásul önként és dalolva, mert ugyan azt eléred, hogy nekem (és másoknak, akik hozzám hasonlóan viszolyognak az ilyesmitől) szar legyen az érdemi vita hiánya miatt, de idővel te is meg fogod unni, hogy akkor sem fognak rád figyelni, észrevenni, amikor pedig fontosat és lényegest mondanál, és nem bánnád, ha nem csak a mangalicák hallanák.
Az bizony, mind a hat hozzászólásával, vérciki. Btw, te időnként képes vagy gondolkodni is? Például azon, hogy ki előtt is kéne ciki legyen? Mondjuk előtted? :DDDDD