Én nem tudom, mer csak egy hülye jobbant vagyok, de 8,15,29-én mintha két hirdetést jelentettek volna meg azé dupla az ára. Ebből én butus olyan következtetést vonok le, hogy 9 teljesítés volt és 3 grátisz. Persze én nem tartozom a ballibbant szellemi elithez ezért lehet, hogy téves következtetést vonok le egy ilyen komoly felkészültséget igénylő kérdésben :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oké, kezdelek érteni. 1/4 oldalas hirdetés ára. Az kiderül valahonnan, hogy az 1/2 oldalas hirdetés szimplán az 1/4 oldal árának duplája? Mert a szerződés 1/4 oldalas hirdetésekről szól.
Te raktad be a szerződést, lásd 133.....ottan van benne mit köll csinálni...csak számolni köll.... 9+3 megjelenésre szól a szerződés...nem annyi van a teljesítési igazolásban, az ár mégsem változott...szólj, ha moczorgó tévedett volna...
Semmit. Inni sem iszom. Dohányozni se dohányzok. Számolni viszont tudok annyira, hogy megállapítsam: 9 < 12. Valamint, hogy a 7 < 9. Hosszabban leírva: 7 < 9 < 12.
Nyugtass meg, hogy Te írogatsz dooque nicken is, mert kettő ilyen gyenge matekos sok lenne egyszerre egy politikai oldalon ilyen rövid idő alatt! (26-os és 33-as hsz.)
Lássuk be: azok is vagyunk. Nem Te, nem én, nem ő, hanem en bloc a magyar választó polgár. Szerintem hiba volt drasztikusan felnőttként kezelni a rendszerváltástól fogva. Egy gyerek is fokozatosan terhelődik, míg felelősséget vállaló felnőtté érik. Nem a demokráciával van baj, az rendben van. De ez egy másik topikot igényelne.
"Szalainé és a többiek végkielégítési ügyét a Magyar Nemzet robbantotta ki, tehát elég nehéz volna azt bebizonyítanod, hogy az ellenzék nem volt érdekelt a botrányok feltárásában."
Reméltem, ütöd még egy kicsit a vasat a válaszom után, de ha nem, akkor elmondom magamtól is, amit még kihoztál belőlem ezzel.
Tudod, kedves mos, az az én igazi bajom, hogy megalapozottan vélem úgy, hogy az ellenzék abban érdekelt, hogy csak a politikai ellenfelei botrányai legyenek feltárva. Mondhatnánk, hogy ez természetesen, de maradok azon kevesek között, akik hisznek a pártpolitikán túli politika értékében, ami mindegy milyen színekben és értékek mentén, de a közjót hivatott szolgálni.
A dolgot bonyolítja, hogy az ember at gondolná, kirakták az összes hirdetést közszemlére, hogy "lám megvan mind", erre csak 7 szerepel a honlapjukon. Azaz 12 van a szerződésben, 9 a teljesítésigazoláson és (ezek szerint) 7 a valóságban. Lehet, hogy megvan persze a maradék 2 is, de ha én így akarnék bizonyítani, ahogy most a Helyi Téma a honlapján, akkor mind a 9-et kitenném és magyarázatot adnék a hiányzó 3-ra.