A problémám ugyanez, egy Sony KD-43XF7077 készülékkel. Teljesen véletlenszerűen dobja egyes videóknál a hibaüzenetet meg a kódot. Böngészőből ezek a videók is mennek. Frissítési kísérletre közli, hogy a legfrissebb firmware van rajta.
Sziasztok. Van BOSE5 TV-hangprojektorom. A TV-hez optikai csatlakozóval, a netes rádióhoz AUX -al van csatlakoztatva. A BOSE menürendszere szerint, ki tudom választani, melyik bemenetet aktiválja. Amíg SAMSUNG TV-hez csatlakoztattam, minden gond nélkül működött. Mióta a SONY BRAVIA TV-hez van csatlakoztatva időszakosan elhallgat, majd újra megszólal. Ilyenkor a TV felől aktív jel jön, világít az optikai kábel. Már próbálkoztam tanácsot kérni a SONY minden elérhetőségén, (központi szerviz, stb. ) Igazán jó tanácsot sehol sem tudtak adni...... Csak akkor tudok gond nélkül rádiózni, ha a TV optikai csatlakozását kihúzom. De ezeket ugye nem úgy gyártották, hogy naponta, vagy akár naponta többször ki be rakosgassam. Van-e valaki, aki esetleg tud valami ötletet, megoldást, erre a problémára.
Sziasztok Vol na nekem egy Sony 107cm bravia tv sajnos le eset és be tört a keperjöje voltamar pár szerviz Ben is sajnos nem vállalnak kijelzöcsret háta tudnátok segíteni azért fordulok hozzátok 6 hónap ja vetem jótállás nem csinálják meg sajnos háta valaki tud segíteni elöreis köszönöm
Szia! most találkoztam én is ezzel a jelenséggel. Vásároltam egy Jbl tune 500-as Bluetooth fejhalgatót és nem hajlandó felismerni a tv-m (kd-55xe8096). Valakinek ötlete? Visszavittem az üzletbe és ott az eladó egy másik sony tv-vel gond nélkül párosította. :(
1./ Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a TV (KD-55XF7005) nem is olyan okos mint amilyennek hihetnénk. Webkamera fogadására ugyanis nincs felkészítve. :( Ha ezt tudom, lehet hogy nem ezt a TV-t vettem volna...
2./ A beállításoknál kiválasztható, hogy TV hangszóró vagy audio rendszeren legyen-e a hang.
Van egy Sony Bravia KD-65XF7096 TV-m, és egy bonyolult feladatot szeretnék megoldani, de meghaladja a képességemet (és a Sony Support-ét is).
A problémám a következő:
- Leszeretnék játszani filmeket a TV-n...
Írunk 2019-et a TV több, mint 300eFt.
Ez vicc...
Van külső merevlemezem, de 1x látta (próbaként felraktam 5 filmet (gyökérbe), azt lejátszotta, de pl. ha könytárba raktam, azt már nem látta. Tettem még fel pár filmet a merevlemezre, azóta nem látja...
Tegnap vettem egy ilyen TV-t SONY BRAVIA KD-55XF7005 Tudtok-e okosságokat ajánlani hozzá? Minden érdekel, az ideális beállításoktól kezdve a firmware frissítésig, stb. (Amatőr vagyok, most fogok ismerkedni mindennel.)
Évek óta van egy Sony Braviám. Most az a gond vele, hogy a távkapcsolóval csak akkor tudom bekapcsolni, ha előtte pár mp-re kihúzom a konnektorból és visszadugom, akkor működik. Ilyen már volt egyszer, akkor is a szolgáltató kavart egyet a csatornákon, most is betették a Spílereket és azt követően nem megy simán a bekapcs.
Vásároltam egy sony smart tv-t. Leszedtem a kodi-t. De olyan problémába ütközök, hogy semmilyen zip fájl nem tudok megnyitni, letölteni. E nélkül pedig meg vagyok teljesen lőve. Kinek milyen ötlete van?
Vásároltam egy KD-55XF7005 készüléket, de valamiért bizonyos jeleneteknél akadozik, illetve egy villanásra szétesik a kép egyes része!Mindent bekapcsoltam amit tanácsoltak eddig! Valakinek van valami tipp? Köszönöm!
csak a digitális tunerről tudsz felvenni, HDMI-ről nem.
tehát köss a tévére egy antennát, hangold be a DVB-T csatornákat, és arról tudsz felvenni.
vagy köss rá egy műholdas antennát, arról is vehetsz föl.
vagy ha a Telekomtól koax kábelen kapjátok a bejövő jelet, akkor ha direktbe bedugod a koax kábelt az antennabemenetre, akkor a Telekom ad neked 30-40 DVB-C csatornát, azokat is fel tudod venni
vagy pengesd ki a havi 1100 forintot a Telekomnak a felvétel funkcióért, és akkor az IPTV stb intézi a felvételt.
Vettem egy Sony Bravia KD43XF7596BAEP UHD tv-t. Most egy HDMI kábellel van összekötve egy Telekom IPTV-s set-to-box-al. A tv-nek van felvevő funkciója, de ez HDMI-n keresztül nem működik. Kérdésem: Milyen eszköz vagy eszközök kellenek hozzá hogy adást tudjak felvenni usb-re. Nem vagyok egy technikai zseni, kérem segítsetek!!!!
Sziasztok! Van egy Sony KDL-32WD600-asom. Szeretnék vele internethez csatlakozni, de sehogy sem sikerül. Van egy T-comos routerem, az asztali gépemet azzal használom. A tévé használati útmutatója szerint lehet úgynevezett WPS-funkcióval is kapcsolódni, az utasításnak megfelelően azonban hiába nyomkodom a routeren a WPS-gombot, amikor kell, nem csatlakozik, nem találja meg a tévé a routert. Aztán megpróbáltam megkeresni a közeli wi-fi hálózatokat, néhányat feldob, de szerintem az enyémet nem, legalábbis azt az SSID-t nem írja ki, ami az én routerem alján olvasható.
Mi lehet a probléma, van valakinek ötlete? És mi a megoldás?
Sony KD55XF7005B tip. tv. a jelenség a következő: külső regisztrált HDD, időzített felvétel. Reggel rákeresek a felvett műsorra, király megvan. Délután, a következő bekapcsoláskor már üres a címlista, nem találom sehol a rögzített műsort.
A TV hozza, hogy a HDD 90 %-a szabad, pc-n ellenőrzöm, tényleg vannak nagy méretű bin fájlok, hibás letöltések oldal üres.
Nem értem mi a gond. A felvétel utáni első bekapcsoláskor elérem a rögzített műsort, ekkor le is tudom játszani, utána már nem. 1 hete van meg a tv, NFL szezon, legszívesebben vissza vinném.