Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Tolni azt nem, akkor marad legfeljebb az árokban ha nincs mentés. Kínai csoda fűt zenél kottát ír, de hogy meddig megy? Ha valami gond van laptopot kér.
Feladódott a lecke ma ! Egy olyat kéne eszkábálnom amivel a satut le tudom venni a satupadról és bárhová fel tudom fogatni ha útban van vagy elkell valamiért tolni oldalban az asztalon . Volt is egy elrepedt satum aminek ilyen mákdaráló felfogató talpa volt de hiába flaxeltem ma le róla a maradványokat nem jó a meglévő satúhoz . Nézgelődtem a neten nincs is ilyen da ahol volt többe lett volna mint maga egy új satú ára .
Szép napot. Én is gurultam két keréken úgy 65km-t de nem kellett tekerni, most 10 fok körül van egész kellemes. Most néztem körül az udvaron, ha nem tévedek néhány nap és nőni fog az udvari létszám.
Mi mög még azt se sejtjük, melyik irányba lehet a nap. Jó 7 és fél fokos hőség van, tekertem a cimborámmal jó 1o km-t eddig. De még hozzájön kb.5-6, mert van egy körutam itt a városban is.
Akinél vatagak a falak annak igen elég annyi is ,de nálunk a mérnök kiszámoltam a falakat, és bizony ha hideg van egy talicska fa is kell egy napra . De az egész lakásban meleg van .
Minek annyi fa? Az udvart is fűtöd és miattad van a globális felmelegedés? 4 talicska fa nálam minimum 2 hétre elég és bent mindenhol 22-24 fok meleg van... :-)