- Üdvözöllek benneteket, én is szeretnék jelentkezni ill. beregisztrálni hozzátok - hogy a klub tagjai (hivatásos fotósok segítségével is) által további lehetőségem legyen bővíteni az eddigi tudásomat. Ugyan próbáltam már régebben is belépni, de eddig nem volt rá lehetőségem - gondoltam, megpróbálom újra.
- Megtiszteltetésnek venném, ha én is aktív tagja lehetek ennek a csapanak.
ha ez a hivatalos út, akkor jelentkeznék. fotós múltamra nem emlékszem, fotós jövőm erősen bizonytalan, a jelene meg mindig csak egy végtelenül rövid pillanat.
Üdvözletem Kiss János vagyok imádom a természetet mint járni mint fotózni 2 gyermek boldog apukája .Fotózni 4 éve kezdtem egy fujifilm s5800 amit sikerült tavaly lecserélnem egy canon vázra és természetesen ehhez való obikra most sikerült vennem egy normális obit illetve folyamatosan egészítem ki a felszerelésemet ahogy az anyagiam engedik .Természetesen nem egy profi fotós vagyok de nem is az a szándékom majd csak egyszer kifejlődik a cserebogár .Bármi kérdés van szívesen válaszolok köszönöm a lehetőséget hogy ehhez a zárt társasághoz tartozhatok és ilyen mesterektől tanulhatok akik igen is számítanak nekem !!!!!