Keresés

Részletes keresés

macmester Creative Commons License 2009.12.31 0 0 78
No akinek nem tetszik, mert lineáris (tény egy NwN ill. BGhez képest az...)
az az országgyűlés után utálni fogja, mert utána csak üsd-vágd... de nem rossz, van hangulata, érdekesek a megoldások, benne van egy folytatás, vajon, mi lesz a gyerekből?
Lehet egy csomó ilyen olyan kiegészítőt gyártani hozzá... eddig nem sok igen jót láttam...

Amúgy Follaut3 nem volt rossz, de azért ott az 1-2 rész sokkal ütősebb volt...

gépigény, ott ahol a NwN bizony beszaggatott, igaz max. beállítással, ez simán futott, (F3 is) (bár akkor még a régi P4/3000+ATI 4580 volt) de ez lehet egy apró beállítási probléma ((az új Ci7+Ati5970 csak hobbiból felnyomtam maxra a Crysist... szaggatott :S))
ami idegesít, hogy a betöltés, mentés lesz lassabb, minél előbbre jársz... valszeg adathalmaz érintettség miatt...

Amúgy a maga nemében nem rossz, nem egy olyan kiemelkedő mint anno a BG ill. NwN volt, de jó...
mire végig játszottam, egy két elvarratlan szálat hagyva jó 90-100 órám ment rá...
az azért sok...

Bár én már "öreg vagyok" és olyanokhoz is hasonlítok mint az első Stonkeep, Bard's Tale ... no meg az első Elder Scrollok (Morrowind, Oblivion hányadik scroll is?)
szóval amikor még EA sehol sem volt, meg ipari játékgyártás sem...

a Bloom Creative Commons License 2009.12.30 0 0 77
Az agyagedenyes moka a Juggernaut pancel utolso darabjahoz kell, az mas. :)
A megoldas valami ilyesmi: kocsog kivesz, vizzel megtolt, oltarra tesz, ima, iszik egy kortyot, vizet visszaont. Ha igy nem megy, elobb igyal, aztan imadkozz. Vagy nemtom. :)

Van egy kisebb szoba is, aminek a kozepen van egy oltar. Az oltar mellett meg egy phylactery (ez mi lehet a magyar forditasban?). Ugy nez ki, mint amikkel revenantokat (es ez?) lehet idezni. Amikor megfogod, megijed. Meg kell nyugtatni, aztan beleegyezni, hogy az oltarra teszed.
Előzmény: Fergie86 (76)
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 76
Ahol a víz van a terem közepén egy agyagedénnyel, mert én ott próbálkoztam, de nem ment a kiszabadítás. Le tudnád írni, hogy kell.
a Bloom Creative Commons License 2009.12.29 0 0 75
Nem NPC, legalabbis nem a hagyomanyos fajta. :)
Van egy kristaly egy oltar mellett, amiben egy reg halott hos lelke. Ha kiszabaditod, megkapod tole.
Előzmény: Fergie86 (72)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.29 0 0 74
Nekem tetszett a Fallout 3 is. Annyira persze nem, mint az elso ketto (foleg a masodik), de annyira meg igen, hogy megvegyem masodszor is, amikor megjelent a GOTY edition.
Nekem bejon a Dragon Age is, neked meg nem, egyszeruen mert mas mufaj. Ha megvetted, ertheto, hogy bosszus vagy, de ha letoltotted, letorolni nem tart semeddig. :)
Előzmény: giappone (71)
Növényexotics007 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 73
Sziasztok!
Tudja valaki a "Mérce" kőhid megoldását?
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.29 0 0 72
És melyik npc adja?
giappone Creative Commons License 2009.12.28 0 0 71
Igazad van, lehet mással is játszani, de engem az érdekel, mi az ami 90 feletti benne.
Szerintem a F3nak igen jó története volt. Rajtad múlt mennyire pörögsz/haladsz vagy side questeket csinálsz. Olyan atmoszférája volt, ami talán eddig egyetlen játéknak se. AZ a játék 90 felett van számomra, jóval.
Előzmény: a Bloom (69)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.28 0 0 70
Ha ez az ize az Arcane Warrior akar lenni, akkor az elfeknel a templomban.
Előzmény: Fergie86 (65)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.28 0 0 69
Sokkal sodrosabb tortenete van, mint a Fallout 3-nak. Fogd fel ugy, mint egy regenyt. Ha meg ugy se jon be, jatssz massal. :)
Előzmény: giappone (68)
giappone Creative Commons License 2009.12.28 0 0 68
Sziasztok.
Kiptóbáltam, kb 10 órát tettem bele, de nem értem, miért jó... Szerintem ez max egy 70-80 pontos játék, de mindenhol 90-et kap.
Egy csőben mászkálsz végig, se jobbra se balra, csak egy út van. Akinek volt szerencséje Oblivionhoz, Gothichoz vagy a Fallout 3-hoz, az tudja miről beszélek... Ennél még a Witcher is szabadabb volt. Minden magazin 90 feletti értéket ad... Nem értem.
Logikátlan, beviszek 1-2 LÓ nagyságú pókot a szomszédos településre. A lakosok pedig nyugodtan állnak tovább. Semmi reakció... Mellesleg az NPC-k csak állnak, mint a szobrok. Mindig. Van egy scriptelt jelenet, eljátszák, aztán állnak tovább... Szánalmas...
A grafikáról annyit, hogy a gépen, amin a Fallout3 átlag 25-30 fps, a DAO 12-13 és sokkal gyengébb a grafikája... Nem lehet ellátni semeddig. Az átvezető jelenetek szépek, de maga a játék nokedli. Még soha sem éreztem ennyire azt, hogy nem szabad bízni a különböző e- és nyomtatott magazinok értékelésében... Nem lehet, hogy mindenkit zsebre raknak, gondoltam, ezért nyomtam 10 órát, hogy hátha, aztán abbahagytam, erre kár időt vesztegetni.
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 67
A táborban van egy törp kereskedő, akinek a fia bűvöléssel foglalkozik. nála lehet a fegyverekbe rakatni a rúnaköveket. Persze csak abba, amelyikben van üres hely.
Növényexotics007 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 66
Sziasztok!
Van már vagy 10 rúnakövem, különbözőek, de nem tudom hogyan kell használni, esetleg fegyvereket meglehet valahogy tápolni velük? Hogyan vehetném hasznukat?
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 65
Valaki nem tudja hol lehet megszerezni a bűvharcos szakértelmet?
macmester Creative Commons License 2009.12.14 0 0 64

by the way, másnak is feltünt, hogy, ha eladsz valamit és egeret használsz, jobb+balt lenyomva (ealdás, és megen) mint akikor olyat adsz el aholl több db van...

akkor az 1 db-os cuccokat is 2x adja el (ha egyszerre ereszted el a gombokatg), és ha visszavaeszed (1 gombosan), akkor megmarad a cucc és az ára is?

no mindegy, 18 szint felé, amikor fözetekből rogyásig van pínz nem sokat számít... de az elején... :)

macmester Creative Commons License 2009.12.14 0 0 63

1 re megvolt...

a kétfegyós szerencsevadász gyakta...

A. és S. hol őt, hol a megjelenő lényeket...

A mágus fagyasztott, meg ilyenek, ha kellett gyógyított...

jópár percig eltartott, meg rámanr olyan 20-25 gyógyital, de simán ment...

Előzmény: Fergie86 (57)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.10 0 0 62
A Baldur's Gate D&D rendszeru volt, ami egy hatar f*s, CRPG-be meg foleg nem valo. Nem hibatlan ez a rendszer sem, de konnyebb hasznalni. Nekem nincs sok bajom vele. Jo, az is hozzatartozik, hogy engem nem nagyon erdekelnek a statisztikak meg a tapolas, inkabb a karakteremet probalom kijatszani. Eloszor Dalish voltam, nem akartam hos lenni, csak tulelni az egesz katyvaszt: ennek megfeleloen sunnyogtam, ahol csak lehetett, probaltam mindenkivel joban lenni. Masodszor meg ember nemes, egy igazi arrogans tusko, amolyan "he paraszt, felre az utambol" tipus. Ez se rossz. :D

Tanacsokat is utolag olvasok. Eloszor minden segitseg nelkul jatszottam vegig... szivtam is idonkent rendesen. Masodszorra valamivel tudatosabban, de meg mindig onfejuen. Ez nem egy MMO, ahol mindenbol ki kell hozni a maximumot, itt a tortenet a lenyeg.

A falka... na ne, ezt nem irom le tobbet. A Broodmothernel meg a tobbi nagyobb hirignel sokat segit, ha Morrigan is tud gyogyitani. Ket healerrel nincs nehez csata, csak hosszu. :)
Előzmény: mikroszan (59)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.10 0 0 61
Falkaanya? Atyauristen...
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.10 0 0 60
Köszönöm a tippet, ezután már elsőre sikerült.
mikroszan Creative Commons License 2009.12.10 0 0 59
pár napja kezdtem el játszani, van már némi rpg tapasztalatom (eob sorozattól kezdve baldur's gate, oblivion, neverwinter). hát azt kell mondjam elég jó játék. :) bár az feltűnt, hogy sokkal egyszerűbb a karaktergenerálás, fejlődés meg a szabályok, mint a baldur/neverwinter esetében.

általában még mielőtt belekezdek egy rpgbe, olvasok tanácsokat, hogy mi a jó saját karakter, mire kell figyelni, stb. namost sok helyen a mágus - arcane warrior - blood mage megoldást javasolják, mint lehető legjobb, úgyhogy erre gyúrok éppen. ezen kivül a csapat állandó tagja alistair és wynne, illetve durva harchoz morrigan, egyébként leliana. nemtom, én lelianaval csak nyilazni szoktam, tőrözni alig, valahogy sosem éreztem a bakcstabbelést meg ilyesmit. zárnyitás miatt van nálam főleg. ha meg kemény csata jön, akkor wynne nyit egy földrengéssel, amitől lefekszenek, utána morrigan rájuk tol egy blizzardot, és még az arcane warrior is dobhat egy fireballt, illetve a legerősebb ellenségre egy crushing prisont. ez utóbbi a kedvencem, nagyon szeretnivaló spell. és ami jó, hogy az arcane warrioron alapból rajta van a rock armor és arcane shield + combat magic sutstainedként, és ezek mellett még van mana a fireball + cp kombóra.

többen írtátok, hogy merre indultatok el. a lehető legkorábban érdemes a circle of magit letudni, ugyanis ott agyon lehet tápolni a karakteredet, összesen 21 pontnyi extra attribute szerezhető meg, tartósan. de lehet, hogy csak akkor tudsz a saját karival menni, ha mágus, egyébként meg lehet, hogy a party mágus tagjai közül kell választani vkit.

továbbá ha unlockolsz egy specializációt, akkor az a következő játékra is megmarad. én most dalish elfekhez mentem először, mert ott lehet arcane warriorságot megszerezni, és 8. szinten már választhattam is, utána irány a mágusok az attribútum boost miatt, aztán redcliffe, hogy lehessek blood mage is, ha elérem a 14. szintet. viszont ha kövektezőnek is ugyanilyen wardent akarok, akkor már mehetek bármerre tetszés szerint. pl akár rögtön a circle of magibe, aztán orzammarba, ahol még nem is voltam.

ja és persze azért is kell egy 2. végigjátszás, mert van 1-2 beragadt, most már megoldhatatlan quest, mert bizonyos dialógusoknál nem azt választottam, amit kellett volna, illetve kicsit korábban kellett volna rágyúrni a coercion skillre.

a skillek amúgy nem nagy durranások, a combat training nyilvánvaló, utána a wardennek kis coercion, egyébként meg mindenkivel survivalt tolok, mert ha másra nem is jó, ahhoz legalább kapok egy kis nature sebzés ellenállást.
AttyHor Creative Commons License 2009.12.09 0 0 58
Nekem kb 5-re sikerült. A csapatom törpe tank (én), Oghren, Morrigan, Wynne.
A falkaanyától távoli sziklapárkányról támadtam - jégeső, földrengés, nyíl, kinek mije volt. Néha persze a harcosoknak váltani kellett, de így aránylag könnyen végezni lehetett anyókával.
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.09 0 0 57
Nem tudja valaki, hogy lehet a törpe küldetéseknél a Holtak Árkai helyen a falkaanyát kinyírni, mert 2 napja ezzel vívódom és nem sikerül.
a Bloom Creative Commons License 2009.12.08 0 0 56
Ha megint odaerek, nem ussza meg. Blood mage-re gyurok. :)
Előzmény: macmester (55)
macmester Creative Commons License 2009.12.07 0 0 55
én csak gyereket mentettem... de akkor is megkaptam...
Előzmény: a Bloom (53)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.04 0 0 54
Mellesleg igen jo kis specializacio. Szerintem(!) warriorbol a champion-templar paros a legdurvabb. Aztan lehet, hogy te tok mashogy hasznalod oket. :)
Előzmény: Fergie86 (52)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.04 0 0 53
Arl Eamontol kaphatod meg, ha megmented a not is meg a gyereket is.
Előzmény: Fergie86 (52)
Fergie86 Creative Commons License 2009.12.04 0 0 52
A Bajnok szakmát nem tudja valaki kitől tanulhatom meg?!
macmester Creative Commons License 2009.12.04 0 0 51

én még mindig az elején járok...

még a jva visszavan a Törös résznek, és a kör is... a többiről ne is beszéljek...

de már 15 szinten vagyok...

Előzmény: a Bloom (50)
a Bloom Creative Commons License 2009.12.03 0 0 50
Nekialltam megint. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rakattanok. :)
macmester Creative Commons License 2009.11.30 0 0 49
Kapott ajándékot :)
Előzmény: a Bloom (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!