GoBuda Intersparban ugyanez. Kint volt még 1-2 szürke is, az Ikarusból pedig csak 3 db jött. Ha valakinek kell a környéken, ott fél órája maradt kettő.
Menetrend szerint megjelent. (De úgy tűnik, hogy gyorsnak kell lenni, mert a madaras üzletben is csak két darab volt már. Bezzeg az előző, Jelcz billencsből most szedtek le a polcról a maradék négy darabot.)
A következő szám (megfelel a DeA honlap sorrendjének):
Újabb tájékoztatás szerint az utánrendelésekre nem él a cyberweek kedvezmény. Az ügyfélszolgálatos néni sűrű elnézést kért, és meghívott egy kávéra. 🤣🤣🤣 Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen.
Új fejlemény. Miután tegnap írtam pár szívhez szóló gondolatot a Suvet Kft. ügyfélszolgálatának, ma felhívott valami kis főnök, és láss csodát él az kedvezmény, és még a korai előfizetői ajándék kiküldése sem jelent problémát. Remélem nem gondolják meg délutánra magukat. 😁
Szituáció van. A DeA ügyfélszolgálat ismét hozta a formáját. A következő emailt küldték az előbb:
Kedves Kónicz Gyula!
Előfizetői kérelmét megkaptuk, köszönjük, azonban tájékoztatni szeretnénk, hogy a cyberweek kedvezmény 2024.12.02-ig volt érvényben, ezért kérjük, jelezzen vissza, amennyiben a kedvezmény nélkül is szeretné előfizetését elindítani.
És küldték mindezt úgy, hogy egy érvényben lévő, szóban megkötött előfizetői szerződésről van szó. Illetve telefonon többször is megerősített az ügyfélszolgálatos, hogy a kedvezmény nem kerül visszavonásra. Hát nem tartott sokáig a szavahitőségük.
Beszéltem a DeA ügyfélszolgálattal. Tart még a 10% cyber kedvezmény a teherautók előfizetésre egészen 12.-ig. Én kicseréltem az enyémet. Csak a legelső számtól lehet indítani, de cserébe a sorozat végéig ígértek kedvezményt, még az utánrenelésekből is. Rákérdeztem a korai előfizetői ajándékra is, és azt mondta a kislány, hogy nem a Berliet kapjuk, hanem a Liaz 706 RTTN-t.
Off: Szépek és bolondok, az LGT zenéjével, a főszereplő: Kállai Ferenc, aki - személyes véleményem szerint - a tv-s, mozifilmes alakítási között Pelikán József filmes szerepe mellett ebben a most említett tv-filmben alakította élete másik legnagyobb filmes figuráját a hajdani pék és futballbíró szerepében.
On:
...és valóban ebben a filmben tűnik fel a kenyérszállító Robur, a Fővárosi Sütőipari Vállalat logójával.
Egyébként nemrég láttam egy régi magyar filmet, ahol is a főhős kenyérszéllító volt egy hasonló szekrényű, egymás mellett 4-5 keskeny rolós oldalfalú Roburral. Erre a típusra nem emlékszem.
Az ajándék Scania nem soron kívüliséget élvez, mivel nem kerül fizetős kereskedelmi forgalomba? Ha integrálták az előfizetői sorba, akkor helyette küldhettek volna addig valami mást a fizetősök közül, felcserélve azok küldési sorrendjét.
Szerintem pedig a második magyarázat a hihetőbb. Ha kicsit a rosszhiszeműség felől nézem pláne. Az előfizetői mennyiség nagyjából tervezhető lenne (mivel nagyobbrészt mára már előfizetett aki akart). Gyanítom, hogy az előfizetések nagyobb része a standard előfizetések közé tartozik. Ebben az esetben pedig a modellek 5990 Ft/db áron jönnek, ami pont egy ezressel kevesebb, mint az újságosnál. Nem állítom, hogy így van, de ez is egy lehetőség. De az is lehet, hogy a nagy nyilvánosság irányába egy lapszám kimaradása nagyobb presztízs veszteség lenne a cégnek (hiszen más termékeket is forgalmaz), mint az előfizetők felé.
De -reméljük- mindenki megkapja majd az elmaradt és az elkövetkezendő lapszámokat is!
(Akkor mégsincs készlethiány? A Volvo még ma is rendelhető a Sajtóforrás-on.)
Két magyarázat van. Az egyik az, hogy az ajándék Scaniából van készelthiány, és mivel azt minden előfizető megkapja, így egyelőre senkinek nem tudják kiküldeni.
A másik, amit az ügyfélszolgálat mond (és én sokkal nehezebben hiszem el, mint az előzőt), hogy az újságos terjesztéshez és az előfizetésekhez külön-külön készlet van, amit a kiadó kezel, és egyenlőtlenül osztották el a készletet, tehát nem maradt elég az előfizetők részére.
Elvileg soron kívül küldik az elmaradt lapszámokat. Remélem tényleg így lesz és emiatt nem tolódik X hetet az összes előfizetés.
Ahogy nézem , szerintem a nyerges szerelvényeket nem rakják be a normál sorba máshol, én személy szerint ezek miatt fizettem elő.azok értéke szerintem 50000 körül lesznek majd
Amennyiben lehet hinni az újság hátuljának, a ModelPROhoz képest a másik fajta emblémával érkezik az 526os. Ez tök jó.
Viszont, hogy prémium ajánlat modelljeit normál áron más országokban is megjelentetik, ezt nem érzem annyira korrektnek.
Figyelembe véve, hogy nálunk 19-20.000 Ft lesz egy ilyen darab, amit máshol harmad áron fognak megkapni... Lengyel barátainknál ez prémium felár 5 PLN ami 480 Ft.
Mi kis ország vagyunk, kevesebb fogy, többe is kerül, az is csoda hogy van... csak hát ez csökkenti a mi Prémium modelljeink különlegességét és az értékét is nyilván.