Továbbá ki kellene vizsgálnia, ki és mit tudott azokról a telekügyletekről, amelyek tudjuk, hogy vagyonvesztést okoztak az államnak és azt is tudjuk, hogy ma már mind az államigazgatás különböző szervezetei, mind az ügyészség, mind a földhivatal a kérdés különböző szegmenseiben vagy nyomoz, vagy vizsgálatot folytat.
Lapunk arra is kíváncsi volt, hogy tekintettel arra, hogy az ügyben több jogi eljárás is folyamatban van miért kell az ügynek politikai fölhangot adni. Azért, mert politikusokat is érint vagy érinthet az ügy hangzott a felelet. Cser-Palkovics Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és és több volt vagy jelenlegi miniszter kezét vélte látni a dologban. Arra a kérdésünkre, hogy fentnevezettek ellen miért nem tesz a Fidesz büntetőjogi följelentést, úgy fogalmazott, hogy azok az ügyészségi eljárások már mennek maguktól.
Egy normális emberben ilyenkor nem annak a kérdésnek kell felmerülnie, hogy akinek ez a dolga az miért nem teszi? Csakkérdem. Persze én ugyanezt kérdem amikor fityiszes vagy bármilyen politikai bűnözésről van szó. Én már csak ilyen dinoszaurusz maradok. Szép új világ.
Nem lesz, az LMP baloldali értékeket képvisel, a Jobbik meg hát... A kormányzattal szembeni elégedetlenség nem feltétlen összekötő kapocs. Az LMP a Jobbik legádázabb ellenfele lesz.
Nem értek én ehhez, de milyen hivatali visszaélés lehet az, hogy nem tartanak be valami formai követelményt egy jogszabály megalkotásánál? Nem értem ezt az egészet.
Várható volt. Mindenki tudja hogy Fletó a főbűnös, dutyiban a helye, meg Szilvásy barátjának szintén. Fletó hivők hol vannak? Sok volt belőlük a fórumon is. "Függetlenek" lettek.:)
Betlen János a ma reggeli műsorban balsai istvánt arról próbálta volna faggatni, hogy a fidesz miért nem tett feljelentéseket, miért kell ahhoz kormányváltás, hogy a bűncselekményeket elkövető politikusok ellen eljárások induljanak. No de ez tényleg csak próbálkozás maradt, mert balsai egy normális választ nem tudott magából kiizzadni, csak ködösített meg terelt.
"A Bibó nemigen emlegetett elődjét Kéri László alapította az 1300 személyes Budaörsi úti kollégiumban, és 20-40 kollégistát érintett. Stumpf István szerint a kiindulás az oktatás kritikája, a másféle kollégiumi életforma, és a társadalomtudományi hiányok pótlása volt."
(Stumpf István: "Egy lehetőség: a szakkollégium!" Századvég, 1985. 1.)
Kéri bizony már a koleszban a képükbe vágta, hogy bolsevikok. Ezt tőle magától és két Fidesz-alapítótól is személyesen hallottam. Nem is kedvelik azóta. Fáj az igazság! :o)