Közös nyilatkozatot adott ki tizenhárom ország budapesti nagykövetsége, amelyben szolidaritásukat fejezik ki a melegfelvonulás résztvevői mellett. Az angol, amerikai, ausztrál, cseh, dél-afrikai, francia, holland, kanadai, német, norvég, spanyol, svéd és szlovén nagykövetségek támogatásukról biztosítják a magyarországi a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösséget.
Azt gondolom, és ez gondolom párszor elhangzott bár a topikot nem olvastam végig, ha a felvonulás abbl álna, hogy párok kéz a kézben, normális nem kihívó ruhákban vonulna fel, mindenféle csinadratta nélkül talán toleránsabb lenne heteró közösség nagyobb része. Akik ilyen-olyan, a latex től kezdve a szinte semmi toll + hasonló ruhákba öltöznének, azokat kitiltani.
Még jobb lenne a BNV területén adni nekik egy csarnokot, hogy ott ünnepelhetnék ezt a üszkeség napját. Szerintem olcsobb lenne, és kevésbé provokatív mint lezárni a fél várost emiatt.
A másik, ha egy 50 es meleg férfi 20 éveseknek való miniruhában vonul fel hogy a nemesebbik szevét gyakorlatilag nem fedi semmi, + ki van festve, díszítve stb + ehhez jön a sörhas, na AZ provokáció, amit minimum közszemérem, közizlés megsértése miatt egyből büntetni kéne...
Ma 15 órakor a Stefánia úti szlovák nagykövetség előtt tiltakozó Nagygyűlés a Felvidéki magyarság emberi jogaiért. Akikért soha nem szólnak a magyarokat gyalázó itteni szlovákpártiak.
Meg kell próbálni hideg fejjel körülnézni, mérlegelni a dolgokat.
A Magyar Hírlap aug. 7-én, a kislétai temetés napján tartotta fontosnak közreadni Bayer Zsolt különösen mocskos cigányozó írását. Most pedig, néhány nappal 5-e előtt lehozták az egyébként nyilvánvalóan elmebeteg, viszont rendesen aljas nyilas, Bogár László írását, amely végtelen ostobaságában is megdöbbentő.
Olvassunk bele kicsit - ó, nem a kurucba! - ennek a fórumnak cigányozó, buzizó topikjaiba.
Próbáljunk nyugodtak maradni.
A magát pszichotikus állapotba hergelő (szélső)jobb régóta abban a föltételezésben leli meg bűnös szándékai igazolását, hogy ellenfelei (ellenségei) a nemzet ellenségei, és bármire képesek.
Nézzünk bele a Magyar Hírlapba, az Echo-ba: gondoljuk meg, hogy "azok", akik így írnak, így beszélnek, tényleg bármire képesek - nem normálisak, vagy játsszák a nem normálist, menekülve maradék lelkiismeretük elől.
A Magyar Hírlap, az Echo a Fidesz és a szélsőjobb által közösen birtokolt médiabirodalom meghatározó darabjai. Meghatározó sajtómunkásai némelyike bizonnyal fontos szerepet kap majd a fideszes "közmédiában".
Felszínes síkon járunk. Gondolkodjunk el azon, hogy mi a cél a provokatív heterofóbok felvonulásával? És kiknek van velük célja? Kik szervezik ezt az egészet? Felvonul a prostituáltak egy része, azaz a töredékük. Miért jó ez a többségi (nem prosti) homóknak? Jobb lesz nekik? Nem. Akkor kiknek van és milyen célja a processzióval?
A ballib szervezők gondoskodnak arról, hogy azt a meleg csókát továbbra is utálják. Rengetegen nem tudják, hogy a résztvevők jórésze natúr ballib provokátor.
Nekem ne mondja senki, hogy egy homokos attól reméli ügye népszerűségének növekedését, hogy egy teherautón rázza a seggét, nemi aktust imitál, vagy katolikus papot figuráz ki.
Mellesleg nem attól van az ellenérzés, hogy aki nézi homokos lesz, hanem attól, hogy undorító. Ahogy pld. egy közterületen meztelenül hugyozó nő is, (erre is volt példa egy reklámkampány keretében) holott azért ettől senki nem válik impotenssé.
Nem hiszem, hogy minden szemetet el kell fogadni, végül is a homokosoknál sem azért van a rendőrsorfal, mert homokosok és felvonulnak, tehát azért sokan megpróbálják nem elfogadni.
Hosszasan tűnődtem, hogy a válaszod után hogyan is lehetne elmagyarázni neked, hogy mekkora bunkóság rejlik soraidban. No nem azért, mintha kapásból nem ment volna a válasz. Inkább csak megvártam, hogy lehiggadjak.
A Szent Jobb
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Jobb
nem egyszerűen csak egy halott ember keze, hanem egy Magyar nemzeti jelkép,
Ha idáig érted amit írtam, akkor, valószínű, hogy rájössz arra hogy mekkora bunkó vagy! Ha nem - amin egy kicsit sem csodálkoznék - akkor küzdj tovább a felvonulásotok céljaiért, és felejtsd el soraimat!
"A szexuális aberrációk, a drogok minél szabadabb használata fizikai és lelki értelemben egyaránt szétroncsolja a közösség testét"
húha...
ez aztán az okosság...
szívesen megnézném ennek a drogfogyasztási szokásait...
" Létrehozva így az engedelmes fogyasztóerő állatokból álló csordáit,"
én már csak azt nem értem, hogy akkor miért a tudatszűkítő drogok vannak engedélyezve..sőt reklámozva...a tudat"tágító" gondolkodásra késztető drogok pedig miért nincsennek?
szerintem a szerző nagyon be volt állva, amikor ezeket az ostobaságokat írta...
"Megkezdődött a melegfesztivál Budapesten. Megkezdődött a zsidó nyári fesztivál is.
Mit tesz isten, éppen egyszerre tartják a kettőt, igaz, a zsidó fesztivál szeptember 6-áig tart, a melegek viszont 5-én ejtik meg a „hagyományos” felvonulásukat.
Az egész baloldal örömmel vegyes rettegésben tölti a hetet. Egyfelől itt van már a Kánaán, hiszen a jól fejlett Budapesten, a lezárt közutak és a tanévkezdet hétköznapi gondjait felülírhatja a jogos büszkeség: a zsidók és a melegek egyformán otthon érzik magukat fővárosunkban. Ilyenkor csak a kákán is csomót kereső gonosz szélsőjobb csürhe elégedetlenkedik.
Másfelől itt nyomul ez a gonosz szélsőjobb csürhe. Ezek miatt nem sülhet itt el semmi sem jól. Ezek valami demonstrációt tartanak a Szlovák Köztársaság nagykövetsége előtt, mert északi szomszédaink, az MSZP és az egész baloldal régi szövetségesei valami nyelvtörvényt léptetnek életbe. De kit érdekel holmi nyelvtörvény, amikor itt van az igazi baj: az antiszemitizmus meg a homofóbia?..."
A szexuális aberrációk, a drogok minél szabadabb használata fizikai és lelki értelemben egyaránt szétroncsolja a közösség testét, hogy az önazonosságát hamis tárgyakban felfedezni vélő, lepusztított minimál én szintjére degradálja. Létrehozva így az engedelmes fogyasztóerő állatokból álló csordáit, a konzumidiótákat, akik válogatás nélkül engedelmesen fogyasztanak akkor is, ha nincs pénzük, és akkor is, ha tudják, hogy nem csak semmi szükségük az adott tárgyra, de segítségével éppen az egészségük maradékát pusztítják el. A hamis értelmezés ketrecébe zárt nyomorultakat mesterséges öntudatok mérgező kotyvalékával tölti föl, hogy ön- és közpusztító indulataikat büszkeséggel hordozzák, és megvető fölénnyel nézzék le a normalitás szerintük hazug, szürke, kisszerű sémáiba reménytelenül beleragadt többséget. http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=177067
Véleményük az lehet, de fogják be a pofájukat, ha nem egyezik a manipulátorok céljaival....
Nagyjából ez a mainstream (alvilági) média üzenete.
Egy hivatalos állásfoglalás:
"A homoszexuális-felvonulás provokáció"
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) tiltakozik a szombatra tervezett budapesti homoszexuális-felvonulás ellen, mert azt provokációnak tartják. "
Egy másik a "Szabadság Körtől":
"a Szabadság Kör ismételten a magyar állami szervek kötelezettségét hangsúlyozza a gyülekezési jog értéktartalomtól független gyakorlásának biztosításakor, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy a rendőrségnek valamennyi jogsértő magatartással szemben egyformán fel kell lépnie, függetlenül attól, hogy azt a melegfelvonulás résztvevői vagy az ellenük tüntetők követik el."
Mindenkinek alkotmányos joga oda dugni a pöcsit ahova akarja. Ha a Józsinak a szőrös mellű bajcos dagadt kopasz és horkoló Ferkónak, hát dugja oda, fene a gusztusát. Nekem meg alkotmányos jogom kinyilvánítani ha a buzerák fölvonulását ocsmányságnak tartom.