Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy használt laptopot. Már ki is figyeltem egy lenovo think pad w530-at gyanúsan jó áron viszont az ország másik felébe kellene leutaznom érte ha személyesen szeretném átvenni. Amit nem biztos hogy be akarok vállalni. :( Az NRD.hu-ról rendelt már innen valaki, van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata? Illetve mivel ez egy javítós fórum, mennyire találkoztatok ezzel a típussal? Nekem most is egy régi think pad-em van (T400) amivel teljesen elégedett is vagyok de most bejöttek az életembe különböző 3D-s tervező programok amiket szeretnék futtatni és hát ez egy elég izmos kis masinának tűnik szóval mik a vélemények, tapasztalatok? minden infó érdekel! Köszi előre is!
Törött monitort látva könnyű megállapítani, mi a laptop kijelző hiba . Az elhárítás: képernyő csere. Világos! Nem úgy, mint a monitor... Ha a monitor sötét, de NEM tört el, nehezebb a hiba okát feltárni, a javítás is kétséges: mit tegyünk, ha a notebook bekapcsolása[...] Bővebben!Tovább »
Nemrég vettem egy Medion akoya s5610 gépre.Azt vettem észre,hogy a proci nagyon melegszik. Az everest alapjáraton 75-80 °C-t mutat.Megmértem külső hőmérővel és az 58-61°C környékén mozog.Venti pörög,Hűtőborda tiszta mi lehet az oka a magas hőnek.Kétmagos intel 2,2MHz proci van benne. Vagy ez normális ennél a típusnál?
Olyan hibája van, hogy bekapcsoláskor sokszor a compaq logónál lefagy. Néha sikerűl az F1-el behozni a diagnosztikai menü-t. Innen kilépve betölt a rendszer, de néha le fagy.
Az error log egy 0601 hibakódra hívatkozik.
Bios lett frissítve de a hiba továbra is fenn áll.
Van egy ősrégi laptop: Fujitsu Siemens Amilo L7300.
A gond az, hogy valszín a fénycső ment ki, mert bizonyos szögben tartva a fény elé a kijelzővel a gépet. látom, mi van a kijelzőn, csak nem világít.
Van-e esély arra, hogy ezt valahol meg tudják javítani.
Hogy miért bajlódok ilyen régi géppel?
1. Mert ingyen van :)
2. Amire nekem kell (word dokumentumok kezelése, konkrétan papír alapú kotta helyett, nem beszélve arról, hogy másodpercek alatt megtalálok egy másikat és a képernyőre varázsolom) tökéletesen megfelel(ne)...
Szóval, ha van tippetek javításra, neadj isten panelcserére, vagy bontóból képernyő cserére, ne kíméljetek.
Gondom egy HP zd7000es laptop aminek tönkrement a grafikuskártyája(túlmelegedett,és becsíkozott a kijelző tőle) Van valami megoldás,hogy használni tudjam? Kártyacserét(átgolyózást) nem akarok,mert eléggé melegszik benne a pentium procitól az egész gép,és több helyen olvastam-hogy az átgolyózás után ez a legnagyobb probléma, és nagy az esély arra,hogy ismét elromlik (újra tönkremegy a grafkártya). Extern,külső USBs kártyák eléggé drágák (30eFT körül) annyit viszont nem ér ez az öregebb gép- a 17es TFT monitorja miatt gondolkodom csupán a megjavításán,ezt a hangtechnikai processzorjaim vezérlésére használnám csupán. PCMCIA bővítő pedig eléggé lassú a videókártyának, vagy tévedek?
Hello. A laptop alá tiszta folyadék gyűlt már második alkalommal. Gyerek, állat, csöpögő mennyezet nincs a lakásban. A gép működik. Battery nem kivehető, azt se tudom, hol van a laptopban. Mi lehet ez?
Hátha tud valaki segíteni... HP Elitebook 8440p noti alaplap csere után "Warning, machine is not in committed state" figyelmeztetést dob rögtön indulás után. Egyébként minden rendben vele, szépen működik, csak ez a felirat zavar. Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Regisztrálni kellene valahogy az új boardot a HP-nél? Nem HP szervíz cserélte - gondolom, ezt mondanom sem kell...
Gépkönyv? Annyira típustól függ ez a kérdés, érdemes lenne utánanézni a gépkönyvében, azt meg meg lehet találni a gyártó oldalán, ha már elkallódott volna.
Eladó egy Acer Aspire One AOA150 (ZG5) fehér netbook átlagos külsővel, hibátlan működéssel. A kijelző pixelhiba mentes. Ára: 29990 Forint (TELJESEN MŰKÖDŐKÉPES!!)
8,9" fényes 1024x600 kijelző 232 Gb hibátlan merevlemez Intel Atom N270 CPU 1,6 GHz Intel GMA 950 videó 1,50 GB Ram frissen telepített eredeti magyar Windows 7 Ultimate 802.11 b, g wifi multi kártyaolvasó webkamera, mikrofon 3 db USB 2.0 port fülhallgató, mikrofon csatlakozó VGA Port
Dell N7010 lenne a beteg, bekapcsoláskor egy pillanatra felvillannak a ledjei, egyébként se kép, se hang. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet vele?
Olyasmi gondom volna, hogy van egy Lenovo B590-es laptopom, és rendkívül idegesítő, ha a NUM LOCK, CAPS LOCK be van kapcsolva, illetve ha bármi rendszerhang, üzenetjelző hang érkezik felvillannak az OSD feliratok. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni vajon?
Nem vagyok biztos benne, hogy jó lesz. Ez a kütyü csak a 4:3 felbontásokat támogatja, ezért a TV-n vagy vízszintesen széthúzva jelenik meg a kép, vagy két oldalon vastag fekete csíkkal.