A kormány kűl és belpolitikája teljes csőd! Az, hogy a románok és a szlovákok megtiltják akadályozzák a magyar államfő külföldi útjait elképesztő! A Fidesz alatt egyszerüen elképzelhetetlen lett volna ilyen! Ez az eredmény annak, hogy alkalmatlan a kormány és a külügyminisztereink is alkalmatlanok! Gönc Kinga mint külügy miniszter? Röhej volt! A mostani állítólag hozzáértő szakamber de ezt a hétév bénázást nem lehet gyorsan jóvátenni! Ettől lejjebb sűllyedhet még ez az ország?
Tudod az hogy a szomszédok ilyet lépnek egy folyamat vége! Egy normális kormány alatt Magyarország nem lenne a térség hülyegyereke akivel bárki bármit megcsinálhat következmények nélkül! Ez a vég amikor külügyminiszterünk a kócos asszony volt. Ezért írtam azt hogy ez teljes csőd ez egy következmény! Annak a következménye, hogy hosszú ideje egy hozzánemértő rablóbanda irányítja az országoT Bízom benne - bár tudom, hogy hosszú folyamat- hogy a Fidesz képes olyan külpolitikai fordulatot elérni Magyarország megítélésében ami a jövőben kizárja a hasonló megalázó helyzeteket!
"A Fidesz alatt egyszerüen elképzelhetetlen lett volna ilyen!"
Mesélj!
A Fidesz alatt vajh' mit tett volna a Fidesz, ha egy ilyet lépnek a szomszédok?
(Arra nem emlékszem, hogy az akkori államfő belebonyolódott volna ilyen diplomáciai helyzetbe, de ez biztos nem az akkori államfő erénye, hanem az én memóriám gyengesége.)
Balosok és tehetségtelenek. Csak a lopásra koncentrálnak, a kiválasztás náluk erre hegyeződik ki. Aki nem jól lop, nem hajt közvetlen anyagi hasznot a pártnak is, az nem is jut előbbre. Ezért alakult ki ez a mai vezetés.
A kormány kűl és belpolitikája teljes csőd! Az, hogy a románok és a szlovákok megtiltják akadályozzák a magyar államfő külföldi útjait elképesztő! A Fidesz alatt egyszerüen elképzelhetetlen lett volna ilyen! Ez az eredmény annak, hogy alkalmatlan a kormány és a külügyminisztereink is alkalmatlanok! Gönc Kinga mint külügy miniszter? Röhej volt! A mostani állítólag hozzáértő szakamber de ezt a hétév bénázást nem lehet gyorsan jóvátenni! Ettől lejjebb sűllyedhet még ez az ország?