Kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni
Hogy jon ide a Szadesz? 4 ciklus ota nem szavaztam Mo-on, akkor is pont annyira jobbra, mint balra. A szivacsos kotoszovetben nem vagyok teljesen biztos, lehet hogy valami kesobbi trauma okozta az allapotodat, bocs.
Nyilvan, ha nem kezdunk el a szakallas, honapok ota mosdatlan szendvicsemberre figyelni, aki a vilagvegerol szonokol, azonnal vegunk lesz.
Ha ilyen kibaszott okosak vagytok, hogy ilyen pontosan latjatok a jovot, megis miert a tarsadalom legaljan van a szelsojobb es fuj mindenkire, akinek penze, tehetsege vagy akarcsak esze van?
Tessek hataridos ugyleteket tenni es megszedni magatokat, egy kis Macchiavelli jot tenne a lilulo fejeteknek.
"first you get the money, then you get the power, then you get the women"
Ha Európa visszatér önmagához, még könnyen kiderülhet, hogy nem is azok a retardáltak, kikre a pestisesek mostanában ráfogják.
Ha nem sikerülne Európának irányt változtatni, akkor pedig úgyis tök mindegy lesz. Nem pestis vagy desznónátha fogja letaglózni a lakóit, hanem a pénz, vagy/és a fegyverek.
Jelenleg Európa legjobb úton halad a szétesés, vagy könyörtelen elnyomás felé.
Még örülni fognak a mostani fanyalgók annak, hogy Morvaiék időben figyelmeztetik a földrész anyáit, apáit a veszélyre.
Nem egy mellénnyel kellene oly vemensen foglalkozni már. Vannak igen komoly bajok is Európában.
Erted, en sem ismernem fel a frankoista egyenruhat, megis megertenem ha az epeszu spanyolok lelket bantana, ha nehany eszement abban akarna kakaskodni.
Igen, az a melleny egy felkatonai civil szervezet egyenruhajanak a resze, raadasul olyane, amit Magyarorszagon non gratanak neveztek meg. Ez pedig mar egy jogi procedura semmibevetele.
Ha belegondolok, hasonlót magam is össze tudnék állítani a szekrényemből. Bár ingem leginkább hawaimintás és barna van (+ egy fehér esküvőkre és egy fekete temetésekre), de a fekete katonai lövészmellényem határozottan imitálni tudná ezt a benyomást ... csak a nadrággal lennék bajban. De szerintem kifogástalan öltözet, és csak néhány angol klubban kötelező a szmoking. De azokba a klubokba úgyse engednének be senkit az EP társaságából, bármit is viseljen.
Kozpontozas hianyaban nem ertem a mondatod. Mire mondjak peldat? A te retardaltsagodra, vagy arra hogyan vernek szet hoborgo csocseleket ny.eu.-ban? Az elsore eleg felidezni itteni tevekenysegedet, utobbihoz meg eleg lenne neha a magyar sajton tulnezni.
De, ezt mondja akkor, amikor neki ez konvenial, mint ahogy azt is mondja, hogy annak ellenere neki jar a szolasszabadsag, hogy azt megvonna mondjuk a melegektol.
A varjakat nem tudom, hogy karognanak-e, en biztosan. Mivel lenyegtelen, hogy milyen szar van az urge mellkasan (tolem akar horogkereszt vagy sarlokalapacs is lehetne ennyi erovel, vagy Meki-emblema, illetve Snupi kutya) - egyszeruen nem odavalo. Raadasul a helyi baromsagokat es acsarkodassal egybekotott acsarkodast elvinni az EU Parlamentbe - finoman fogalmazva is gyerekes. Egy EU kepviselotol azert az ember tobb komolysagot varna.
Szimplán, ha egy ilyen helyre valaki akár biciklis nadrágban is elmegy az teljesen más, hiszen Őt minősíti. A ruhánkkal adott helyzetben a tiszteletet adhatjuk meg, vagy ha nem megfelelően öltözünk, azzal esetleg tudtára adjuk a társaság többi tagjának: vagy tojunk a protokollra, vagy szimplán bunkók vagyunk egy kissé...esetleg " lazák"
Egy kifejezett jelentősséggel bíró öltözék viszont üzenet értékű
Ennyi és nem több.
lehet aztán egy jégtáncos kűrruháját is kritizálni akár, kinek mi tetszik és nem gondolom, hogy az ízlésbeli dolgokon kellene lovagolni
Szerencsere Europa azon reszen, ahova most probaljak ezek a retardaltak exportalni a szellemi pestisuket, nem kell elmagyarazni, hogy miert nem viseljuk a masirozo csocselek egyenruhajat egy ulesteremben, igy az olyan egyszerueknek mint te, marad az, hog "mert azt mondtuk".
Mashol nem bannanak olyan galansan egy olyan szervezettel mint a garda, mint Magyarorszagon.
De, tobbek kozott vannnak peldaul iratlan szabalyok is, mint mindenhol. Mint mas orszagokban is. P.l. Nemetorszagban tilos belepni az allami torvenyhozo testulet ulestermeben fegyveres testulet egyenruhajaban, mivel ez ellenkezik az 1948-as Alkotmany SZELLEMISEGEVEL! Amugy normalisabb korokben a biciklis ruhazat is moveton egy ulesen.
Arra gondoltam konkrétan, hogy el kellene döntenie szőke akar lenni vagy barna és a haját kicsit egyenesebbre vágathatná a végén - esetleg kiegyeznék egy kis sassoon-os fésüléssel amivel amolyan vadmacskásan mondhatná el mi bántja. Így most kicsit a szöveget illusztrálta, mintha a rendőri brutalitás okozta kócosságot öt perce fésülte volna ki a mosdóban. Amikor szexisre veszi azt jobban kedvelem, és ha már a színben is választhatok, akkor legyen barna.
Nem tudom biztosan, hogy ez a hajviselet megengedett lenne-e az EP-ben, de talán majd kikérjük Tabajdi Csaba úr véleményét, és ha rábólint akkor mehet.