Miközben az országban a rendőrség nem tudja megállítani a falvakban az erőszak terjedését, lufikkal hadakozik.
A Hírtv szerint már 7 félelemkeltő lufit fogtak el.
Csak az idegenvezetővel érkező csoportokat, illetve a házasulandókat és a násznépet engedi be a rendőrség a budapesti Szent István-bazilika előtti térre, bár a hírTV információi szerint az egyik vőfélyt is akadályozták a térre való bejutásban.
Én bíztam Fletóban... én hülye. Az öszödi beszéd után örültem, hogy valaki végre kimondta az igazat, és na most majd elkezdik végre a normális munkát. Vártam és vártam... és minden volt, csak munka meg normálisság nem.
Csak a mantra, hogy a fidesz, meg Viktor, meg náciveszély, meg mér nem határolódik el... ki nem szarja le, hogy miket beszél az ellenzék, ha van egy épeszű kormányprogram, és azt csinálják is ezerrel?!
Ha Fletó egy-két év szarakodás után nyíltan lemond, mert nem hagyják dolgozni, az még mindig valami tisztességszagú dolog lett volna.
De ez a bornírt tingli-tangli, a szadi gusztustalan kurvulásai, meg Gordonka, a pirosász, hát... a gyomrom is fölfordult már tőlük.
Igen, én beismerem, hogy hülye voltam.
Akinek ez kínos, gondoljon arra, hogy ha nem ismeri be, azzal azt demonstrálja, hogy még most is hülye.
(Ez a szoclib barátaimnak szól, írom mindenhová, hátha lesz némi foganatja.)
Mert az abszolút a kormány felelőssége, ha politikai választ igénylő akciókra a rendőrség közbiztonsági intézkedésekkel válaszol. A fekete lufi meg az öltözék típusosan ez az eset. Sőt, maga a gárda léte is.
Demokráciában politikai kihívásra politikai választ szokás adni.
Rendőri intézkedéssel válaszolni a totális diktatúrák szoktak. A kormány szembeköpte a jogállamot, most már tényleg semmi keresnivalójuk a hatalomban!
EZT NEM HISZEM EL!!!! Hát mi van ebben az országban?!!?
Huhh... ha nekem köllött vóna intézkedni, pillanatok alatt csináltatok több ezer fehér lufit piros szívvel, közéjük eresztem a feketéknek, aztán utána küldök ezer kéket, sárga felirattal: VÁLASSZ!
A legnagyobb baj, hogy a valódi dolgukat, a bűnüldözést nem csinálják. Egyszer sem találtak senkit meg aki a családom ellen bűnt követett el, pedig volt egy pár esemény. Öt-hatmilleres autó ellopására is azt mondták, keressem én. Hát kinek a dolga bazdmeg?