A trend szerint a 64-68%-os előrejelzések a Fidesz népszerűségére vonatkozóan rohamosan csökkennek. Nemcsak az MSZP veszítette el szavazói nagy részét, és nemcsak az SZDSZ került a politikai tetszhalál - a parlamenten kívüli lét - közelébe, hanem a Fidesz is veszített 10-12%-pontnyi szavazatot. Ma már 40 és 50% között van, győzelme és kormányalakítása attól függ, hogy tud-e koalícióra lépni a Jobbikkal.
Más reményük úgy sincs. Had játsszák ezt! Nem sokakat érdekel, "megtéríteni" meg még kevesebbeket fognak. A választási eredmények jól mutatják (előtte is ezt csinálták), hogy a polgárok már szarnak rájuk, bármit mondanak.
Ez a demokrácia fintora. A nép szavaz, de a népet meg lehet vezetni, méghozzá nagyon meg lehet vezetni. Csak éveken keresztül sulykolni kell beléjük, hogy hazudott a kormány, meg elkúrta, majd mi megcsináljuk, ehhez jönnek az ilyen szélsőséges csoportok és a végén az ilyen felkészületlen, jobbára csak jelszavakban bővelkedő párt is nyerhet. Amit aztán a világ el sem ismer és akkor végleg beleszürkülünk a nagy pocsolyába.
A társadalom azt üzente nekünk, hogy a Jobbik kezdjen el készülni a kormányzásra - mondta európai parlamenti választási eredményüket értékelve Vona Gábor elnök a parlamenten kívüli párt szombati kongresszusa előtt tartott sajtótájékoztatón.
// <![CDATA[
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
// ]]>
A tanácskozás célja a választási eredmény értékelése, a jövő feladatainak meghatározása, valamint az alapszabály módosítása "apróbb pontokon" annak érdekében, hogy "még jobban, még hatékonyabban, még erőteljesebben, de ugyanazt folytassuk", amit eddig - mondta, megjegyezve: rajtuk kívül minden nagyobb politikai erőnek újra kell fogalmaznia magát.
Jajj, de megijesztettél. Az érveid hol vannak? Egyet sem láttam ebben a topikban, csak a gyerekes szövegelés a vakvilágba, minden alapot nélkülözően. Azután, hogy választ kapsz, még te sértődsz? Ne beszélj érvek, tények nélkül folyamatosan hülyeségeket (ne kötözködj), és nem fog senki megjegyzést tenni rád. ez a nagy helyzet.
Ha jól emlékszem, még egy fél órája te mondtad, hogy csak provokálsz én meg ugrok. Most mi van? Ideges lettél, a sok provokációs feladat miatt?
Nyilván. Sok együgyű ember, meg van róla győződve, hogy ő a legokosabb. nekem nem probléma, hogy te annyira okosnak hiszed magad, csak szánalmasnak tartom és szólok, hogy tudd.