Aludtam párat, aztán olyat vettem amit sosem hittem, hogy egyszer lesz: egy gyönyörű teljesen gyári állapotú K7 AN650 EXE-t, grafit metál színben. Olyan áron adták, hogy bűn lett volna otthagyni.
Van időd "aludni" az 5letre. Én tavaly Honda CB-1-ről ültem át a Maxipókra. Már hamar megfájdult a derekam a sportmasinán, ez kényelmes (58 éves vagyok...)
Viszont nagyon szokatlan, hiányzik a térdeim mellől a tank... Ha elviszik, vagy kínálnak helyette valami szép 125-400 körüli utcai nakedot akkor szívesen vissza ülnék a hagyományos motorra.
Ha marad a tavaszig akkor már leveszem a hirdetést, hátha megszokom a szezon végéig. Más "bűne" nincs, szépen gurul. :)
Momentan kacerkodom a gondolattal :) A csere oka: idonkent ramjon, hogy valtos tura c chopperem legyen. A mala utan kawa vulcant vettem,szepen atalakitottam,de rajöttem,hogy csak kenyelmetlen igy jött hirtelen a burgi. De megint viszket, nezegetem úsmet a choppeteket ill regi tura motorokat. ( egy p10 pancsit majdnem vettem a napokban :)
Nincs amivel megyegyezne,magasito szerintem fos.a biondi turaplexi kb 55 ezer.hasznaltan kb eselytelen,itthon malagutiektol ha van idegzeted hozza amig hitegetnek hazudoznak 2 honapig mire megerkezik akkor onnan vagy olaszbol ebay subito stb.en sziciliabol rendeltem :)
Túraplexit szeretnék a spiderre,de nem találok! Néztem magasítót,de nem tudom mennyire vált be. Van aki használ ilyet? Túraplexit honnan lehetne venni,vagy van olyan motor amivel még megegyezik a spider?