Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 287
Aszongyák Magyarországon protestszavazások szoknak lenni...
Előzmény: Törölt nick (285)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 285
ez nem büntiről szól!
Mindig aszerint voksolnak, akiktől a legtöbbet várják megkapni!

Kétségbeesve vágynak arra, hogy valaki megváltsa a világukat, és aki legalább nevén nevezi a bajokat, már nyert ügye van a jelenlegi helyzetben. Lényegtelen, hogy mi a megoldás, csak legalább éreztesse, hogy tud a kínjukról.

Van, aki megadja Nekik ezt, végülis ingyen van.
Előzmény: toloba (282)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 284
Mind manipulálja, vagy megpróbálja...kivétel nélkül...
Előzmény: Törölt nick (283)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 282
Nos, a következő amit nem tudok, hogy a nép mennyire manipulálható. Lehet, hogy nincs másról szó, minthogy a nép a helyzetéből kiindulva bünteti, vagy jutalmazza az aktuális hatalmat...erre van példa 90 óta. Az első ciklusban az MDF és a Szadi nagyon szépen szerepelt, a Fidesz és az MSZP sehun se voltak. Ugyanezen ciklusban a nép várakozása nem teljesült oly mértékben mint azt várták, tehát büntették az akkori kormányzópártokat, az MSZP-nek egymaga 52%-a lett, a Szadinak 18...szép eredmény volt. Aztán jött 98, a kisgazdákkal tudott kormányt alakítani a Fidesz, az eredmény pedig szoros volt, büntiről ott nem beszélhetünk. 2002 viszont a szintén szoros eredmény ellenére nagy bukta volt a Fidesznek, mert a közvéleményeseknél ölég jól vezettek, biztos volt a győzelem...oszt mégse nyertek. Hogy 2010-ben mifranc lesz, meg nem mondom, mert jelenleg úgy látom, a Fidesz közvéleményesek által mért hatalmas előnye valójában nem annyi, de hogy mennyi lehet, az passz...de nyernek, ehhez kétségem sem fér...
Előzmény: Törölt nick (274)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 281
Én nem tudom kit és hova tettek, eccerűen egy közvéleményes intézet szövegét raktam be...hogy mit manipulálnak, egyáltalán manipulálnak-e, azt nem tudom...
Előzmény: Törölt nick (273)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 280
Hát, az SZDSZ mostan sehol sincs....a maszop meg hülye...evvan...
Előzmény: Sakktábla (272)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 279
És a többi un. közszolgálati tévé? Mindenhonnan csak a szenny és mocsok dől. Nincs egyetlen nézhető és elfogulatlan tévé. Nem hiszem, hogy ezt hagyni kéne, ahogy a baloldal magához ragadta a médiát, ugyanugy vissza kell tőlük venni.
Úgy, ahogy ők csinálták, szépen, szőrmentén.
Előzmény: anticonstitutionelle (278)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.07.11 0 0 278

ironikusan mondtam. Jobbik szavzó vagyok.

Mondjuk ha a Fidesz venné a fáradtságot és elhurcolná a valagát a pártkeltébe akkor talán nem kellene ennyi szadeszossal feltölteni a műsort.

Ha az Szdsz jövőre megint 2%-ot kap, akkor pontosan annyia médiafelület jár nekik, mint 2006-tól a Jobbiknak járt---->0

Persze te is tudod...Pénz (ECHO, ATV, pártkelte, Hírtv..stb) beszél......

Előzmény: Törölt nick (277)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 277
Te honnan internetezel. Mert itt Magyarországon mindenhol a libsiket látni.
A reggeli műsorban nem is szerepeltettek másokat.
Kíváncsi leszek, ha végre győz a jobboldal, akkor is megmaradnak a médiákban a liberálisok, mert az egy katasztrófához vezetne.
Előzmény: anticonstitutionelle (276)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.07.11 0 0 276

Nekem is elegem van abból, hogy minden csatornából a Jobbik propagandája folyik!

Előzmény: Törölt nick (274)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 275
ott
Mi ez hogy a jobbikos topikokot egyre törlik ( Budapesten kell a jobbik) (Budapesten nem kell az szdsz) de ez a topik, meg a jobbik nem kell az euban virul, mint a bazsarózsa?
Meg tudja valaki mondani, mert a moderátor topikban hiába is kérdezném.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 274
én nem bántom Tolobát!
Nem becsülte túl a jobbikot!
Alábecsülte a nép manipulálhatóságát......
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.11 0 0 273
Nem jó ez a marginalizálási stratégia. Amikor még nem mérettetett meg, de tagadni már nem lehetett a támogatottságát, akkor a marginális 1%-ra tették. Most, hogy a Parlamentbe jutás potenciálját nem lehet tőle vitatni, a bejutási határra teszik. Miért jó ez?

Inkább a "tyúklopás is bűncselekmény" c. irányban kellene elindulni, van végre egy pragmatikus, libsi befolyástól szabaduló utódpárti miniszterelnök, és maguk a libsik is szétmorzsolódtak, semmi akadálya ennek a pályának. Csak ezen múlik hogy valóban 1% vagy 15% lesz a Jobbik támogatottsága jövő tavasszal.
Előzmény: toloba (271)
Sakktábla Creative Commons License 2009.07.11 0 0 272

És hol az szdsz? A mszp meg befosott a Jobbik EP választás sikere láttán.

Látom, téged itt hagytak a topicod életben tartása végett.

Előzmény: toloba (271)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 271
Jelenleg 5%-on áll...

A közvélemény-kutatás szerint a teljes lakosság körében az MSZP támogatottsága továbbra is 10%, a Fidesz ugyanebben a körben 40%-on áll, szemben a március végén mért 30-cal. A Jobbik szintén erősödött a teljes lakosság körében: jelenleg 5%-on áll a márciusi egyhez képest. Az erősödés itt tulajdonképpen a korábban rejtőzködő szavazók megmutatkozását jelenti - írta az intézet.

http://www.nethirlap.hu/cikk.php?cikkid=32719
Előzmény: subadubadu (260)
toloba Creative Commons License 2009.07.11 0 0 269
Butuskák, mikor nyílt a topik és mi van ma?
Arkady Durell Creative Commons License 2009.06.24 0 0 265

Hol a topiknyitó toloba? Úgy hanyagolja manapság ezt a topikot.

Vagy elbujdosott bánatában. :DDDD

Előzmény: fanyűvő (259)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.24 0 0 263

Alig 12%-ot tévedtek. Ez náluk előfordul a költségvetési hiány megállapításakor is. Szegény szocifanok. :P

Előzmény: anticonstitutionelle (262)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.06.24 0 0 262

ehehehe:))

24:8 szintű topik.

Előzmény: Törölt nick (261)
subadubadu Creative Commons License 2009.05.26 0 0 260

Állj az 1-es szám után és rögtön megkapjuk a Jobbik támogatottsági százalékát...

Előzmény: toloba (-)
fanyűvő Creative Commons License 2009.05.26 0 0 259
Most is? - hisz csak másfél hónap telt el a topiknyitásod óta.
Előzmény: toloba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.27 0 0 258
Márpedig ha Mo-on nincs "200001 szabad, demokrata szavazó" (azaz 5%-nyi választópolgár), akik számára a szadesz által megjelenített (szélső)liberális eszmék szimpatikusak, akkor bizony semmi keresnivalójuk a parlamentben és azon a néhány tízezer emberen kívül, aki rájuk szavaz, ennek mindenki örülni is fog. Nem fognak hiányozni. Erről szól a demokrácia. Tehát még egyszer: ha a választáson nem érik el az 5%-ot (adná az ég), akkor nem az olvtárs vagy mondjuk az én számomra nem fontos a liberális elvek képviselete, hanem az ország számára. Nagyon nem mindegy.

Nekem is csak 4 évig volt képviseletem a parlamentben, kibírtam. Remélem, 2010-től ismét lesz.
Előzmény: cc (257)
cc Creative Commons License 2009.04.27 0 0 257
nem tudom, szoktál-e választási statisztikákat nézegetni, de bpen az szdsz azokban a kerületekben volt a legerősebb (10-12%), ahol történetesen a fidesz győzött és pest megyében is.
ahol az mszp nagyon erős, ott az szdsz már 2006ban sem lépte át az 5%ot.

namost, én elfogadom, hogy a kialakult gazdasági bajok kialakulásáért az szdsz sokat tett, és maximálisan megérdemlik, ha nem kerülnek be a parlamentbe, de mutass még egy olyan pártformációt, amelyik magára veszi a liberális elvek képviseletét.

ha azt mondod, hogy neked az nem fontos, én készséggel elfogadom, de történetesen számomra a totalitárius ideológia és liberalizmus ellenesség tűnik elfogadhatatlannak.
Előzmény: Törölt nick (256)
cc Creative Commons License 2009.04.27 0 0 255
no, igen, ezen embereket ugyanis nem lehet liberális gondolkodással vádolni. ők nem liberális pártot kerestek.
mint a maszop balszárnya ...
Előzmény: Törölt nick (249)
cc Creative Commons License 2009.04.27 0 0 254
amennyiben a 79ből levonható következtetés ...
Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.27 0 0 252
Azóta régen túl vagyunk már ezen, az osztályharc ugyanis fokozódik. Le vagy maradva.
Előzmény: toloba (251)
toloba Creative Commons License 2009.04.27 0 0 251
Ezzel még épp nincs bent a Parlamentben....
Előzmény: Törölt nick (234)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.27 0 0 249
A majd' két évtizedes közel 25% az erősen antikommunista szövegnek tudható be. Hány olyan ismerős van, akit ez vezetett meg, és máig szégyellik, hogy 90-ben rájuk szavaztak.

Ez a réteg azonban rég levált róluk, és megtalálták azokat a politikai szerveződéseket, amelyek valóban azt az ideológiát karolják fel, amit hirdetnek.
Előzmény: Törölt nick (247)
seeman Creative Commons License 2009.04.27 0 0 248

Mindig ezzel jössz. A kádárista, csodaváró szavazók többsége az MSZP táborát erősítette mindeddig. Mivel "csalódtak" a ballib kormányzásban (nem repült a sült galamb), így erős passzivitást mutatnak a felmérésekben és a szavazásoknál is. Nagyrészt nekik lenne köszönhető, ha egy most rendezett választás első fordulója érvénytelen lenne.

Mert az lenne.

Nemcsak a ballib haderők, de maga a demokrácia is bukásra áll Magyarországon.

Sikerült megutáltatni a közéletet és a poltitikát kis hazánkban.

Természetesen ez is a fidesz műve, mert rosszul ellenzékieskedtek. A kormányzás viszont sínen van (mint szegény József Attila).

Előzmény: Törölt nick (223)
BigBacon Creative Commons License 2009.04.27 0 0 246

"nem egy kifejezetten liberális környék"

És Ferencváros (Gegessy)?

Előzmény: cc (243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!