Elsőkerék, 210-es fékfedéllel, vagy 207-es fékfedéllel, hátsó fék alkatrészek..stb.
Tank, lámpák, sárvédők
és még sok minden van. Szinte minden.
(Vannak még alkatrészek indexhez is, de nem gyári babatta index rendszer! 12V 2x21W simson index relé, simson index kapcsoló, univerzális index lámpák 12V 21W-osak, simson 12V-os kürt.Nekem ezekkel volt megoldva rá az index és a kürt egy külön akksiról.)
Vaterán is vannak fent dolgok, de közel sem minden, Tschabee91 név alatt, de lehet publikus az email-címem, ott is lehet kérdezni.
Komplett babetta gyújtás eladó, 4000 forint gyári tekercsekkel, működő motorról bontva. Posta bárhova a vevő költségére, előre utalás esetén, vagy személyes átvétel budapest 15-ik kerületében.
Kérdezz, alkudozz, érdeklődj: horvath.kristooof"kukac"gmail.com vagy hívj a 06 30 916 00 71 -en
Ugyanitt Babetta Sting gyári új kilóméteróra, a ritkábbik babetta emblémás dugóval 2500 forintért keresi gazdáját!
Üdv! A 210-es az gyárilag 2 sebességes de átszokták alakítani(lehegesztik) hogy csak egy sebesség legyen(csak a 2-es)... Van még olyan hogy 215-ös ami gyárilag egy sebességes... de gyere át a Babetta Love forumra és a keresővel sokmindenre megtudod a választ!
Sziasztok! Én is keresnék egy ilyen takaró lemezt, amilyet Mulati András is. Ha esetleg van valakinek eladó, szívesen megvenném tőle. E-mail publikus Telefon.: 0630-2286173
Köszi a választ.Már megoldottam....Komár lánckereket kaptam a boltban.Peugeot Vogue-re kellett,hasonló elvű kismotor mint a Babetta.Csak a furatokat(8/6)nem sikerült összeegyeztetni a könnyítések miatt(a Babettáéval végül).Gyárilag műanyag hátsólánckerék volt rajtam gyárilag :) !!!....újra reszelve 1-2 fog,ovális átmérőre....