Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 116

Hja. 3millió nyugdíjas dönt a másfél milla munkavállaló sorsáról.

És a pártok sem a kisebb számú dolgozó/termelő emberek seggét nyalják, hanem a nyugdíjasokét. A gyed/gyes/szocpol/államilag témogatott lakáshitel sem a nyugdíjasokat fogja érinteni.

Előzmény: Antisystem (113)
macmester Creative Commons License 2009.03.30 0 0 115

diktatúra volt Rákosi alatt pl... ez nem az

ez más, nem vagy te hülye, tudod miért a "bianko csekk" ami nem is bianko...

aláirod, ha benyújtom amit akarok/kell= ami dermesztő és Reformszövis, akkor megszavazod, nem állsz neki cociálisan érzékenykedni hirtelen...

magyarul, nemár az én f. verjétek a csalánt egy kis időhúzáshoz...

no a szadi ezért volt kissé vegyesen... felőlük mehet, a buli, de fosnak, hogy a maszop hirelen nagyon cociálisan érzékeny lesz és nem áll oda az általa előhúzott lapát végéhez... hanem hadoválni kezd...

szóval a szerződés egy bizonyos programra szól, én ezt adom/teszem, ti meg ezt támogatjátok, vita nélkül, ha nem most szóljatok, és oldjátok meg...

ő volt az egyetlen aki eljutott a szerződésig, mások addig se, mert...

Bajnaitol teljesen jogos igény és lépés... ennyi...

akkor lesz itt Bajnai kormány, ha a maszop aláírja, igaz az sem jelent semmit, mert nem hiszem, hogy nagyon zavarná őket, ha egy hónap múlva felrúgnák...

(igazu akkor biztos a bukta)

Előzmény: lilaköd mámor (97)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 114
Itt szocializmus soha többé nem lehet. Kicsik vagyunk hozzá, és semmink sincs, hogy megéljünk, ha a nyugat nem ad pénzt.
Előzmény: Antisystem (112)
Antisystem Creative Commons License 2009.03.30 0 0 113

A nyugdíjast én nem is engedném szavazni.

Én meg a felső decilist nem engedném, hisz a rohadt pénzükkel már úgyis nagyobb a lehetőségük és befolyásuk az átlagnál.

(persze ez csak tromf, valójában semmi módon és semmilyen irányba nem korlátoznám a demokratikus jogokat)

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (111)
Antisystem Creative Commons License 2009.03.30 0 0 112

ill. a döntö töbséggel van egy kis gond, akkor itt cuclizmus lenne...

Akkó tán annak kellene lennie.... és nem annak, hogy egy politikai-gazdasági elit folyamatosan próbálja leeröltetni a nép torkán a rohadt globálkapitalizmust, mert nekik spec ez a jó, ehhez fűződik érdekük...

ÜdV

Előzmény: macmester (109)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 111

Na igen. A baj, hogy a nem dolgozók szavaznak a dolgozók sorsáról.

A nyugdíjast én nem is engedném szavazni. Ő csak pihengessen a mindne évben emelkedő, meg 13. havi nyugdíjával. Ne ő döntse el, hogy a dolgozó, gyerekeket nevelő rétegnek mi a jó.

Előzmény: macmester (109)
Vámpír2009 Creative Commons License 2009.03.30 0 0 110

Gyurcsány első időszaka sikertörténet volt. Én bizony 2006-ban már hűtöttem a pezsgőt, amit azóta sem ittunk meg :), mert ez a majom bizony szépen megnyerte a választásokat a pártjának, és az első időszakban úgy tűnt nekem kívülállónak, hogy modernizálni is képes az a posztkádári pártot. (Mert akármilyen tehetséges, fiatal vállalkozók alkotják a vezetőséget, a tagság bizony hasonló a Munkáspártéhoz, öreg, megcsontosodott kommunisták. Azért az röhej volt, hogy egészen mostanáig ott énekelte Gyurcsány, Kiss meg a többi milliárdos az Internacionálét a rendezvényeken.)

Szóval, talán azért nem hátráltak ki mögüle 2006-ban, mert bíztak benne hogy ezt is megoldja valahogy, aztán pedig már mindenki rettegett a saját sorsa miatt. Végül is, Himmleren vagy Goebbelsen sem segített volna már, ha mondjuk 45 márciusában puccsal eltávolítják Hitlert.

Előzmény: lilaköd mámor (104)
macmester Creative Commons License 2009.03.30 0 0 109

magyarországon az kizárólag a választás napján ér valamit...

hogy utána mit is csinál az a kormány az már más kérdés...

és szerintem a döntő töbség napi véleménye nem soktat ér... 4-4-4 évenként véleményt mond és reménykedik...

különben havonta lehetne választani, kormányt alakítani...

ill. a döntö töbséggel van egy kis gond, akkor itt cuclizmus lenne... a döntö többség jelenleg az inaktív szavazópolgárok tömege (hála égnek nem mindig aktívak)

Előzmény: ballagóra (96)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.03.30 0 0 108
lufaszt, ha mindent megszavaz, az nem demokrácia, hanem

demokratúra
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 107

Lassan mondom... DEMOKRÁCIA

Előzmény: lilaköd mámor (103)
macmester Creative Commons License 2009.03.30 0 0 106

Akkor lesz is...

a hugyos csöcselék súlya 1% a befektetőké 99% ennyi...

most ami itt van, amit kell tenni az nem a népről szól, az a befektetőkről hogy csak 20-30% kelljen vágni a kiadásin, nem 90%-ot...

Előzmény: Triumphator (92)
macmester Creative Commons License 2009.03.30 0 0 105

:)

arról én is hallottam, de mi demokratikusan fejlett álamokrol csevegtünk, magyarország messze nem az...

egyébként a burlesz pont azért van mert Kádár népe hejjj...

itt megetetni a saját kádári választóikkal, hogy elkurtuk, kell ez, azt nem mertük, de most már nincs más... az nem megy, a szinházat inkább lenyelik...

kb. akkor megállapodtunk, tudom, utálod, del legyél boldog lesz egy kis vazelin is...

mea culpa annak akit ez megbántott

Előzmény: lilaköd mámor (90)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.03.30 0 0 104
Én tényleg ismerek - nem is kevés - tisztességes MSZP-st, akiknek a tökük éppen annyira tele van a jelenlegi helyzettel, mint a miénk."

elhiszem

teljességgel elhiszem neked!!!!

ezért nem értettem pl. az öszödi beszédet sem

elképzeltem, hogy olyan képviselőket alázott rommá GyF akik tizenéve első körben nyernek választást..és jön egy Ferenc és ilyen szinten leugatja őket???

Előzmény: Vámpír2009 (99)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.03.30 0 0 103
De gondold már el, milyen közállapotok vannak itt? Ha egy választott parlamenti képviselővel ELŐRE aláiratják, hogy mindent megszavaz?????????????????????????????????????????????????????????,
Előzmény: Vámpír2009 (99)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.30 0 0 102
Öööö.... akkor ez most úgy van, hogy az MSZP száznyolcvanakárhány, és az SZDSZ valamennyi képviselője EGYENKÉNT ÍRÁSBA ADJA ELŐRE, HOGY BAJNAI BÁRMIT ELŐTERJESZT AZT MEGSZAVAZZÁK????????????

Na, erre csak azt tudom mondani, hogy akkor gyakorlatilag ezzel megszűnik a népképviseleti parlamentáris demokrácia Magyarországon.
libapék Creative Commons License 2009.03.30 0 0 101
dehogy volt, dehogy volt.
Előzmény: ballib_a (15)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.30 0 0 100
A "Bajnai-kormány"-os topikban már leírtam a véleményem erről, ide is áthozom. Ha az szdsz felsegíti a Gordont a miniszterelnöki székbe, akkor nem csak saját magát végzi ki véleg, hanem a lejtőn egyre gyorsuló mszp-n is lök még egy jó nagyot! Hajrá Fodor Gabi! Te leszel az első, aki egyszerre két pártot végez ki!
Vámpír2009 Creative Commons License 2009.03.30 0 0 99

Inkább arról van szó, hogy olyan szar emberek ülnek a parlamentben, akiknek nem a haza, hanem a saját személyes érdekük a fontos, és az SZDSZ-es és MSZP-s képviselők egyaránt rettegnek a jövőjüktől.

Amúgy szerintem az MSZP-ben vannak olyan gerinces emberek, akik ezt nem fogják megadni, nem véletlen hogy a 189-ből csak 125-en támogatták a frakcióban. Én tényleg ismerek - nem is kevés - tisztességes MSZP-st, akiknek a tökük éppen annyira tele van a jelenlegi helyzettel, mint a miénk.

Triumphator Creative Commons License 2009.03.30 0 0 98
most is ez van. el akarják rettenteni a népet az egyetlen valós(?) közhatalmi szerepétől: a választástól. le merik írni, hogy az milyen rettentő lenne, ha választások lennének - a fődemokraták...
Előzmény: találgató alattvaló (87)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.03.30 0 0 97
Azért polgártárs, mert a demokrácia számodra kurva furcsán mükdik,"

"Bajnai Gordon szeretné írásban rögzíteni az MSZP-s, illetve az SZDSZ-es képviselők támogatását, vagyis szerződést kötne velük, hogy akkor is támogatják kormányát, ha nehéz döntéseket kell meghozniuk "

nem tudom, de had kérdezzem má meg?

ez nem furcsa? biankó szavazat ELŐRE?

mi ez ha nem diktatúra?
Előzmény: macmester (80)
ballagóra Creative Commons License 2009.03.30 0 0 96
Ja, a döntő többség akarat, mióta ér valamit?
Előzmény: Triumphator (92)
bubus Creative Commons License 2009.03.30 0 0 95

Gyurcsányt is szembeköpte tegnap valaki.

Vámpír2009 Creative Commons License 2009.03.30 0 0 93

Most még nyertek egy évet. Így legalább elmondhatják majd jövőre, hogy kerek 20 évig parlamenti párt voltak.

Szánalmas volt amúgy, ahogy naponta csináltak segget a szájukból. Ha elvtelenül úgyis belemennek mindenbe, minek kellett keménykedni?

Előzmény: Törölt nick (17)
Triumphator Creative Commons License 2009.03.30 0 0 92
meg ha elfogy a bizalom, és a befektetői csoportoktól kezdve a hugyos csőcselékig bezárólag a társadalom nagy többsége azt akarja, hogy választhasson új képviselőket.
Előzmény: macmester (85)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.30 0 0 91
Különben sincs idő a válság miatt az előrehozott választásokra, azonnal kell cselekedni.
Éppen ezért kell bevezetnünk már 2010-től, vagyis jó egy évvel a válság kitörése után a válságkezelő intézkedéseket.
Előzmény: találgató alattvaló (87)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.03.30 0 0 90
olyat még nem hallottam, hogy a közvéleménykutatások éppen aktuális szimpátiája miatt lett volna"

én meg olyat nem hallottam, hogy majdnem lemond, de mégsem, jajj..majd Ő a bukott ember megnevezi a klónzombiját, aki majd az Ő és pártjának bukott programját viszi végig, jajj mégsem, inkább végigvisszük azt a lopott programot amire még tegnap azt mondtam dermesztő...

Előzmény: macmester (85)
allompolgar Creative Commons License 2009.03.30 0 0 89
Te meg azt gondold át, hogy az elvtársaid 7-8 év alatt teljesen tönkretették az országot. Mind gazdaságilag, mind erkölcsileg. Minden téren.

Te látod a világost célt, a szilárd elhatározást, a több éves előremutató irányt, amely mentén megy az ország???

Szégyen amit ez a két bűnszervezet folytat itt ma az országban. A saját önnön maradásuk megtoldása 1-2 héttel, nekik mindent megér. Nem érti meg a fajtád, hogy a gond itt nem azzal van, hogy ki van hatalmon, hanem azzal, hogy akik most hatalmon vannak, azok nem tudják az országot kivezeti a bajból, válságból.... sőt éppen most tolják mélyebben bele.
Előzmény: macmester (80)
macmester Creative Commons License 2009.03.30 0 0 88

Ez a másik oldal, egy kultúr államba ennél kevesebbért is lemondanak...

itt meg, lopács, csalás hatalom, mindegy mi csak a másik ne (éls sajna ez univerzális)

(((a jelenleg szűz jobbik egyenlőre csak vérét hörög... oszt ha rájönnek hogy mennyi pénz van, ugyan úgy elkurvulnak mind majd mindenki... jó, ha a parlamentben 12 tiszta ember van)))

Előzmény: Törölt nick (84)
találgató alattvaló Creative Commons License 2009.03.30 0 0 87
Végülis teljesen felesleges az előrehozott választás intézménye, vegyük is ki gyorsan az Alkotmányból.
Aztán majd a következő lépésben elgondolkodhatunk arról is, hogy tulajdonképpen minek nekünk választás?
Hiszen az ellenzéknek nincs programja, különben is diktatúrát csinálnak, ha netán a jónép megszavazza őket.
Tehát csak úgy tudjuk megmenteni az országot és a népet önsorsrontó cselekedetüktől, ha mi vezetjük tovább az országot.
Előzmény: Triumphator (83)
Bamberg Creative Commons License 2009.03.30 0 0 86
A Süddeutsche Zeitung szerint Magyarországon új választásokra van szükség, még akkor is, ha a Fidesz, Orbán „vad jobboldala" elsöprő győzelmet arat. Az országnak - így vagy úgy - cselekvőképessé kell válnia - mutatott rá a lap.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!