Hja. 3millió nyugdíjas dönt a másfél milla munkavállaló sorsáról.
És a pártok sem a kisebb számú dolgozó/termelő emberek seggét nyalják, hanem a nyugdíjasokét. A gyed/gyes/szocpol/államilag témogatott lakáshitel sem a nyugdíjasokat fogja érinteni.
ez más, nem vagy te hülye, tudod miért a "bianko csekk" ami nem is bianko...
aláirod, ha benyújtom amit akarok/kell= ami dermesztő és Reformszövis, akkor megszavazod, nem állsz neki cociálisan érzékenykedni hirtelen...
magyarul, nemár az én f. verjétek a csalánt egy kis időhúzáshoz...
no a szadi ezért volt kissé vegyesen... felőlük mehet, a buli, de fosnak, hogy a maszop hirelen nagyon cociálisan érzékeny lesz és nem áll oda az általa előhúzott lapát végéhez... hanem hadoválni kezd...
szóval a szerződés egy bizonyos programra szól, én ezt adom/teszem, ti meg ezt támogatjátok, vita nélkül, ha nem most szóljatok, és oldjátok meg...
ő volt az egyetlen aki eljutott a szerződésig, mások addig se, mert...
Bajnaitol teljesen jogos igény és lépés... ennyi...
akkor lesz itt Bajnai kormány, ha a maszop aláírja, igaz az sem jelent semmit, mert nem hiszem, hogy nagyon zavarná őket, ha egy hónap múlva felrúgnák...
ill. a döntö töbséggel van egy kis gond, akkor itt cuclizmus lenne...
Akkó tán annak kellene lennie.... és nem annak, hogy egy politikai-gazdasági elit folyamatosan próbálja leeröltetni a nép torkán a rohadt globálkapitalizmust, mert nekik spec ez a jó, ehhez fűződik érdekük...
Na igen. A baj, hogy a nem dolgozók szavaznak a dolgozók sorsáról.
A nyugdíjast én nem is engedném szavazni. Ő csak pihengessen a mindne évben emelkedő, meg 13. havi nyugdíjával. Ne ő döntse el, hogy a dolgozó, gyerekeket nevelő rétegnek mi a jó.
Gyurcsány első időszaka sikertörténet volt. Én bizony 2006-ban már hűtöttem a pezsgőt, amit azóta sem ittunk meg :), mert ez a majom bizony szépen megnyerte a választásokat a pártjának, és az első időszakban úgy tűnt nekem kívülállónak, hogy modernizálni is képes az a posztkádári pártot. (Mert akármilyen tehetséges, fiatal vállalkozók alkotják a vezetőséget, a tagság bizony hasonló a Munkáspártéhoz, öreg, megcsontosodott kommunisták. Azért az röhej volt, hogy egészen mostanáig ott énekelte Gyurcsány, Kiss meg a többi milliárdos az Internacionálét a rendezvényeken.)
Szóval, talán azért nem hátráltak ki mögüle 2006-ban, mert bíztak benne hogy ezt is megoldja valahogy, aztán pedig már mindenki rettegett a saját sorsa miatt. Végül is, Himmleren vagy Goebbelsen sem segített volna már, ha mondjuk 45 márciusában puccsal eltávolítják Hitlert.
ill. a döntö töbséggel van egy kis gond, akkor itt cuclizmus lenne... a döntö többség jelenleg az inaktív szavazópolgárok tömege (hála égnek nem mindig aktívak)
arról én is hallottam, de mi demokratikusan fejlett álamokrol csevegtünk, magyarország messze nem az...
egyébként a burlesz pont azért van mert Kádár népe hejjj...
itt megetetni a saját kádári választóikkal, hogy elkurtuk, kell ez, azt nem mertük, de most már nincs más... az nem megy, a szinházat inkább lenyelik...
kb. akkor megállapodtunk, tudom, utálod, del legyél boldog lesz egy kis vazelin is...
Én tényleg ismerek - nem is kevés - tisztességes MSZP-st, akiknek a tökük éppen annyira tele van a jelenlegi helyzettel, mint a miénk."
elhiszem
teljességgel elhiszem neked!!!!
ezért nem értettem pl. az öszödi beszédet sem
elképzeltem, hogy olyan képviselőket alázott rommá GyF akik tizenéve első körben nyernek választást..és jön egy Ferenc és ilyen szinten leugatja őket???
De gondold már el, milyen közállapotok vannak itt? Ha egy választott parlamenti képviselővel ELŐRE aláiratják, hogy mindent megszavaz?????????????????????????????????????????????????????????,
Öööö.... akkor ez most úgy van, hogy az MSZP száznyolcvanakárhány, és az SZDSZ valamennyi képviselője EGYENKÉNT ÍRÁSBA ADJA ELŐRE, HOGY BAJNAI BÁRMIT ELŐTERJESZT AZT MEGSZAVAZZÁK????????????
Na, erre csak azt tudom mondani, hogy akkor gyakorlatilag ezzel megszűnik a népképviseleti parlamentáris demokrácia Magyarországon.
A "Bajnai-kormány"-os topikban már leírtam a véleményem erről, ide is áthozom. Ha az szdsz felsegíti a Gordont a miniszterelnöki székbe, akkor nem csak saját magát végzi ki véleg, hanem a lejtőn egyre gyorsuló mszp-n is lök még egy jó nagyot! Hajrá Fodor Gabi! Te leszel az első, aki egyszerre két pártot végez ki!
Inkább arról van szó, hogy olyan szar emberek ülnek a parlamentben, akiknek nem a haza, hanem a saját személyes érdekük a fontos, és az SZDSZ-es és MSZP-s képviselők egyaránt rettegnek a jövőjüktől.
Amúgy szerintem az MSZP-ben vannak olyan gerinces emberek, akik ezt nem fogják megadni, nem véletlen hogy a 189-ből csak 125-en támogatták a frakcióban. Én tényleg ismerek - nem is kevés - tisztességes MSZP-st, akiknek a tökük éppen annyira tele van a jelenlegi helyzettel, mint a miénk.
most is ez van. el akarják rettenteni a népet az egyetlen valós(?) közhatalmi szerepétől: a választástól. le merik írni, hogy az milyen rettentő lenne, ha választások lennének - a fődemokraták...
Azért polgártárs, mert a demokrácia számodra kurva furcsán mükdik,"
"Bajnai Gordon szeretné írásban rögzíteni az MSZP-s, illetve az SZDSZ-es képviselők támogatását, vagyis szerződést kötne velük, hogy akkor is támogatják kormányát, ha nehéz döntéseket kell meghozniuk "
meg ha elfogy a bizalom, és a befektetői csoportoktól kezdve a hugyos csőcselékig bezárólag a társadalom nagy többsége azt akarja, hogy választhasson új képviselőket.
Különben sincs idő a válság miatt az előrehozott választásokra, azonnal kell cselekedni. Éppen ezért kell bevezetnünk már 2010-től, vagyis jó egy évvel a válság kitörése után a válságkezelő intézkedéseket.
olyat még nem hallottam, hogy a közvéleménykutatások éppen aktuális szimpátiája miatt lett volna"
én meg olyat nem hallottam, hogy majdnem lemond, de mégsem, jajj..majd Ő a bukott ember megnevezi a klónzombiját, aki majd az Ő és pártjának bukott programját viszi végig, jajj mégsem, inkább végigvisszük azt a lopott programot amire még tegnap azt mondtam dermesztő...
Te meg azt gondold át, hogy az elvtársaid 7-8 év alatt teljesen tönkretették az országot. Mind gazdaságilag, mind erkölcsileg. Minden téren.
Te látod a világost célt, a szilárd elhatározást, a több éves előremutató irányt, amely mentén megy az ország???
Szégyen amit ez a két bűnszervezet folytat itt ma az országban. A saját önnön maradásuk megtoldása 1-2 héttel, nekik mindent megér. Nem érti meg a fajtád, hogy a gond itt nem azzal van, hogy ki van hatalmon, hanem azzal, hogy akik most hatalmon vannak, azok nem tudják az országot kivezeti a bajból, válságból.... sőt éppen most tolják mélyebben bele.
Ez a másik oldal, egy kultúr államba ennél kevesebbért is lemondanak...
itt meg, lopács, csalás hatalom, mindegy mi csak a másik ne (éls sajna ez univerzális)
(((a jelenleg szűz jobbik egyenlőre csak vérét hörög... oszt ha rájönnek hogy mennyi pénz van, ugyan úgy elkurvulnak mind majd mindenki... jó, ha a parlamentben 12 tiszta ember van)))
Végülis teljesen felesleges az előrehozott választás intézménye, vegyük is ki gyorsan az Alkotmányból. Aztán majd a következő lépésben elgondolkodhatunk arról is, hogy tulajdonképpen minek nekünk választás? Hiszen az ellenzéknek nincs programja, különben is diktatúrát csinálnak, ha netán a jónép megszavazza őket. Tehát csak úgy tudjuk megmenteni az országot és a népet önsorsrontó cselekedetüktől, ha mi vezetjük tovább az országot.
A Süddeutsche Zeitung szerint Magyarországon új választásokra van szükség, még akkor is, ha a Fidesz, Orbán „vad jobboldala" elsöprő győzelmet arat. Az országnak - így vagy úgy - cselekvőképessé kell válnia - mutatott rá a lap.