Azonnali választásokat az ep választással egy időben, megoldható.
Tiszta közéletet, elszámoltatást, nyilvánosság előtti tárgyalásokat.
Most kell őket kiütni a nyeregből, kivéreztetni, hogy soha többet ne tudjanak talpra állni.
Rendszerváltást végre, valódit és használhatót.
Ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy pontosan tudja, ha elkezd belekotorászni dolgokba, a saját emberei is repülni fognak. Tud itt mindenki a másik disznóságairól éppen eleget ehhez.
pl a 2002 óta tartó megosztás mióta a szocik hülyesége? Nézd meg pl az usát, ott sem bánnak egymással kesztyűs kézzel a választási kampány alatt, de a beiktatáson már egymás mellett állnak és egy nemzetbe tartozónak tekintik magukat független attól kire szavaztak.
A fidesz nem hatosag , nem rendorseg se nem ugyeszseg hanem egy politikai part ,.nem tarhat fel semmit mert semmi jogkore nincs ilyesmire. Ugy latszik sokaknak hianyzik a bolshevik es mas allamparti diktaturak gyakorlata.
A civil életben is gyakorlat példaértékű ítéleteket hozni. Ha a fidesz most észnél lesz, akkor feltárja a bűntényeket és a bíróságok nyilvánosan elítélik a politikusokat.
Többet politikusnak nem lesz kedve közpénzhez nyúlni méltatlanul.
Én ezt írtam: Akár mSZP, akár fidesz, akár szadesz vagy akár jobbik tagok, nekik nincs helyük a politikában....
Ha ott voltak, akkor rájuk is vonatkozik... Ha pedig valaki (mszp) nem volt diktatúrában olyan poziban, annak ezután is lehessen politizálni... Joah és igen... Azért a KISZ felső vezetése sem számít éppen távoli poziciónak ezektől a köröktől... (De ha valaki szimplán KISZ vagy MSZMP tag volt az szerintem bocsánatos bűn még - ez alapján senkit nem szabad megbélyegezni szerintem...)
köszönjük fityisz, köszönjük vityka. 7 éves aknamunkád, országmegosztásod meghozta gyümölcsét. Jobb lesz majd? Más lesz majd? Lehet, hogy 2002 óta rosszirányba akarták a szekeret kirángatni a sárból, de ti csak a sárba rángattátok vissza.