Nem kellene hagyni, hogy további egy évet eltöketlenkedjenek azok akiknek óriási szerepe van abban, hogy itt tart az ország! Az Európai uniós választásokkal egy időben a parlamentről is dönteni kell és lehet! Ezt békés utcai demonstrációkkal elérhetjük! Ne hagyjuk, hogy a titkos alkuk eredménye további egy évvel meghosszabbítsa Magyarország kilátástalan vergődését! Ha kell menjünk az utcára és követeljük a választásokat!!
Az ország most sokkal rosszabb helyzetben van attól, hogy "hatalomtechnikai játszmát" kockáztasson. Abba most, nagyon nagyot bukhat ez az ország. Ezt kellene már végre megérteniük a politikusoknak. A @arkeverésüknek egyszer, s mindenkorra véget kell vetni.
Hidd el, sajnos Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy 2010-ig várjon.
Most őszintén, ismerve GyF-et, ha nem lenne ennyire katasztrófális a helyzete az országnak, elképzeled róla, hogy felajánlotta volna a lemondását? (ezt, még álmában sem tette volna, amennyire "hatalom mániás" )
"2005 környékén még a szociktól is elfogadták volna de mivel elszarták ezért ugrott a bizalom."
Viszont a fidesz jelenlegi politikája nem áll arányba azzal amit a majdani kormányba kellene művelnie. Jelenlegi politikájuk a parasztvakításon kívül nem sok mindenre jó. Én nem ellenzem hogy legyenek előrehozott választások de talán ahhoz produkálniuk is kéne valamit még ha ellenzékből meg is van kötve a kezük. Jelenleg csak azért köszönhetik a népszerűségüket mert a szocik barmok.
Kósa a híveket helyrepofozhatja, de az ellenoldali választóbázist szvsz a Fidesz képtelen volt megszólítani. Akkor nyernek, ha sok szoci választó marad otthon. Ez pedig már messze nem politikai voks, hanem puszta kampánykérdés.
Mondjuk könnyű úgy népszerűnek lenni ha a másikat utálják. Kósa már elkezdte a hívek helyrepofozását amikor is előadta hogy legalább 7 év kell a helyrehozatalhoz. Sokan még mindig valamiféle csodát várnak tőlük csak nemtom, hogy mit.
Mondhatta ... és most is mondhat szinte bármit. A választók döntő többsége meg sem érti, amit a politikusok mondanak. Ismét szimpátia- vagy büntetőszavazás lesz.
Nem beszélve arról hogy ha előrehozott választások lennének akkor azt várnák el a fidesztől hogy elkezdje a reformokat még ha népszerűtlen is lesz és nem a visszamutogatást ami persze jóval könnyebb és ingyé van.
2006-ot a Fidesz veszítette el. (azt, nem az MSZP nyerte ) ezt, már akkor, a "vak is látta". (különben a kampány idején éppen ezért szüneteltettem a hsz.-eimet a fórumon, mert már nem bírtam nézni a "balfa@@águkat" a jobb oldalnak. Máig nem fogom fel ésszel, hogy lehetett az úgy elrontani? Ezzel az alakkal szemben.
"A Viktoréknak annyival lesz könnyeb, hogy mindent MSZp-re fognak!"
Ezt kb 1 évig el tudják játszani de valszeg addig sem ugyanis az emberek mindig az adott helyzetet nézik és leszarják hogy az előző kormány mit csinált.
Medgyessy lehetett ilyen trükk (és lehetett az MSZP belharcainak egy adott pillanatra szóló kompromisszuma is), hiszen ő 2002-ben a választások (és a Fidesz-éra) után lett kormányfő. De Gyurcsányt már aktiv miniszterelnökként mérte meg 2006-ban a nagyérdemű.
akkor ez még nem letisztázott nálad sem szerintem... szerintem: 18 alatt, 80 felett semmi, ők legyenek a potyautasok. 18 felett 80-ig mindenki egységesen havi 10 rugó. TB meg szűnjön meg! Kedvezményt meg az kap aki egészségesen él. dohányosok pl havi 30 rugó. alkoholisták szintén. alkohol+dohány 50 rugó. persze lehet árnyalni...
Helyi szinten kell majd szavaznunk. Légy nyugodt, 90 előtt is ismertük azokat, akik ellenünk írogatták a fejlelentéseiket. Ezt már akkor megtanultuk, hogyan kell felismerni azokat, akik ártanak nekünk. A mostaniakat is ismerjük. Nekem nem hiányzik az a lista, mivel akkor és most is tuddtuk/juk, hogy kik azaok akik az ország, a nemzet ellen végezték bűnös tevékenységüket. A Nagy Imre per nyílvánossága után, nekünk már semmit nem kell mondani. Akik azt meghallgatták, pontosan tudják, hogy kik is ezek valójában kik és miért irányítják őket a nemzet ellen. Azok, akik ezekkel leálltak "mutyizni", semmivel nem különbek tőlük.