Keresés

Részletes keresés

evil1023 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 94
THX! Neked nem volt olyan érzésed, hogy eltúlzott az egész reakció? Mintha az amerikai elnököt kísérték volna, miután valaki elkezdett lövöldözni.
Előzmény: Zicherman Istvan (93)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.17 0 0 93
Alakzat.
Előzmény: evil1023 (92)
evil1023 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 92
Amúgy mi ez a sün amit emlegettek?
Előzmény: HansBlack (88)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.17 0 0 91

de méginkább békésebb éveket.

Ez csak a jobbereken múlik.:-(

Előzmény: zividivi (84)
nopoliticians Creative Commons License 2009.03.17 0 0 90
Hát azt kell mondjam a rendőrök keménységét látva, hogy a kormány 2010-ben foggal körömmel ragaszkodni fog a hatalma megtartáshoz és mindent bevetnek, hogy elhallgattassák az embereket. Az egyénnek nincs esélye.
Előzmény: Dúlt Cinea (-)
nopoliticians Creative Commons License 2009.03.17 0 0 89
Aszongya az egyik: " Mi az a sül?" :))))
Meg nemrossz a szőke szemüveges cica. Biztos eltartana :))
Előzmény: HansBlack (88)
HansBlack Creative Commons License 2009.03.17 0 0 88
Bácsinak megvolt az 5 perc hírnév. Bizonyára sokat gyakorolhatta a szöveget.

Kedvenc részem 1:34-nél:
"Menjenek arrébb! Sün!!!" :-D
Előzmény: Dúlt Cinea (-)
Békéskék Creative Commons License 2009.03.17 0 0 87

További "álmodozást", kérdéseidre talán a választ is megkapod.

Majd ird meg !

Előzmény: illegális demokrata (86)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 86
De vissza a vörös nagyikhoz: a kedvenc részem, amikor bevadult népi ülnök betámad a kamerára, az operatőr meg kétségbesetten sikítja, hogy nem szabad. Erre a muter: "Mi az, hogy nem szabad? Há', mama, épp az imént kapirgáltad meg a kiabálós srác töméseit, mert beszólt a főtitkár elvtársnak, most meg mi az, hogy nem szabad szétkapni egy baszott drága kamerát? Lázadunk, elvtársnő, megjött a kedve? Adjak gyufát, felgyújt egy kukát is?
swill Creative Commons License 2009.03.16 0 0 85
Minek odamenni a sok elbutult maszop nyugger közé és ott üvöltözni? Ebben mi volt a pláne?
zividivi Creative Commons License 2009.03.16 0 0 84
Neked is jó éjszakát, de méginkább békésebb éveket.

Előzmény: Törölt nick (72)
Békéskék Creative Commons License 2009.03.16 0 0 83

Bosszant a nyavalya.

Ettől még egy ünnepség zajlott ott, bármennyire is szeretnéd más színben feltüntetni.

Előzmény: illegális demokrata (74)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 81
nem okoztál csalódást, köszönöm
Előzmény: illegális demokrata (78)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 80
Mondta fater is, mikor hazaért Vorkutáról. Állítólag nem a vonata késett tíz évet, hanem marasztalták.
Előzmény: Der Beste (77)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 79
na, megjöttünk a komcsizáshoz, kíváncsi vagyok, engem mikor tisztelsz meg a címmel
Előzmény: illegális demokrata (76)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 78
Nem vagyok én híres magyar író, hogy medencébe pisáljak. Ez a pisi-kaki fétis egyébként valami komenista mánia szintén, a Kossuth téri párthus szívcsakrás lunatikusokkal kapcsolatban is állandóan azzal vagytok elfoglalva, hol csavarják ki a bránert.
Előzmény: Törölt nick (75)
Der Beste Creative Commons License 2009.03.16 0 0 77
Mi komenisták, mi bohém fiúk már csak ilyen nagyvonalúak vagyunk.
Előzmény: illegális demokrata (76)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 76
Azért ki komenisták kurvára nagyvonalúan bántok a politikai jogokkal, hallod! Utána esetleg hallgathat otthon fél órát Szabad Európát is?
Előzmény: Der Beste (73)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 75

mondjuk a megfelelő alkalom és helyszín kiválasztásával kapcsolatos kísérleteket már holnap reggel végezhetsz, akár a környékbeli uszodában:

1. kísérlet: medencébe vizelés a vízben tartózkodás közben

2. kísérlet: medencébe vizelés letolt gatyával a rajtkövön állva

a fentieken kívül még számos más ötletem is volna, de elsőre ennyi elég a környezet elfogadókészségének vizsgálatához

Előzmény: illegális demokrata (71)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 74
Ne bosszants már fel, miféle ünnepségre? Arról a helyről Winnetou nem mondta volna meg, hogy a magyar zászlót vonták fel, vagy a jamaicait! A négy múmiáról üvöltött, hogy a következő programpont a napidíj felvétele a központban, aztán irány a férjekhez a munkásmozgalmi panteonba.
Előzmény: Békéskék (70)
Der Beste Creative Commons License 2009.03.16 0 0 73

Megteheti.

Bejelent egy tüntetést Harkányba a Fő térre, kirak egy Gyurcsány képet aztán annyit füttyöget s kiabál amennyit jólesik neki.

Előzmény: illegális demokrata (71)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 72

hát akkor mindenesetre jó éjt

én minenesetre a továbbiakban is tartózkodni óhajtok attól, hogy történelmi ünnepnapjaim minőségét parlamenti politikai erők pillanatnyi hatalmi helyzete határozza meg

neked ez most szar volt, a jövő évit már guggolva ki fogod bírni, a jövő utánit meg remélhetőleg boldogan fogod ünnepelni - én ilyen hangulati kilengéseket nem fogok produkálni, de jól is néznénk ki, ha mindenki egyforma lenne, nem igaz?

Előzmény: zividivi (69)
illegális demokrata Creative Commons License 2009.03.16 0 0 71
én megértem, ha valaki azért küzd, hogy a gyurcsány menjen már a halálfa szárára, csak mondjuk tegye azt az év arra alkalmasabb párszáz másik napján, és mondjuk válasszon hatásosabb eszközöket a szánalomkeltő magányos skandálásnál - kiváltképp tájidegen környezetben

És ha ő pont ezt a napot tartja a legalkalmasabbnak rá, ugyan miért ne tehetné? Mert Münnich Ferencné és Tamáska Mária pont ott integet, ahol a távolban a böszmét sejti? Szó se róla, igen nagy hülyeség kimenni üvöltözni, és abban reménykedni, hogy Flepni zászlófelvonás közben - meghallván a fennhangú buzdítást - a homlokára csap, hogy basszamegahideganyag, tudtam, hogy elfelejtettem reggel valamit, mi is volt az, ja, lemondani! No de, hogy Lendvai Ildikó dédanyja ezért a szájába nyúlkáljon, ráadásul még a rendőr is bevigye? Nem túlzás ez egy kicsit?
Előzmény: Törölt nick (68)
Békéskék Creative Commons License 2009.03.16 0 0 70

A nyugdij nagyságának ehhez semmi köze.

Egy ünnepségre mentek és nem magánszámot hallgatni.

Előzmény: Törölt nick (60)
zividivi Creative Commons License 2009.03.16 0 0 69
Nézd!

Nekem Gyurcsány, Demszky romlott szellemisége rontotta el az ünnepet , az ő zártkörű magánünnepeltetésüket pedig 1848 romlatlan szelleme.

Majdnem kvittek vagyunk, de csak majdnem. Majd akkor lesz fer a játék, ha közülük is sitten ülnek az ünneprontók.
Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 68

nézd, ha 93k négyzetkilométeren nem lehet olyan helyet találni amelyik lehetőséget ad egy kis gyurcsánymentes ünnepelgetésre azoknak akik nem bírják a pofáját, akkor minden bizonnyal igazad van, ellenkező esetben mindez csak mellébeszélés

én megértem, ha valaki azért küzd, hogy a gyurcsány menjen már a halálfa szárára, csak mondjuk tegye azt az év arra alkalmasabb párszáz másik napján, és mondjuk válasszon hatásosabb eszközöket a szánalomkeltő magányos skandálásnál - kiváltképp tájidegen környezetben

Előzmény: zividivi (66)
Kiswombat Creative Commons License 2009.03.16 0 0 67

Ajánlom, hogy nézzetek körül a ruhás szekrényetekben, könnyen megtalálhatjátok apuka párttagsági könyvét.
Vagy a nagypapa nyilas párttagsági könyvét...

A jelek szerint te már megtaláltad, és büszkén lobogtatod....de sajnos, nem mindenkinek van ilyen "ügyes" családja, mint neked:-)

Előzmény: Ho anyó (29)
zividivi Creative Commons License 2009.03.16 0 0 66
//".. mások ünneplését ..."//

Mások Gyurcsányt ünnepelték, mi pedig 1848-ra szerettünk volna emlékezni, ha Gyurcsány és csipet csapata nem rontja el megint az ünnepet.

Másokat nem csupán a fiatalember bekiabálása "zavarta" Gyurcsány iránt érzett áhitatukban, hanem '48-as a 12 pont egyetlen pontja is.
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 64
most elkezdhetnénk ezen polemizálni, de még azt sem tudod helyesen leírni, hogy aggregát
Előzmény: Törölt nick (62)
tovaris Bástya Creative Commons License 2009.03.16 0 0 63
partuzán partizán
Előzmény: tovaris Bástya (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!