Hát azt kell mondjam a rendőrök keménységét látva, hogy a kormány 2010-ben foggal körömmel ragaszkodni fog a hatalma megtartáshoz és mindent bevetnek, hogy elhallgattassák az embereket. Az egyénnek nincs esélye.
De vissza a vörös nagyikhoz: a kedvenc részem, amikor bevadult népi ülnök betámad a kamerára, az operatőr meg kétségbesetten sikítja, hogy nem szabad. Erre a muter: "Mi az, hogy nem szabad? Há', mama, épp az imént kapirgáltad meg a kiabálós srác töméseit, mert beszólt a főtitkár elvtársnak, most meg mi az, hogy nem szabad szétkapni egy baszott drága kamerát? Lázadunk, elvtársnő, megjött a kedve? Adjak gyufát, felgyújt egy kukát is?
Nem vagyok én híres magyar író, hogy medencébe pisáljak. Ez a pisi-kaki fétis egyébként valami komenista mánia szintén, a Kossuth téri párthus szívcsakrás lunatikusokkal kapcsolatban is állandóan azzal vagytok elfoglalva, hol csavarják ki a bránert.
Ne bosszants már fel, miféle ünnepségre? Arról a helyről Winnetou nem mondta volna meg, hogy a magyar zászlót vonták fel, vagy a jamaicait! A négy múmiáról üvöltött, hogy a következő programpont a napidíj felvétele a központban, aztán irány a férjekhez a munkásmozgalmi panteonba.
én minenesetre a továbbiakban is tartózkodni óhajtok attól, hogy történelmi ünnepnapjaim minőségét parlamenti politikai erők pillanatnyi hatalmi helyzete határozza meg
neked ez most szar volt, a jövő évit már guggolva ki fogod bírni, a jövő utánit meg remélhetőleg boldogan fogod ünnepelni - én ilyen hangulati kilengéseket nem fogok produkálni, de jól is néznénk ki, ha mindenki egyforma lenne, nem igaz?
én megértem, ha valaki azért küzd, hogy a gyurcsány menjen már a halálfa szárára, csak mondjuk tegye azt az év arra alkalmasabb párszáz másik napján, és mondjuk válasszon hatásosabb eszközöket a szánalomkeltő magányos skandálásnál - kiváltképp tájidegen környezetben
És ha ő pont ezt a napot tartja a legalkalmasabbnak rá, ugyan miért ne tehetné? Mert Münnich Ferencné és Tamáska Mária pont ott integet, ahol a távolban a böszmét sejti? Szó se róla, igen nagy hülyeség kimenni üvöltözni, és abban reménykedni, hogy Flepni zászlófelvonás közben - meghallván a fennhangú buzdítást - a homlokára csap, hogy basszamegahideganyag, tudtam, hogy elfelejtettem reggel valamit, mi is volt az, ja, lemondani! No de, hogy Lendvai Ildikó dédanyja ezért a szájába nyúlkáljon, ráadásul még a rendőr is bevigye? Nem túlzás ez egy kicsit?
nézd, ha 93k négyzetkilométeren nem lehet olyan helyet találni amelyik lehetőséget ad egy kis gyurcsánymentes ünnepelgetésre azoknak akik nem bírják a pofáját, akkor minden bizonnyal igazad van, ellenkező esetben mindez csak mellébeszélés
én megértem, ha valaki azért küzd, hogy a gyurcsány menjen már a halálfa szárára, csak mondjuk tegye azt az év arra alkalmasabb párszáz másik napján, és mondjuk válasszon hatásosabb eszközöket a szánalomkeltő magányos skandálásnál - kiváltképp tájidegen környezetben
Ajánlom, hogy nézzetek körül a ruhás szekrényetekben, könnyen megtalálhatjátok apuka párttagsági könyvét. Vagy a nagypapa nyilas párttagsági könyvét...
A jelek szerint te már megtaláltad, és büszkén lobogtatod....de sajnos, nem mindenkinek van ilyen "ügyes" családja, mint neked:-)