még nem tudni hogy tényleg meghalt-e, mert ezt a trükköt is milliószor eljátszották, ugye Mike is felépült a karambolból, de a Carlos anyja meghalt... stb.
NEkem túl nagy véletlennek tűnik, hogy a nyomozó pont akkor lépett ki az éjjel-nappaliból, amikor Bree arra járt. De ha meg direkt tette, akkor honnan a fészkes fenéből tudta, hogy Chuck éppen arra jár?
bár nagyon küzdöttem, vagy negyedjére tudtam csak végignézni annyira ócska közhelygyűjtemény volt az egész. Sztem ostoba húzás volt a forgatókönyvírótól kinyírni a nyomozót. Gyenge megoldás.
Folyton az jut az eszembe róla, hogyha a gyerekeiért csak negyed annyit megtett volna, mint a szomszédasszonyaiért, akivel együtt pletyáltak, akkor talán a gyerekei sem szarnának a fejére.
Igazából úgy lehetne belekeverni még a történetbe, hogy kiderül, hogy Ben nem pedofilnevelőapuci holttestét ásatta el Mikével. Remélem, így lesz, az tényleg hozna izgalmakat. És lehet is, hiszen a holtest egy lepedőbe volt csomagolva.
Susant az első évfolyamokban nagyon nem bírtam, de amióta nem az a fő profilja, hogy összetöri a tányérokat, meg elesik az utcán egész jó.
a gyilkosság nem nagy cucc a hisztéria lénen: a 8 év alatt kb 30 embert öltek meg a filmben. ez totális aránytévesztés, egy ilyen tipusú amcsi közösségben 0, azaz nulla darab gyilkosság történik. ez nem harlem. szóval kár a hitelességet számonkérni egy szórakoztatóipari trash-től
Nekem az a furcsa, hogy Carloson és Susanon kívül mindenki milyen könnyen és erkölcsi kételyek nélkül veszt tudomást egy gyilkosságról. Gaby még oké, őt megerőszakolta Alejandro, ő nem embernek látja, hanem egy szörnynek, Bree meg egy lelki sérül, hideg, érzelmileg teljesen defektes szerencsétlen, rajtuk nem lehet csodálkozni, de Lynett? Ő még azt is erkölcstelennek találta, hogy Larry Hagman halálát két órával arrébbdátumozzák, hogy érvénybe lépjen L.H. végrendelete és az legyen, amit az öregúr tényleg akart.
Lynett elég szemét azzal, ahogy bekavar Pennyn keresztül Tom új kapcsolatában. Viszont ott meg Tom szúrta el, hogy elvált szülőknek kiskorú gyerek esetén szerintem meg kell beszélni, hogy az új kapcsolatot mikor mutassák be a gy
Nekem ez a Ben nagyon cinkes. Felveszi a szomszédot, mert az egy ex-sittes, így majd néha "el tud intézni ezt-azt". Aztán talál egy hullát, de eltűnteti egy felületes ismerőse kedvéért, vállalja a bűnrészességet mert "majd talán kér érte szívességet." Ez vagy teljesen pszichopata vagy egy jó nagy maffiózó.
Mondjuk a hullamegtaláláson sem vagyok képben. Kimennek talajvizsgálatra mindenszentek éjszakáján? És pont a ott ásnak ahol egy hulla van? És amikor észreveszik a hullát, akkor nem a rendőrséget értesítik, hanem kiássák és félreteszik? Nem lennék meglepve, ha erről a hullaelőásásról még kiderülne valami.
Nekem nagyon hiheteltlen, hogy szomszéd Ben Bree siránkozásait hallva felvállalja, hogy nem szól a rendőrségnek a talált hulláról. Hacsak nem fog valami nagyon durvát kérni......azaz nagyon durván zsarolni. Bree nincsen abban a helyzetben, hogy egy kérésére is nemet mondjon.
Akkor lehet, hogy rosszul értelmeztem, de Ben (vagy mi az aussie fickó neve) nem azt mondta a legutóbbi részen, hogy az egyik munkásuk találta meg, és hogy azért nem akarja bejelenteni, mert akkor valószínűleg leállítják az építkezést?