Most nézem, 0 néző volt. Mi történt? Valami megvonásban részesítették a két klubot, hogy zárt kapus mérkőzés volt?
Így is, úgy is, elég nagy kib*szád volt ez a szurkolók részéről. Egy Pana-Feneren biztos lett volna 13-14 ezer néző, de talán még 15 is, amely a Panathinaikos esetében extra.
A Fener valóban extra gáz. Persze voltak távozók (Gudurics, Melli pl), de azért csak jött Williams és De Colo, akik nagy sztárok ebben a ligában. Drasztikusan esett a mérlegük ehhez képest. Már nagyon nehéz lesz innen talpra állni. A tanácstalanság látszik rajtuk, és ez kijött még az üres athéni csarnokban is.
Bár ha innentől minden meccsüket behúznák, 23-11 lenne a mérlegük, +3 vereség esetén meg 20-14. 23-11-gyel bőven odaérnének, ezt a kiegyenlített mezőnyt tekintve 20-14-gyel nem tudom, hogy beférnének-e még. Elég sok körbeverés stb. lesz szerintem.
Bár nem hiszem, hogy akár a 23-11, akár a 20-14 is összejönne nekik ezúttal.
"Ugyanakkor ne feledjük, tavaly az utolsó 8-9(?) meccsüket nyerve kerültek be a play-offba, szóval soha ne írjuk le őket!"
Bizony, viszont előtte sokkal jobb mérlegük volt, mint most, ezért nehezen tudnám elképzelni, hogy idén is odaérnének a top 8-be. Innentől kb. minden meccsüket nyerniük kéne, max. 2-3 vereség férne be, tán még annyi se.
Viszont az év csalódása nálam továbbra sem ők, hanem a Fener... Nem gondoltam volna, hogy ennyire lúzerek lesznek.
Vagy éppen döntő helyzetben jön ki, hogy ki az aki jobb. Vagy éppen a rossz mérleg magával vonz egy bizonytalanságot, ami az utolsó pillanatokban nem párosul kellő magabiztossággal. Amíg pl James több szar vállalás után is beleállt abba a buzzer-be, amivel kikaptak Moszkvában.
Sajnálom a Zalgirist, nálam kevés ember szurkol nekik jobban, de azt mondom, legyen egy-egy ilyen szezon, ahol nem sikerül semmi, hogy ha a következőn megint sikerül a bravúr. Mint ha mindig hoznák azt, amire jogosan pályáznának, az olyan szürkévé tenné őket. Ugyanakkor ne feledjük, tavaly az utolsó 8-9(?) meccsüket nyerve kerültek be a play-offba, szóval soha ne írjuk le őket!
CSKA - Zalgiris 85-82 - hosszabbítás után, buzzerrel...
A Barcától 7-tel kaptak ki, az Olympiacostól meg 9-cel, azok is viszonylag szoros vereségek voltak.
Szóval, szerintem nem a játékosállománnyal van a baj, inkább fejben vannak problémáik. Mert ha minden meccsüket 15-20 pontokkal veszítenék el, akkor az valóban a játékosok minőségéről árulkodna. Ez a csapat simán ott lehetne a 8-11. helyeken még ilyen kerettel is. Fejben kéne náluk rendet tenni.
A Zalgiris játékosállománya nem olyan jó sajnos. Volt 2 nagyon jó szezonjuk, szerencsésen kifogott légiós választással, de hosszú távon kijön a költségvetés. Tavaly előtt FF, tavaly play-off, ezek erőn felül voltak.
Szerintem ez a Zenit eddig igencsak kilóg a mezőnyből. A csapat összetételét, teljesítményét, nézőszámokat, mindent tekintve. Mennyire jobb lenne helyettük egy Virtus Bolognát látni Teodosiccsal.
A Zalgiris még eddig igencsak csalódás. Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek ennyire rosszak 3-4 litván válogatottal, 3 feketével meg egy ausztrál válogatottal.
Nagyon-nagyon hosszú még a szezon, de most olyan szinte egyformán erősnek tűnik 9-10 klub, hogy a Fenernek még a legjobb 8 is necces lehet, főleg úgy hogy Milánóban és Tel Avivban úgy bukott nagyon simán a play off szempontjából fontos rangadót, hogy az összevetést hazai pályán nagyon nehéz lesz már megfordítani...
Can I watch EuroLeagueTV on more than one device at the same time?
No, EuroLeagueTV access is restricted to one device at a time. Therefore, one user can only be logged in on one device and if a user opens a new session, the old session will be closed.
Can more than one person access my EuroLeagueTV account at the same time?
No, EuroLeagueTV is restricted to one user per account.