Hatalmas médiahátszél hírdette ma, hogy Orbán leül Gyurcsánnyal.
Az igazság az volt, hogy Gyurcsány felhívta Orbánt és azonnyomban sajtóértekezletet tartott. "
"Azt a játékot, hogy fogjunk össze, és a megszorításokat közösen nyomjuk le az emberek torkán, nem tudom elfogadni. Egy radikális, jelentős és teljes gazdaságpolitikai fordulatról azonban szívesen tárgyalunk" - mondta a volt miniszterelnök. Hangsúlyozta: olyan reformokhoz nem adja a nevét a Fidesz, amelyek nem az emberek érdekeit szolgálják."
leszarom ov-t, ahogy korábban is én nem várok tőle semmit, ahogy egyetlen koránytól sem nem hiszek a csodákban, sem abban, h bármelyik is kurmány megváltja a világot
"...olyan reformokhoz nem adja a nevét a Fidesz, amelyek nem az emberek érdekeit szolgálják."
.
Ha nem az emberek érdekeit, akkor kicsodákét? A norvég lemmingeknek lesz jó a reform, vagy mi? Vagy földönkívüliek szállták meg titokban Magyarországot?
Na mindegy, ma bukott meg a Gyurcsány-kormány... (copyright by takacsi)
azért majd jót röhögök, ha ov lesz kormányon, gyf meg az ellenzék vezére, és ov lesz kénytelen saját magát szemközt köpni, mert ő is azt mondja: -Fogjunk össze :D
"Azt a játékot, hogy fogjunk össze, és a megszorításokat közösen nyomjuk le az emberek torkán, nem tudom elfogadni." ... Egy radikális, jelentős és teljes gazdaságpolitikai fordulatról azonban szívesen tárgyalunk" - mondta a volt miniszterelnök.
Ezt a szelkakassagot mar ismerjuk Orbantol!
Jarai Zsigmond (ex-MNB elnok, ex PM)
"az állami kiadásokat jelentősen csökkenteni kellene: Túl nagyok a jóléti kiadások, a szociális, a gyermekek után járó hozzájárulás, a kozalkalmazotti letszam" !
Bod Péter Ákos (ex-MNB elnok, ex-PM)
Az állam méretét, az államháztartás kiadási szintjét, nincs mese, határozottan le kell vinni. Sokat várnak az emberek a költségvetéstől, sok pénzt akarnak onnak "kiszedni", de az államban nem bíznak. Elvárják, hogy helyettük valaki megoldja a problémákat. Öngondoskodás eszméjét, a közpénzügyi tudatosságot komolyabban kellene venni, húzta alá. Tudatosítani kell, hogy változtatni kell!
"Azt a játékot, hogy fogjunk össze, és a megszorításokat közösen nyomjuk le az emberek torkán, nem tudom elfogadni." ... Egy radikális, jelentős és teljes gazdaságpolitikai fordulatról azonban szívesen tárgyalunk" - mondta a volt miniszterelnök.
"Azért ölég szomorú, hogy szemmel láthatóan kedvelt Orbán Viktorod életrajzát nem ismered."
Súlyos logikai hiba van a hozzászólásodban. Szerinted én szemmel láthatóan kedvelem Orbán Viktort, pedig nem is ismerem az életrajzát. Te viszont nagyon jól ismered.
Mellesleg elég dedós dolog ráaggatni a másikra, hogy ő kit szeret, vagy kit nem szeret. Ha szerinted én szeretem Orbán Viktort, akkor arra is adjál légyszíves választ, hogy miért nem szavaztam 2006-ban sem és előtte sem rá.
"Orbán Viktor szerint egyre több ember ébred rá, hogy a kormány alkalmatlan a bajok orvoslására. „Meghirdettek egy hazugságokkal teletűzdelt politikát, és továbbra is ezt erőltetik” -mondta. Hozzátette: ezért egyre többen jönnek rá, hogy ez a politika rossz, és egyre többen veszítik el a hitüket benne."
Gyurcsányi tartott sajtóértekezletet. Orbán nem. Jó tanítványa vagy Ferinek....
Orbán:
"Magyarország számára az igazi veszély nem a válság, hanem a hétfőn megszavazott 2009-es költségvetés, és azok a bajok, amelyek abból származnak, hogy a kormány félrekezelte a válságot."
Előbb sajtóértekezletet tart, majd utána (mégis, ugyanerről) "körbetelefonálja" a pártját. Hát oszt mér nem a sajtóértekezlet előtt telefonált körbe? :DDD (bukta ez, fijuk!)
"A Fidesz elnöke a Hír Televíziónak adott évvégi nyilatkozatában elmondta: körbetelefonálta a párt elnökségét és egyöntetű volt a válasz: azért a cinizmusnak is van határa, mert azt nem lehet eljátszani, hogy elfogadnak egy költségvetést, a kormány az ellenzék ellenvetéseit figyelmen kívül hagyja, majd pedig felhívják az ellenzék vezetőjét azzal, hogy szeretnének együtt fényképezkedni."