Igen, arról írtam, hogy felébredt abban a pár mdf-es meg fideszes honatyában/anyában. Az szdsz lelkivilágáról egy szót sem írtam. :)
(Igazán jó lenne már, ha Fodor üzenne egy olyat is, ami nekem tetszik. Mert nagyon örültem, amikor leváltotta Kókát, ugyanis hitelesebb, normálisabb politikusnak tartottam. Hát, idáig nem nagyon jutott el hozzám, hogy miért is lett jobb az szdsz az ő vezetése alatt...)
Kapsz még egy "szdsz-es lózungot": az érveid súlyának csak árt, ha a hozzászólót vagy a hozzászólást kezded minősítgetni ahelyett, hogy érdemben válaszolnál.
Ez így mind nagyon szép és jó, de akkor hogy tudod megmagyarázni azt, hogy az szdsz az adótörvényeket nem szavazta meg? Itt már nem számított az ország működőképessége?
Ez a rossz ez az adótörvény. Ez 100 ezer munkanélkülit eredményez.
Tehát lehetett volna javitani ezen
Ha elvtelen hülyéknak számitana 400 ezer ember sorsa Ám mindenki kaparja a sajátját, (nehogy a sok rokont állami semmi nulla munkából kidobják). Na erre szavaztak az MDF-es olvtársak. Ezért ezt rögzitsük.
Esetleg politikusainkban egy pillanatra tévedésből felébredt a felelősségérzet és tudják, hogy még a mindennapi mocskos csatározásnál is fontosabb az ország működőképessége. Én speciel örülnék, ha fordított helyzetben a szocik is kimentenék Orbánékat egy nemzetközi válság idején. Annyira nem utálhatod a kormányzó erőket, hogy még az országnak is rosszat akarj, csak hogy ők bukjanak... Ez a fidesz privilégiuma.
"Az MSZP-frakció 188 igen szavazata mellett két fideszes képviselő, Horváth János és Hörcsik Richárd, a kereszténydemokrata Molnár Béla, öt MDF-es politikus: Csapody Miklós, Herényi Károly, Lengyel Zoltán, Pettkó András és Karsai Péter, illetve a független Császár Antal és Gyenesei István nyomta meg az igen gombot."
Bizony, van ám Magyarországon olyan párt is, ahol több jelölt indul a vezetői posztért. Előadják a tagságnak a programot, azok meg szavaznak a nekik szimpatikusabbra. Ez az úgynevezett "demokrácia". Ilyesmi természetesen elképzelhetetlen egy jobbant tömörülésnél, hiszen ott a vezető tekintélye megkérdőjelezhetetlen. Ezt hoztátok a kommunizmusból.
De engem az ő arcuknál (na meg az esetleges akármilyen pénzbüntetésüknél) sokkal jobban érdekelnek a FIDESZ és a KDNP káder-kiválasztási kritériumai. Ugyanis én nem hiszek a véletlenekben! Túl sok példa van már a hasonló megvilágosulókra!
Nem sokban lehet pédát venniük a Maszopról, de a szavazási fegyelem tekintetében valóban lenne még mit tanulniuk!
Valahogy erre próbáltam finoman célozni. Bár soha nem kutatom a kedves olvtársak beírásainak indíttatását, azért - sokéves fórum-olvasói tapasztalatom alapján - általában felismerem az idézett "tenyészet" tagjait. Az a tény, hogy ezek a k.ot.-k sokunk számára viszonylag jól felismerhetők, azért elég szánalmas képet fest a kezdeményezők rendelkezésére álló felhozatalról!
Már ez sem érdekli a kutyát sem! Valóban: cirkusz az egész! Ismerjük el: nagyban megy az országgyűlésben a"dance macabre" GYF, mint bálkirály vezényletével, az "ellenzéki" MDF- és SZDSZ-frakciók, mint kissé elhasznált frissességű, petrezselymes leánykák részvételével. Amikor az egyiket viszi táncba (gy.k. vásárolja meg), akkor a másik durcáskodik, és viszont. Így aztán - természetesen csakis és kizárólag az "ország érdekében - az egyik vásárlánya a költségvetés, a másik az adótörvények megszavazásával segíti GYF-et a hatalmon maradásában. Így marad kereka világ!
Hol van már elvekről szó ott, ahol már egy Boross "Hóbagoly" Péter is inkább kihagyja a szavazást, semmint beálljon a már kizárólag az eddigi "Júdás-pénzeiket" védő vazallusok közé, elvesztegetve a "Haza 2. sz. Bölcse" címet? NB.: valahogy lédi Ibolyka méltsasszonynak is épp ezekben a kitüntetett fontosságú napokban akadt halaszthatatlan másirányú elfoglaltsága. Hatalmas szerencse, hogy a mindenkitől függetlenek jelen voltak, és igazán elvtársiasan szavaztak.
Egyébként ezeknél sokkal inkább megvan a véleményem a tévedésből az "igen" gombra rátámaszkodó 2 db Fideszes+1 db KDNP-s képviselőről!
Szerintem ennél egyszerűbb a dolog: a zindex (és a zorigó) egy beltenyészetnek adott életteret, mégpedig a "megélhetési bértopikoló" fajtának. Hivatkozott topikoló e fajta egyik díszpéldánya.
Elkezdödött az Szdsz belsö háboruja ,bár egymásramosolyog Kókadt és Fodor Gabriella ,megfojtanák egymást egy kanál vizben is. Ugyanis mindketten indulnak a frakcióvezetésért.
Nálam eddig eldöntetlenre áll az a kérdés: Veled valóban lelkes GYF-imádatod és népszavás OV-ellenes megagitáltságod firkáltat ekkora ostobaságokat, és/vagy a Magad szellemi képességeidből futja mindössze ennyi, szemellenzősen szoclib-fan firkálmányokra, hogy már a saját életkörülményeid alakulása sem érdekel annyira, mint a rég lejárt lemez OV-fóbiátok!
Esetleg Téged már oda-vissza elég jól megfizettek ahhoz, hogy ne kelljen tartanod a jövőd alakulásától.