Keresés

Részletes keresés

Veronika21 Creative Commons License 2008.10.24 0 0 9

Én máskékppen kezdeném, például kezedeném a miniszterelnökkel, a miniszterekkel, országgyűlési képviselőkkel. Ők ugyan kevesebben vannak, de szerintem többet lehetne megspórolni velük, mint a nyugdíjasokkal.
Megnézném ezeknek az embereknek, mennyit is nyúltak le a pénzünkből az elmúl jó pár évben, szépen visszavenném.
Előzmény: feketekavics (1)
Antisystem Creative Commons License 2008.10.24 0 0 8

Ja, a 6%-os (választásokkor) párt - pontosabban az ott tömörült neoburzsujok klikkje - már megint azt hiszi, hogy ő szarta a spanyolviaszkot. Fel kellene fognijuk, hogy Medgyessyt pont azért tudták megpuccsolni, mert ott volt Gyurcsány, aki meg tudta venni az MSZP vezetését, és éppen bosszút akart álni Megyón a menesztéséért... ma meg nincs olyan ember az MSZP-n belül, aki Gyurcsánnyal szemben is fizetőképes, és Gyurcsányon akar bosszút állni...

ÜdV

Előzmény: írok (-)
tuutuu Creative Commons License 2008.10.24 0 0 7

Kakój Horn?

...:}}

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.24 0 0 6
Ez most annyit érne és oda vezetne mint Grósz leváltása 20 éve.
Antisystem Creative Commons License 2008.10.24 0 0 5

Az a vicc, hogy ezzel így még egyet is értenék, viszont ez ellen eddig leginkább a neolib-neokon vonal sírt-rít, mondván, hogy a nyugdíjat nem lehet szociális alapon nézni. Hogy abszolút értékben lehet-e csökkenteni, az kérdés, annyiban nyilván, hogy ha a magas nyugdíjakból elvonnánk, azzal megemelnénk a legalacsonyabb nyugdíjakat, akkor jóval kevesebb rendszeres szocsegély kellene...

ÜdV

méregkeverő Creative Commons License 2008.10.24 0 0 4
Tucc számolni?
Előzmény: jóskapista08 (2)
méregkeverő Creative Commons License 2008.10.24 0 0 3
A nyugdíjakban most is van plafon!
jóskapista08 Creative Commons License 2008.10.24 0 0 2
Gyurcsány leváltása már több mint öt éve napirenden van.
feketekavics Creative Commons License 2008.10.24 0 0 1
A nyugdíjba egy plafont raknék, vagy a befolyó pénzből a legkisebb nyugdíjakat fizetném először. Kiadáscsökkentés azonnal, akár gyurcsány, akár orbán a főnök.
_FK
mac.m Creative Commons License 2008.10.24 0 0 0
m0nny0nle
írok Creative Commons License 2008.10.24 0 0 topiknyitó
Gyurcsány Ferenc leváltása is napirendre kerülhet a bizalom helyreállítása érdekében - nyilatkozta a Klubrádióban reggel Horn Gábor. A liberális ügyvivő szerint egy nagyobb támogatottságú kormány jobban tudná kezelni a kialakult válsághelyzetet.

Horn hangsúlyozta: ma egy olyan miniszterelnök kormányoz, akinek naponta meg kell küzdenie a hatalmon maradásért, hosszú távú stratégiát ezért nem tud elfogadtatni. Az MDF-hez hasonlóan egyébként a liberálisok is hozzányúlnának a 13. havi nyugdíjhoz. Az SZDSZ ügyvivője azt mondta: a demokrata fórumtól eltérően ők nem egy fűnyíróelvszerű megszorítást támogatnának, hanem egy differenciált megvonáshoz tudnák szavazataikat adni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!