Haider egykori személyi titkára szerint Kadhafi ezredes hosszabb ideig Ausztriában tartózkodó fia is közelebbi viszonyba került Haiderrel, és gyakran jelentek meg együtt sporteseményeken a díszpáholyban. A fiú egy valamire határozottan emlékszik azokból az időkből: „Jörg mindig csak simulni akart.”
Bitte, egy forást belinkelni. Nem gondolnám hogy Haider langyi lett volna, mert akkor erről már korábbna cikkeztek volna. Lehet hogy a személyi titkár Karintia főnöke szeretne lenni ???
Az tény, hogy Magyarországon a melegeket egyértelműen a bal-lib oldalra szokás sorolni, mert "odavalók". Pedig egy koránt sincs így.
Attól, hogy valaki meleg, attól még gondolkodhat normálisan, szeretheti hazáját, nemzetét, Európát. Pim Fortuyn csak egy példa volt arra, hogy egy meleg ember is viselkedhet felelősséggel saját jövőnkkel szemben, és a romboló, pusztító, mindent tönkretevő liberális (valójában liberális bőrbe bújt anarchista, nihilista és cionista) eszméket nem fogadja el.
Ami pedig Jörg Haidert illeti, nyilvánvaló, hogy megindult egy mocskolódó, lejárató kampány, amelyet a korrupt és züllött média próbál felkapni, és a jobboldallal szemben felhasználni.
Én Haider meggyilkolásában nem hiszek, bár a Moszad követett el ehhez hasonló aljas cselekedeteket (gondoljunk csak az egyiptomi atomkutató meggyilkolására).
Bárhogy is történt, súlyos tragédia, és Európa egy kiváló politikust veszített el. Azok, akik most az emlékét próbálják besározni, a bokájáig sem érnek.
Hmm................... Te most miért akarod megmagyrázni a lehetetlent, és úgy hogy ...ÉN mit tettem volna, mintha ISMERNÉL!!!!!!! Ha Feri meghalna, gyűlölöm ferit, nem nyitnák topikot arról hogy Feri barom volt, kivel hált, mit tett! Te nyitnál akkor ha orbán meghalna, és röhögcsélnél benne?
Kádárt gyűlöltem, de agyamig nem jutna el hogy nyissakk a magánügyeriről topikot, csak ha nemzetellenes tetteiről lenne szó, de ez igy TERMÉSZTES! Aki meghalt, azt nem bántjuk.
Jó a halottgyalázás? Tipikus balliberális szemétség. Nektek már egy halott sem szent? Ha valaki nem tetszett, és meghalt ,akkor erkölcstelenség egy halottat mocskolni, kicincálni, álhirekből topikot nyitni. Ez gyalázat, és undoritó dolog. Az állatok nem ilyenek mint ti vagytok, különbbek nálatok!
engem is jobban érdekelnek az összeesküvéselméletek mint a konkrét személyek. Kiváncsian várom mi lesz a "hivatalos" nyomozás eredménye. Azt hiszem egy semmitmondó hülyeség, és lesz megint egy 99 évre titkosított akta valahol furcsa megmagyarázhatatlan, de a közvéleménynek nem való megállapításokkal :)
Érdekes dolog ez a politika, meg az általa uralt egyéni nézetek is... engem sosem érdekelt Haider, nekem se hideg, se meleg nem volt..
De most látom, hogy egyesek (itt a topikban) akik a politika által gerjesztett vélt vagy valós ellenszenvvel éreztek Haider iránt, képesek elrugaszkodni a legelemibb logikától is, csak igazolják maguknak Haider ellenes igazukat..
Merthogy a vérminta lalapján elképzelhető szintű ivászat alkalmával, már a fele mennyiség(!) elfogyasztása után ott helyben össze kellett volna rogynia.. és mentők vitték volna, nem a buherált Phaeton..
Ráadásul ott van a hiányzó 36 perc, ez idő alatt még a kapszulában (vagy üvegestül lenyelt..) bevett alkohol is kiütötte volna, nemhogy a közvetlenül lekortyolt..
És az olvtársak az életszerűségtelen helyzeten elegánsan átlépve kiskadhafiznak..
Teljesen mindegy így volt vagy sem nem Haider magánélete a lényeg pláne nem halála után hanem a patriota és a problémákat konfliktusokat nyiltan felvállaló politikája aminek halála után is sok és remélem egyre több követője akad és nem csak Ausztriában.
ittam már németekkel osztrákokkal.. :) Végülis mindegy hány mekkora puhárból ivott, a véralkoholszintje, nem hogy a vezetést, de az autóig tántorgást is megnehezítette volna.. http://www.alkoholizam.com/magyar/organizam5.htm