,,.... hát több, mint szánalmas képet fest a fideszes erkölcsökről)" Te,a gyurcs0tány 3 házassága,meg a coming out-oló társaság,az öreg kanegér kovi laca papa is sokat elmond ám a másik oldalról.
Dajcs tompika esszenciája a "rendszerváltó" elitünknek: a totális erkölcsi és szellemi alkalmatlanság, a felelősség- és lelkiismeretnélküliség mintapéldája, töretlenül szárnyaló karrierrel. Szégyen az országra és gazdáira is.
Ippeg aszonta, h nincsenek irányvonalak, és te éppen megerősíted azzal, h 1 db olyan közös irányvonalat - utálat - jelölsz meg, ami éppen nem lehetne politikai irányvonal.
OFF Ezzel a színvonallal még a Szadempéesznél sem nyerő. Nagyon sokan tudnak ilyet, és olcsóbban. Ne hívd fel a szervezetdre a figyelmet, mert úgy jártok, mint a sportolók. Kevés ám a píz...ON
Zárójelben, Deutsch Tamás sosem hirdetett bigott dolgokat a fideszben, hanem inkább a fidesz liberális szárnyához tartozott, úgyhogy nem értem mi a csodálkozni való. A fidesz Magyarország legnagyobb néppártja, sokféle irányvonal megtalálható benne.
Bocs, de ha szerinted az tolerálható, hogy egy ifjúsági miniszternek kinevezett baktériumtenyészet, nős "ember" létére, lépten-nyomon félrekefél... no comment.
Hülyeséget beszélsz. Nagyon jó kis riportot csináltak vele a Playboyban. Nem tudom miért fixa ideája a baloldalnak az, hogy a jobboldalon csupa bigott vaskalapos embernek kell lennie. Én is jól érzem magam a bőrömben de tisztelem hagyományainkat, ettől függetlenül én is dugok Isten szent színe előtt, mint mindenki más.
Szóval ez valahogy egy kicsit durva. OK, hogy a keresztény erkölcsök meg hasonló hablatyok nem izgatják a drágát, nade ez az izé volt a fidesz érában az ifjúsági miniszter! Szép példát mutatott az ifjúságnak, mondhatom... (az már csak apróság, hogy ezt összevetve a viktátori kereszténykedő dumákkal... hát több, mint szánalmas képet fest a fideszes erkölcsökről)