Mellik ballib szennyadó veszi fel az eseményt? Benne lesz a Naplóban, amint a jóságos vezető kioszt egy szelet Dobost a melósoknak. És majd Pimasz úr ájtatos pofával kommentálja?
Csak medgyessy volt:( Egy nem magyarországi ismerősömnek meséltem a gyurcsány féle bérmálkozási sztorit. Nem hitte el, hogy ebből nem lett hatalmas botrány. Mondjuk ő Európa boldogabb tájain létezik.
Egyébként hiába erőlködik Feri elvtárs, jó nagy zakók várnak rá, először EÜ népszavazás, majd uniós választás és végül a nagy bukta a választásokon, a munkások, ápolónők szavazatai csak a 15-20 százalékra lesznek elegek..."
Mert kihagyta a kofaragokat es balett-tancosokat.
Ez a foszer ediig is komplett hulye volt , de most a pekingi ut teljesen betett neki.
Van ilyen is, akkor apád nem osztott ki két nagy pofont, meg nem zát be a wc-be. Itt a volt kommunisták együtt jönnek szavazni a családdal, mint az orgonasíp. Otthon ki van adva a verdikt.
Egyébként hiába erőlködik Feri elvtárs, jó nagy zakók várnak rá, először EÜ népszavazás, majd uniós választás és végül a nagy bukta a választásokon, a munkások, ápolónők szavazatai csak a 15-20 százalékra lesznek elegek...
Ehhez posztkomcsinak kell lenni, hogy ilyen szerencsétlenséget kitaláljanak és megszervezzenek. A fidesz is hemzseg a hülyéktől, de ez másról szól. Olyan, mint szekeres et. beszéde a tisztavatáson. Olyan érzésem volt míg hallgattam, (mazochista vagyok) mintha valami mszmp taggyűlésen lennék, ahol a vezető elvtársak beszámolnak az elért eredményekről.
Képzelj el egy kemény kommunistát, aki mondjuk megsiratta Sztálint, Andropovot, Kádárt. Az ilyenek a gyerekeiket már a bölcsőben erre nevelik. Nekik a jogfolytonosság az mszp. Tök mindegy, hogy ki van ott, de az mszp.