Keresés

Részletes keresés

iegaec Creative Commons License 2008.08.19 0 0 174

Pár perc, és elkövetkezik a kérdéses nap.

Ha a jobbosok uralkodnak magukon, békében fog zajlani.

Jó éjt, olvtársak!

Kardos Ica Creative Commons License 2008.08.19 0 0 172
Na, a szalon- és/vagy rendes nácik is a segélyre hajtanak? :-D
Előzmény: El Bambusz (171)
El Bambusz Creative Commons License 2008.08.19 0 0 171
Mi a csudát csinálnak mondjuk kedden délelőttönként?

Gyereket.
Előzmény: Kardos Ica (166)
reddoctor Creative Commons License 2008.08.19 0 0 170

"Mi a csudát csinálnak mondjuk kedden délelőttönként?"

reszketnek.

attól, hogy egyszer nem csak ünnepnapok estéin kell megmutatniuk a vitézségüket.

esetleg attól, hogy egy nap felébrednek a demokraták is.

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 169

ahányszor megjelenik a pörkölt mellett az uborka bárhol is legyek máris felteszem ezt a kérdést a delikvensnek hogy ez minek,

Hámer ízlik.

Előzmény: Alba Regale (165)
Kardos Ica Creative Commons License 2008.08.19 0 0 168
Ez száraz pöri nedves ubival. ;-)
Előzmény: Alba Regale (165)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 167
A topik szerint készülnek a szerda délelőttre:)
Kardos Ica Creative Commons License 2008.08.19 0 0 166
Egyébként nem értem.

Gyurcsány és kórmánya (sic!) nem jól vezeti az országot. Gyurcsány és kórmánya végveszélybe sodorja Magyarországot. Gyurcsány és kórmánya tolvaj, hazaáruló banda. Gyurcsányt és kórmányát el kell zavarni.

Eddig oké.

De a tiszta szívű magyarok, Árpád hős fiai, a Szent Korona védelmezői, az igaz magyar emberek miért csak ünnepnapok estéin és éjszakáin tiszta szívűek, hősök és védelmezők. Mi a csudát csinálnak mondjuk kedden délelőttönként?
Előzmény: cziffra plachta zasztava (163)
Alba Regale Creative Commons License 2008.08.19 0 0 165

az ubi az uborka?

Nemtudom honnan van bennem az a szokás vgy hiedelem hogy savanyúságot kizárólag száraz ételekhez,mindenkinek megpróbálom ezt elmagyarázni,ahányszor megjelenik a pörkölt mellett az uborka bárhol is legyek máris felteszem ezt a kérdést a delikvensnek hogy ez minek,eddig hoppon maradtam,tényleg mindenhez esznek az emberek savanyúságot?

vki vmilyen főszakács vmelyik adón lehet a tettes hogy a fülembe ültette ezt és én igazat adtam neki miszerint a szárazhoz stimmel a savanyú,miközben lehet hogy a "nehéz" zsíroshoz   eszi mindenki szándékosan?

Előzmény: Kardos Ica (162)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 164

Csatlakozom az előttem szólóhoz:)

4

Előzmény: iegaec (-)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2008.08.19 0 0 163
az finom:)
Előzmény: Kardos Ica (162)
Kardos Ica Creative Commons License 2008.08.19 0 0 162
Hogy holnap mi várható? Nálam paprikáscsirke koviubival.
Előzmény: iegaec (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 161
Jó éjszakát...a csőcseléknek és a bérreszketőknek is! Hol van még október 23...?
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 160
Hogy mit? Molotovkoktéldobáló? Miért? Voltak olyanok is? Azt hittem, azok a molotovkoktélok a gravitáció törvényeire fittyet hányva maguktól repültek...mert így nem is csodálkoznék, ha még nem fogtak el senkit. Ha viszont még is ember dobta, akkor minimum felmentés jár érte...sőt, mennybemenetel. Még a rendőrnek kell bocsánatot kérni, hogy nem állt alá, mi?
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 159

Jajj, akkor ti most egy platformon vagytok igaz? Akkor most téged is utálnom kell ezexerint...he-he!

Olyan nagyokat tudtok ám mondani és olyan nagyot helyeselni egymás nagyotmondására. Tiszta papagájkommandó! Oh, és mekkora összetartás van...huhhhú!

Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 157
Most akkor a TV székháznál törőzúzó csürhedék banda (meg akik később szedtek szét pár közteret) azok nem is voltak igazi mélymagyarok, hanem a ballibbancsok által kreált 'műnácicsürhe' volt? Öcccsém, ezt a terelést! Legalább egyszer lenne annyi gerincetek, hogy valamit magatokra vállaltok.
Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 156

Te meg ne siess annyira...a megfigyeléshez felállításához is idő kellett...hát az írásnál se kapkodj!

Előre közlöm: az én hejessírássomm nem tőkkéletess, úgyhogy nem ér abba is belekötni.

Előzmény: Törölt nick (146)
mavtelep Creative Commons License 2008.08.19 0 0 155
Mit sajnálsz rajtunk ? Na, sag'schon, xarban lennénk.....DDD
Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 154

Nagyszerű a megfigyelőkéd, gratulálnék. A szókincsedet pedig állítsad át kérlek a szélsőjobber tirpákról valami emberire lécci!

Miért is vagyok ballibber? (Mert utálom a fidesznyikeket és az érdekes módon meggazdagodottakat?) Bunkó is vagyok? Hát, hogy mik nem vannak!

Igérem, legközelebb lineáris lesz a mondandóm íve: végig ballibber bunkó módjára fogom szidni a szidnivalót.

Előzmény: Törölt nick (145)
mavtelep Creative Commons License 2008.08.19 0 0 151
Akkor itt lenne az ideje annak, hogy kiszúrjatok a kormánnyal !....  Mára már elég ütőképes a Gárda, símán le tudná kapcsolni a " focihuligánokat".   Rajta !!!
Előzmény: Törölt nick (148)
Der Beste Creative Commons License 2008.08.19 0 0 149
S a szegény nyomorgó-szorongó átlag magyar adófizető dobálja a molotov koktélokat is, nagy szorongásában?
Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 148

Ez a 200-300 fős főként focihuligán a  balliber hatalom és verbális verőlegényei számára az ellenségkép gyártás prototípusa!

A TV. balhé óta úgy kell nekik, mint egy falat kenyér, ugyanis ellenségkép nélkül "meztelen" a király és teljes udvartartása!

Kurmányzás nincs, eredményei nem is lehetnek, a gazdaság pang az államadósság az egekben, hogyan lehetne ezeket mással, mint néhányszáz megvehető balhézóval elfedni.Ők a kúrmány és vidéke dísznyilasai!

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 144
Székely hímnusz nem volt?
Előzmény: ZSOTYESZ (136)
mavtelep Creative Commons License 2008.08.19 0 0 143
Kár, hogy a Himnusz alatt nem ezt tették.....(
Előzmény: ZSOTYESZ (136)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 142
Kik azok a 'mások', akik békében szeretnének ünnepelni? Hát kérlek alásan, vannak még egy páran ebben a kretén országban ilyenek...nem mind megy ám ki az össznépi haccacáréra. Van, akinek a nyugalmat az jelenti, ha nem randalíroznak a háza alatt, nem brunyálják össze a közteret alatta. Tudod, egyesek ilyen kevéssel is beérnék.
Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 140

Ha minden igaz, velem legalább annyira kibaszik ez a kormány (meg a többi is ezelőtt) mint veled vagy a tüntetőkkel.

Én nem idegelem magam nagyon, pedig hidd el, nem vagyok milliomos. Vikkancs alatt sem volt jobb...most sem annyival szarabb, mint ahogy azt jobboldalról hallani.

Voltak érdekes momentumok...kik mentek el tüntetni. Egy hegyen lakom...egy újgazdag tirpákok által belakott hegyen...és amikor innen Mercivel meg fellobogózott Harley -val mentek le páran a gój motorosok közül...hát, igen szívszorongató látvány volt ennyi éhező rászorulót látni, akiknek mindennapjait, lelkibékéjét súlyosan befolyásolta például a 300Ft -os vizitdíj vagy az öszödi beszéd. Összeharácsoltak már ezek a hőzöngők annyi pénzt a 'rendszerváltozás' után, hogy bőven megtehetnék azt, hogy le se szarják azt, ami politika címén megy ebben az országban.

Persze, amint OV és nagyszerű csapata jön újrázni egyet, helyből béke lesz. Vajon ha ő egyszer valahol beismerné, hogy hazudott, lopott...stb (akár csak a sajátjai között) és erről kiszivárogna egy hangfelvétel, azellen is ennyien hőzöngenének? Vagy a Vikkancsnak minden faszságát beveszik? Ki ő? A Messiás?

Hát, az ő népét elnézve...na jó, inkább nem mondok semmit.

Előzmény: Törölt nick (124)
TomDantes Creative Commons License 2008.08.19 0 0 138
Jó látni ha az embert az eltérő véleménye miatt őrültnek tartják...eszem azt a toleráns szivedet !
Előzmény: meghallgatom (137)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.08.19 0 0 136
Én ott voltam. Először fütyültek az emberek, aztán együtt szavalták a kisgyerekkel a Nemzeti dalt.
Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 135
Szegény tyúkok wazze nem győznek eleget tojni...már mindegyik aranyeret kapott.
Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.19 0 0 134

...Mellesleg már az olimpiát is tönkretették...

...jjjjaaaja!

..meg boxost is verik az USÁ-ban..

..meg a gruzt IS..

.
Előzmény: Törölt nick (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!