Gyurcsány és kórmánya (sic!) nem jól vezeti az országot. Gyurcsány és kórmánya végveszélybe sodorja Magyarországot. Gyurcsány és kórmánya tolvaj, hazaáruló banda. Gyurcsányt és kórmányát el kell zavarni.
Eddig oké.
De a tiszta szívű magyarok, Árpád hős fiai, a Szent Korona védelmezői, az igaz magyar emberek miért csak ünnepnapok estéin és éjszakáin tiszta szívűek, hősök és védelmezők. Mi a csudát csinálnak mondjuk kedden délelőttönként?
Nemtudom honnan van bennem az a szokás vgy hiedelem hogy savanyúságot kizárólag száraz ételekhez,mindenkinek megpróbálom ezt elmagyarázni,ahányszor megjelenik a pörkölt mellett az uborka bárhol is legyek máris felteszem ezt a kérdést a delikvensnek hogy ez minek,eddig hoppon maradtam,tényleg mindenhez esznek az emberek savanyúságot?
vki vmilyen főszakács vmelyik adón lehet a tettes hogy a fülembe ültette ezt és én igazat adtam neki miszerint a szárazhoz stimmel a savanyú,miközben lehet hogy a "nehéz" zsíroshoz eszi mindenki szándékosan?
Hogy mit? Molotovkoktéldobáló? Miért? Voltak olyanok is? Azt hittem, azok a molotovkoktélok a gravitáció törvényeire fittyet hányva maguktól repültek...mert így nem is csodálkoznék, ha még nem fogtak el senkit. Ha viszont még is ember dobta, akkor minimum felmentés jár érte...sőt, mennybemenetel. Még a rendőrnek kell bocsánatot kérni, hogy nem állt alá, mi?
Most akkor a TV székháznál törőzúzó csürhedék banda (meg akik később szedtek szét pár közteret) azok nem is voltak igazi mélymagyarok, hanem a ballibbancsok által kreált 'műnácicsürhe' volt? Öcccsém, ezt a terelést! Legalább egyszer lenne annyi gerincetek, hogy valamit magatokra vállaltok.
Akkor itt lenne az ideje annak, hogy kiszúrjatok a kormánnyal !.... Mára már elég ütőképes a Gárda, símán le tudná kapcsolni a " focihuligánokat". Rajta !!!
Ez a 200-300 fős főként focihuligán a balliber hatalom és verbális verőlegényei számára az ellenségkép gyártás prototípusa!
A TV. balhé óta úgy kell nekik, mint egy falat kenyér, ugyanis ellenségkép nélkül "meztelen" a király és teljes udvartartása!
Kurmányzás nincs, eredményei nem is lehetnek, a gazdaság pang az államadósság az egekben, hogyan lehetne ezeket mással, mint néhányszáz megvehető balhézóval elfedni.Ők a kúrmány és vidéke dísznyilasai!
Kik azok a 'mások', akik békében szeretnének ünnepelni? Hát kérlek alásan, vannak még egy páran ebben a kretén országban ilyenek...nem mind megy ám ki az össznépi haccacáréra. Van, akinek a nyugalmat az jelenti, ha nem randalíroznak a háza alatt, nem brunyálják össze a közteret alatta. Tudod, egyesek ilyen kevéssel is beérnék.
Ha minden igaz, velem legalább annyira kibaszik ez a kormány (meg a többi is ezelőtt) mint veled vagy a tüntetőkkel.
Én nem idegelem magam nagyon, pedig hidd el, nem vagyok milliomos. Vikkancs alatt sem volt jobb...most sem annyival szarabb, mint ahogy azt jobboldalról hallani.
Voltak érdekes momentumok...kik mentek el tüntetni. Egy hegyen lakom...egy újgazdag tirpákok által belakott hegyen...és amikor innen Mercivel meg fellobogózott Harley -val mentek le páran a gój motorosok közül...hát, igen szívszorongató látvány volt ennyi éhező rászorulót látni, akiknek mindennapjait, lelkibékéjét súlyosan befolyásolta például a 300Ft -os vizitdíj vagy az öszödi beszéd. Összeharácsoltak már ezek a hőzöngők annyi pénzt a 'rendszerváltozás' után, hogy bőven megtehetnék azt, hogy le se szarják azt, ami politika címén megy ebben az országban.
Persze, amint OV és nagyszerű csapata jön újrázni egyet, helyből béke lesz. Vajon ha ő egyszer valahol beismerné, hogy hazudott, lopott...stb (akár csak a sajátjai között) és erről kiszivárogna egy hangfelvétel, azellen is ennyien hőzöngenének? Vagy a Vikkancsnak minden faszságát beveszik? Ki ő? A Messiás?
Hát, az ő népét elnézve...na jó, inkább nem mondok semmit.