Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Sziasztok! Csapatot keresek ahol játszhatnék. Ezelőtt 5 évig kéziztem de sajnos egyetem miatt most ott kelett hagyni a csapatot. Budapesti csapat előnyben, mindegy milyen amatőr, megye vagy magasabb szint, a lényeg hogy tudjak játszani. Bal/jobb lövő voltam. "cslevente11@gmail.com" címen lehet írni nekem. 19/fiú.
A REAC Sportiskola SE NBII-es női junior csapata játékosokat keres! Az NBII északi csoportjában játszunk a 2017/18-as idényben. Várjuk a jelentkezéseket a manyokimoni@gmail.com email címen. Ugyanitt a felnőtt női és a serdülő (U13-as leány) csapatunkba is várunk jelentkezőket.
25 éves férfi keresne csapatot amatőr szinten. Régen 8-9 évet kézilabdáztam. Ha bárki valamit tud akkor írjon légyszi: norbertszabo1991@gmail.com Köszönöm!
kézilabda csapatot keresek Budapesten. 7 évig kapusként tevékenykedtem. Játszottam NBII-ben illetve megyei csapatoknál. 2014 szeptembere óta nem játszottam, ekkor költöztem fel Budapestre, 24 éves vagyok. Szeretnék csatlakozni egy jó hangulatú, barátságos társasághoz, csapathoz, amennyiben van rá lehetőség.
A Budapest Heroes SE gratulál, minden budapesti felsőoktatási intézménybe felvett hallgatónak! Az albérletkeresés, a gólyatábor szervezés és egyéb, a hallgatói jogviszonnyal járó fáradtságos teendők mellett javasoljuk, hogy a sportot se zárjátok ki az életetekből! Gondoljatok arra, hogy a sok tanulás és bulizás mellett, milyen jó lenne eljárni edzésekre, felnőtt, bajnoki mérkőzésekre! Ha rendelkeztek kézilabdás múlttal és attól tartotok, hogy a régi csapatot elhagyva, Budapesten nem találtok lehetőséget, várunk Titeket egyesületünknél! A jó közösség garantált! Bővebb információért írjatok privát üzenetet facebook oldalunkon - https://www.facebook.com/bphse/ -, vagy email-t a budapestheroes@gmail.com címre!
A Budapest Heroes SE gratulál, minden budapesti felsőoktatási intézménybe felvett hallgatónak! Az albérletkeresés, a gólyatábor szervezés és egyéb, a hallgatói jogviszonnyal járó fáradtságos teendők mellett javasoljuk, hogy a sportot se zárjátok ki az életetekből! Gondoljatok arra, hogy a sok tanulás és bulizás mellett, milyen jó lenne eljárni edzésekre, felnőtt, bajnoki mérkőzésekre! Ha rendelkeztek kézilabdás múlttal és attól tartotok, hogy a régi csapatot elhagyva, Budapesten nem találtok lehetőséget, várunk Titeket egyesületünknél! A jó közösség garantált! Bővebb információért írjatok privát üzenetet facebook oldalunkon - https://www.facebook.com/bphse/ -, vagy email-t a budapestheroes@gmail.com címre!
Szeretnek rendszeresen kezilabdazni Budapesten. ( de Pesten nem vagyok jartas ezert nem tudom hol talahatok csapatot).
Amennyiben tudtok olyan amator, hobbi csapatot vagy tagok vagytok egy olyan csapatba ahol szivesen vennetek egy kicsit idos de barmikor raero edzotarsat, csapattagot KERLEK szoljatok.
Sziasztok. Bp/1-ben vagy 1/a-ban induló kézilabda csapatot keresek. 22-éves vagyok, 8 éve kézilabdázom. Ha tud valaki ajánlani valamit az írjon, előre is köszönöm! email címem: kzlb95@citromail.hu
Szívesen ajánlanék neked egy megyei szintű csapatot fiatal játékosokat keresek magunk mellé,ugyanis vagyunk hárman négyen 20-22 éves korig a többi csapattag efelett és már kiöregedőben van. Írj a címre ha érdekel : kesalav@citromail.hu ( ez az enyém ) Pest megyei csapat Budapest mellett
Sziasztok! Budapesten szeretnék kézilabdázni az egyetemi tanulmányaim mellett hobbi, amatőr szinten. 20 éves vagyok, 196 cm. Aki tud valamit ajánlani kérem írjon a ricsifarkas96@gmail.com email címre! Köszönöm :)