Keresés

Részletes keresés

parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 132

Pontosan így gondolom!

Mert, ha Demszky szerint a graffitizés önmegvalósítás, elnézendő gyengeség, mint a másik liberális kategória, a megélhetési bűnözés, akkor az van, ami most:

a telemocskolt város, meg Olaszliszka és a többi.

Egy jobboldali városvezetés nem favorizálná ezeket a jelenségeket, hanem büntetné : tuti, hogy Tarlós esetén pl. ha hasonló hajnali tüzijátszani volna kedve valakinek, akkor nagyon kemény büntetéssel járna ez a kedvtelés.

A zárómondatodra nem reagálok mert mélyütésnek tartom. Az ilyesmiért  a szorítóban leléptetés jár.

Előzmény: rikenia (130)
Nanotapasz Creative Commons License 2008.07.27 0 0 131
rikenia Creative Commons License 2008.07.27 0 0 130

Gondolod, ha nem liberális lenne a városvezetés, akkor nem is laknának Bp.-en bunkók? Egy jobbos vezetéstől megjavulnak?

Vagy a jobbos városvezetés rögtön visszalőne? :-)

parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 129

Mit is mondjak...sok oka nem volna, hogy dícsérjem őket. Ha jól belegondolok, nincs is. :)))

Előzmény: TomDantes (125)
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 128

OK, ez a véleményed.

Azért élhetek még egy kicsit? Légyszi...    :)))

Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 127
"Te Leo, én a bigott hülyeség ellen védtelen vagyok."

Én pedig úgy látom: egyáltalán nem vagy védtelen! A sajátod ellen legalábbis nem!
Amit írtam, az teljesen oldalfüggetlen!

Egyik része arra irányult, hogy nem lehet és nem is szokás a városvezetést felelőssé tenni minden egyes lopás, betörés, rablás, emberölés, vagy éppen - csendháborítás miatt! Azt ugyanis nem a városvezetés követi el, hanem egyes (jobb szó híján nevezzük így:) emberek, akik időnként tesznek a törvényekre! És nincs a világnak egyetlen olyan nagyvárosa sem, ahol nem volnának ilyenek, méghozzá tömegesen! Van ahol több, van ahol kevesebb, de ez általában NEM a város vezetésén múlik! Egyébként pontosan ugyan ilyen indokoltan tehetnéd felelőssé a kerületi vezetést is, ugyanannyira felelős! (XII. ker: Pokorny /Fidesz/)

A másik része arra irányult, hogy egy kétmilliós nagyvárosból még akarva sem lehet kiküszöbölni minden zajforrást, még éjszaka sem! Engem például Óbudán minden éjjel a száguldozó motorosok zavarnak fel, olykor hajnali 1-2 óra tájban, ám még soha nem jutott eszembe emiatt sem a kereszténydemokrata kerületi polgármestert, sem - teszem azt - a vér jobboldali gój motorosokat felelőssé tenni!

Céloztam továbbá arra, hogy a motorosok, valamint a sziget az szerinted teljesen rendben van, hadd szórakozzanak, mivel AZ nem hallatszik fel a Svábhegyre! Csak a tüzijáték!

Nos a köznapi szóhasználatban ezt önző, antiszociális, de főképpen: szűklátókörű, bűnbakkereső embertípusnak nevezik!
Előzmény: parafeno mén (117)
Nanotapasz Creative Commons License 2008.07.27 0 0 126
És jelen esetben minden sunyi politikai sündörgést és provokatív próbálkozást visszautasítok, még akkor is, ha jelen esetben a liberális városvezetést magam emlegettem.

Ha a gyufásdobozpöckölők pártja irányítaná a város, akkor őket szidnám. Kéretik elhinni!

Keretik akkor megvaltoztatni az e kontextusban hazug topic cimet!
Előzmény: parafeno mén (124)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 125
Figyeljmá, az év 356 napból áll. Mégis ebből hányszor volt éjjel tüzijáték? Egyszer kétszer egy évben nem bírod ki? Ne idegesíts. Vald be hogy libsiket akarod szidni és kész.
Előzmény: parafeno mén (124)
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 124

Ne mosogasd össze a dolgokat, ne relativizálj, már immunis vagyok az ilyesmire!

A vihart meg a kutyám félelmét le kell küzdeni, de nehogy már elfogadott norma legyen az, hogy vasárnap hajnalban tüzijáték robbanásaira ébred a város, ha tetszik, ha nem!

Nekem nem tetszik. Ennyi. És jelen esetben minden sunyi politikai sündörgést és provokatív próbálkozást visszautasítok, még akkor is, ha jelen esetben a liberális városvezetést magam emlegettem.

Ha a gyufásdobozpöckölők pártja irányítaná a város, akkor őket szidnám. Kéretik elhinni!

Előzmény: TomDantes (118)
Nanotapasz Creative Commons License 2008.07.27 0 0 123
Meg az, hogy az elpuffogtatásra szánt összeget utalják át inkább a számlámra!

csak kiderul a lenyeg:)))
Előzmény: parafeno mén (122)
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 122

Igazad van, az kéne!

Meg az, hogy az elpuffogtatásra szánt összeget utalják át inkább a számlámra!  :)))

Előzmény: TomDantes (113)
Karbid Creative Commons License 2008.07.27 0 0 121
Szerintem csak az a baj, hogy a hajnali tüzijáték ellenszolgáltatás nélkül vesz el tőlünk valamit. A tüzijáték szervezője igazán fizethetne minden megzavart embernek egy tisztességes összeget. Hisz az ilyen esemény savát-borsát pont az adja hoyg meg lehet vele zavarni mások nyugalmát. Tehát ha nem is önként, de részt veszünk a tüzijáték élményének kiteljesítésében.
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 120

Téged orvos látott?

Szeded rendesen?

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 119

a vasárnap talán valami szent nap? mucsaiság.

A XI. kerületiek szerint pl. már néhány becsípett fiatal hangoskodása is zavaró lehet az éjszakban (lásd ZP ügy)

Előzmény: Törölt nick (110)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 118
Aha...amúgy meddig tartott? 10 percig? Elvtárs, ha van egy vihar az hangosabb és tovább tart....de akkor kinél tiltakozol?

Hamajd tanyán laksz, akkor ott senki nem fog tüzijátékozni, javaslom költözz oda
Előzmény: parafeno mén (117)
parafeno mén Creative Commons License 2008.07.27 0 0 117

Te Leo, én a bigott hülyeség ellen védtelen vagyok.

Én nem durcáskodok. Csak úgy egyszerűen vasárnap hajnali négykor, másokhoz hasonlóan, aludni szoktam. Ha hagynak.

A jelenségnek annyi köze van a liberalizmushoz, hogy 20 éve liberális városvezetés van, ha ezt vezetésnek lehet nevezni. Mivel pedig ez a történet ma hajnalban ebben a liberálisnak mondott városban esett meg (l. Szdsz-es és fővárosi kiadványok), ezért jogosan használhattam magam is a jelzőt.

Különben légy szíves, mondj egyetlen várost a Földön, ahol ezt még meg lehet csinálni!

(Nem állami ünnepre, vagy Bokassza császár kerti partijára gondolok!)

A kézigránátos, meg motoros ötleted olcsó csúsztatás, maszatolás.

Rajtad kívül senki sem beszélt ilyesmiről.

Mint látod, nem csak a tüzijáték zavar egyedül és nem csak kizárólag engem.

Én lennék a legszomorúbb, ha így lenne.

Félelmetesnek igazán azt találom, hogy vannak olyanok, nem is kevesen, akiknek az a természetes, hogy ilyesmi előfordulhat, elő is fordul, és erre a saját érdekeik ellenére, politikai indíttatásból az abnormálist tekintik elfogadhatónak, csak azért, mert a problémát jobbról indították.

A gondolkodást még nem tiltották be, értesítlek. És ajánlom azt az egyetlen szót szíves figyelmedbe, amivel minden egyes IBM irodában szembe találod magad: THINK.  Ennyi. 

Előzmény: Törölt nick (82)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 116
Most megfogtál...XD De akkor az meg úgy van...hogy megérdemli mert monnyon le! XD

Vagy nem tudom
Előzmény: Hwang (115)
Hwang Creative Commons License 2008.07.27 0 0 115
és akkor a k.rva anyázás és a lángoló molotovozás, az nem jár fény és hanghatásokkal?

:))
Előzmény: TomDantes (113)
Nanotapasz Creative Commons License 2008.07.27 0 0 114
Meg szerencse, hogy nem janoskat hozza be mindenbe:)))))))))
Előzmény: intrusion (109)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 113
Nem úgy van az elvtárs. A tojás pl_ ha doják nem jár nagy fény és zaj jelenséggel. Csendesnek is nevezhető ezért az bele fér.

Na most a tüzijáték az zajos, és fényes, ezért az nem jó.

Mondtam már, hogy néma és láthatatlan tüzijáték kéne.
Előzmény: Hwang (108)
Hwang Creative Commons License 2008.07.27 0 0 112
ti kezdtetek a részegekről beszélni...
én csak megpróbáltam kideríteni a topik "lényegét"....

Előzmény: intrusion (109)
wizes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 111
o)
Előzmény: TomDantes (104)
intrusion Creative Commons License 2008.07.27 0 0 109
Te mindenbe bele tudod hozni a mariskát.... :)))
Előzmény: Hwang (102)
Hwang Creative Commons License 2008.07.27 0 0 108
a hajnalban tüzijátékozás az belefér a véleménynyilvánítás szabadságába?
:))
Előzmény: TomDantes (106)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 107
Nem ,de mondjuk hasnolítXD
Előzmény: intrusion (105)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 106
Mert ilyet csak libsi tesz...a jobber az ilyenkor alszik és ha tüzijátékot csinál akkor az néma és láthatatlam hogy ne zavarjon másokat ...XDXDXD

Előzmény: intrusion (91)
intrusion Creative Commons License 2008.07.27 0 0 105
Nem ő a szomszédod?
Előzmény: TomDantes (104)
TomDantes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 104
Oszt most én ezzel mit kezdjek?
Előzmény: intrusion (100)
wizes Creative Commons License 2008.07.27 0 0 103

értem.

Mindkettőt meg kéne oldani: mivel jisváros vagytok, tom akkor is nehéz!

KUTYÁK-nak drukkolk!

de elaltanám a qtya elleneseket!

Előzmény: Nanotapasz (93)
Hwang Creative Commons License 2008.07.27 0 0 102
akkor mi a lényeg?
hogy vannak bunkók? hát vannak...
hogy libsisek? lehetnek azok is meg lehetnek nem azok is
hogy az alkohol károsabb, mint a marijuana? ez van...legalizlni kell...
az ég kék a fű zöld?

Előzmény: parafeno mén (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!