Fábry tömegkarambolt okozott.
Súlyos közlekedési balesetet okozott Fábry Sándor (54)! Olvasó-riporterünk információja szerint a showman hazafelé tartott leányfalui otthonába, amikor a település főutcáján összetört négy másik autót.
Nos, én két részre osztanám. Egyik a tudatos szabálysértés pl. gyorshajtás, záróvonal átlépése, az elsőbbség meg nem adása, mobil telefon stb. a másik a figyelmetlenség. A figyelmetlenség szinte mindenkivel megtörténik. Pályafutásom alatt velem kétszer fordult elő hogy figyelmetlen voltam. Jónéhány éve, az autórádiómban kazettát cseréltem, miközben lelassult a kocsisor és egy teherautó platója alatt sikerült megállnom. Egy másik alkalommal átmentem a piros jelzésen úgy, hogy a távolabbi lámpát néztem ami zöldet mutatott. Ezt csak azért mondom, mert mindkét eset úgy történt, hogy nem embert ölni mentem ki az utakra, de bármelyikből lehetett volna halálos tömegbalaset. Én a tudatos szabálysértést jobban elítélem. Fábry esetét viszont a másodikba sorolnám. Persze ettől még a jóképességű, makulátlan autóstársadalom megkövezheti. De nevetségenek tartom ebből politikai statisztikát gyártani.
a fasz akarja meglincselni, nem is vagyok lincselos alkat, de tenyleg nem ertem.
es pont leanyfalun ahol az ir allampolgarral kapcsolatban kulon topik van es akaar tenylegesen lennenek akik hajlandok lennenek meglincselni az ir allampolgart.
ilyen baleseteknel szerintem nem a tenylegesen megtortentbol kell kiindulni hanem a lehetsegessegekbol.
ha nem igy van/lenne akkor miert buntetik meg az embert abszolut vagy relativ gyorshajtasert? nem kovet el semmit es megis megbuntetik, adott esetben jogositvanyat bevonjak.
egy elszabadulhato kutya (plane ha nagytestu) vagy egy rosszul rogzitett szallitmany milyen baleseteket okozott/okozhat?
ja es az ir allampolgarnal kulon hozzaszolasokat erdemelt/okozott az a puszta teny hogy terepjarot vezetett es hogy ezaltal mennyire jobban kellett volna vigyaznia a serulekenyebb autokra/gyalogosokra.
ez igazából csak a munkaterepjárókra igaz (pár éve az adac összeeresztett egy nissan patrolt és egy vw golfot, a nissant vezető dummy "meghalt", a golf vezetője nem). a várositerepjárók inkább csak magas építésű összkerekes személyautók.
a terpjáró úgy van tervezve hogy mereven ütközik mint egy teherkocsi (mert hogy az is), addig a személygépkocsik elnyelik az ütközést, begyürődnek, szinte az egész kocsi egy nagy lökháritó.
ettől független a egy új légzsákkal telepakolt kiskocsi jobban védi az utast.
Nezd meg Demszkynel mit muveltek!Gyorsan hajtott lakott teruleten KIVUL es a buntetest ELFOGADTA, de fikaztak ezerrel.
Kosa Lajos lakott teruleten BELUL hajtott gyorsan, sot meg neki allt feljebb es NEM FOGADTA EL a buntetest, de o a szent polgar.
2,
Gyurcsany a kampanyfilmjeben a hatso ulesen nincs bekotve, jaj mino borzalom. Orban az o kampanyfilmjeben a GYEREKEIT biztonsagiov NELKUL szallitja, meg trecsel a vezetes kozben az utra figyeles helyett, akkor o jaj milyen kedves apa, hat a gyerekeit kocsival viszi.
3,
Toller Laszlo sulyos karambolt szemvedett mikor NEM IS vezetetett, de a vegzetes serulese ellenere is fikazak. Meg mocskosan jaj mennyibe kerul
Repas Zsuzsa MAGA vezetve szerez sulyos serulest par napra ra, akkor jaj sajnaljuk mar jaj szegeny mino tragedia, hat neki termeszetesen jar a mentohelikopter ott nincs koltsegszamitas.
no jo nem kaptam valaszt hogy mi lett volna ha gyurcsany lett volna a baleset okozoja, rendben van, miert is kaptam volna valaszt. mi lett volna ha kerdesek eleve hulyesegek, hiszen nem az lett volna ami mi lett volna ha hanem az tortent ami tortent.
milyen kurvara elnezoek vagyunk.
es mi lett volna ha fabry kutyaja elkezd baszakodni es fabry a kocsijaval felsodrodik a jardara leanyfalun es elut keet kisgyereket????
vagy mi lett volna ha rosszul rogzitve szallit csoveket a kocsit tetejen es azok elszabadulnak es megolnek egy szembejovo auto soforjet.
az ember nem felelos a kocsjanak a vezeteseert? a benne szallitott kutyaert? es mi lesz ha a biztosito azt mondja hoyg egy nagy lofasz fizet olyan karert ami elkerlheto lett volna ha a vezeto odafigyel arra hogy mit csinal?
Ezzel a papírral csak az a baj, hogy amikor én hülye fejjel, a piros jelzést figyelmen kívül hagyva beledurrantottam egy hölgy autójába ( a kár szerencsére meglepően kicsi volt, az ijedtség annál nagyobb mindkét részről ), csupán olyan sort nem találtunk, hogy a vétlen sofőr mit is jelöljön meg, mert olyan sor nincs, hogy " az elsőbbségi viszonyoknak megfelelően egyenesen haladtam".
Ráadásul megjelent valami "nanotapasz" nevü nik,ettől teljesen kiborultam,hogy vagy nekem nincs fantáziám,vagy neki,a fenébe is! Ugy hogy jókor jöttél a hsz-eddel.