Magyar Nácivadász Szövetség néven csoport alakult a szélsőjobboldali szervezetek ellentáboraként. A Népszabadság azt írja, hogy a társaság egyebek mellett fel akarja térképezni a szélsőjobboldali csoportok és egyének közötti kapcsolatot, amelyet nyilvánosságra akar hozni.
"aki eltakarja az arcát, rendes országban pusztán ezért kinéz neki egy év, ha nem csinált semmit akkor is."
Az kérlek minden, de nem egy rendes ország. Ugyanis önmagában az arc eltakarása nem valósít meg semmiféle bűncselekményt, mivel nincs sértett.
Értem én, hogy egyesek tűzzel-vassal is rendet szeretnének biztosíttatni (ez persze igazából nem jelent mást, mint a saját ízlésének megfelelő környezetet) node a demokrácia már csak ilyen zavaró dolog, hogy másnak is van ehhez-ahhoz joga, nem csak a lúzereknek.
Ebben az egészben pedig leginkább az a szar, hogy nekem kell magyaráznom a liberális szemléletet egy - álítólag - liberálisnak.
Nem alhatsz nyugodtan, ha abból indulok ki, hogy engem egyszer a Blahán mindössze azért nácizott le a buszra váró tömeg kellős közepén egy bácsi, mert a (gagyi) katonai hátizsákom terep mintázatú (szerinte náci jelképet hordoztam).
Az említett eset miatt gondolom úgy, hogy ha ez a nácivadász szervezet esetleg kinövi magát, akkor az ténylegesen olyan károkat okozhat, amikkel a Magyar Gárda ellenzők riogatnak.
Hi! Asszem lassan kezdem magam összefosni az ijedtségtől! Mivel a családnevem Németh, régen a focicsapatban Náci(meg Hitler) volt a becenevem. Most ezek után merjek nyugodtan aludni ? #fetrengve röhög#
Mivel Tomcat kicsit elbeszélgetett vele telefonon, ijedtében összefosta a bokáját. Érdemes meghallgatni nácivadászunk dumáját, s hozzágondolni, ezt a szerencsétlent állította elénk példaképül Drazsé elvtárs. Egyébként a fickó valszeg azonos azzal, aki az azóta a netről eltávolított kemény magyarellenes Jeremiás-blogot készítette.
A nácivadászat szabadság miatt ideiglenes szünetel. Nácivadász igényét kérjük egy zárt borítékban a lábtörlő alá helyezni. Megértését elöre is köszönjük.
Ne keverd a szezont a fazonnal. Azok az őskeresztények, akik kommunisztikus módon éltek, éppenséggel áldozatai voltak a római "inkvizíció"nak. Akik invizíciót játszottak, már messze voltak az egyenlőség eszméjétől.
De más különbség is van. A keresztények pl, tudják, hogy nem vagyunk egyformák. A kommunisták ezt szeretnék elfelejteni.
Hiába, no, nem lehet összemosni a kettőt.
Próbáld meg inkább a kommunizmust a fasizmussal. Türelmetlenséget ott is találsz.., stb. Nem véletlenül ugyanazon korban voltak divatban.
Kommunizmus az egy mese soha nem volt, az ősközösség a mesebeli kommunizmusra nem hasonlit, mivel kegyetlenül gyilkolták egymást az ősemberek. Tehát mesékkel nem kell foglalkozni.
Van azért egy lényeges különbség: a keresztények tudták, hogy ki az evilág ura, s nem embertől várták, várják a megváltást, nem is valami forradalomtól, hanem Istentől.
Nekem annak idején egy öreg kommunista mondta (munkáspárti volt, már meghalt szegény), hogy az első kommunisták a keresztények voltak... és tényleg van benne valami :)