Keresés

Részletes keresés

örangyalka Creative Commons License 2008.07.10 0 0 4

zekkencs2.

Furcsa miket irsz?Te mit dolgozol?Van diplomád,tudsz nyelveket,látod a hátteret?

Ha olyan okos vagy ülj a net elé és szervezd meg az utazásod!

Minden szakmában van aki korrekt,van aki csaló!!!(Aki buta és az orráig lát!)

Te milyen vagy ha már ilyeneket irsz ,sértegeted a becsületes embereket!

Egy iroda sőt kiszolgáltatott az alvállalkozónak is pld:"8 elemis sofőr,szálloda tulajdonosoknak,éttermesnek,repülőknek stb? És ki a felelős????Na ki nem a csalók,hanem egy iroda!Sokszor egy irodának is meg kellene nézni,hogy az utas milyen?De ezt nem lehet! Velünk egyszer utazott egy mosdatlan "büdös" egy alkoholista és egy sérült gonosz idegbeteg! Hát ezeken vagy nevetsz vagy bosszankodsz!

örangyalka Creative Commons License 2008.07.10 0 0 3

Én Ősszel utazom egy Meseszép Olasz-Francia Nagy Körútra Szept 20-27.

A barátaim már voltak!Jó a szállás,ár,program,idegenvezető+helyi olaszok is.

A program:Garda tó,Sirmione,Verona,Mantova,Cremona,Páviai kolostor,Milano,Como tó,Genova,Montecarlo,Padova,Jesolo.

Ezzel az rodával már voltam a Velencei hajó Regatán,most is megyünk szept.6-8.

Van honlapjuk www.anacapritravel.hu. A C-travel ajánlotta őket 12 éve müködnek.

utazóóó Creative Commons License 2008.07.10 0 0 2
OLaszországba szeretnék utazni melyik a legjobb utazási iroda erre a célra?
Zekkencs2 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 1

Nézzük csak, mit csinál itthon egy utazási iroda?

Megkeresi a kinti partnereket.

Kell partner akivel ki lehet repülni. Kell partner, aki transzferel, kell partner ahol megszállhat és étkezhet az utas. Van, hogy még a fakultatív utat is partner csinálja.

Namost ha valamelyik partner odakint elbac valamit, akkor az utas az itteni irodát szidja. Ha több partner is elbac, akkor mégnagyobb a szívás.

Tehát ekkor derül ki, hogy az iroda odakint rossz partnereket választott. Vagy lecseréli, vagy befenyíti őket. Persze ez már csak akkor derül ki, mikor már 1-2 transzport megszívta odakint.

Ha azt nézzük, hogy mondjuk az arabok egyébként is nagyon lazák, akkor nem lehet egyszerű a partnerek felkutatása, pláne új partnereké főszezonban.

Ekkor jön még az, hogy a kinti partner több irodának is dolgozik, és bővít.

Felvesz embereket, akik betanulnak. Pl. eltévednek a városban a csoporttal a transzfernél. Nagy gáz, és meg is történt.

Ami velem történt meg anno, egy betanulós pincér lelépett a pénzzel, bacott visszaadni. Mondjuk utána már nem láttam, valszeg az volt az utolsó munkanapja. Nekem meg életem legdrágább ásványvize.

De ugye nem mondom, hogy az iroda a hibás ezért.

Még azt is eltudom képzelni, hogy mikor itthonról kimegy a góré, megkötni a bizniszeket, minden szép és minden jó.

Tiszta szálló, jó szobák, fincsi és bőséges kaja, a transzfer busz nagy és kényelmes, sőt egy nagyon udvarias és tapasztalt sofőr vezeti, a repülők is időben indulnak, és minden baba.

Aztán beindul a szezon, a  túlterhelés, és jön mindegyik irodára a panasz.

Az iroda meg szarba kerül valamelyik kinti partnere miatt.

Pl. milyen érdekes, ha jó szoba kel, fizetned kell érte. Beraknak valami szarba, mész jattolni a recepciósnak. Biztos jól akar keresni ő is. Nagyon ritkán olvastam olyan esetet, hogy még jattolásra sem lett jobb szoba. A recepciós a saját szakállára dolgozik, azaz oszt szobákat.

Persze vannak akik ezért is az irodát hibáztatják.

carbonara Creative Commons License 2008.07.09 0 0 0
Addig is ajánl0m ezt a topikot : gagyi utazási irodák
Előzmény: matyi70 (-)
matyi70 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 topiknyitó
Megnyilt topikom és várom a hozzászolásaikat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!