Sziasztok! Arra gondoltam, kellene egy topik, ahol összegyűjthetnénk a tapasztalatainkat a Bibionei apartmanokról. Konkrét apartman megnevezéseket várok, saját tapasztalattal, képekkel, utazási irodával (kinél foglaltatok), stb.
Kérlek titeket, ide csak az apartmanokról írjunk, egyéb témában itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9098171 beszélgessünk.
Végignéztem a fotókat, nagyon jól sikerültek! Valaki volt már a Residence Albatrosban? Úgy néz ki ezt kapjuk. Érdekelne, hogy a kikötő miatt, ami előtte húzódik, nehezen közelíthető-e meg a strand és milyen messze van.
Az előtte lévő medencét szeptemberben még vajon lehet-e használni?
C-6 apartman Laguna épületben, 1. emelet 6-os apartman: 2 háló, 1 nappali-konyha, 1 fürdőszoba, nagy erkély, széf, medence, nem zárt, de számozott parkoló a hűsítő fenyvesek alatt
Felszereltség: már átalakított konnektor, mikró,tea és kávéfőző, fagyasztós hűtő, evőeszközök, tányérok, lábasok, serpenyő, tálca,poharak,csészék...stb.
Nagyon meg voltunk elégedve az irodával és az apartmannal is. Egyetlen hátránya, hogy a part picit messze van, kb. 1 km. Van ingyenes busz, mi csak egyszer használtuk, inkább sétáltunk...nem volt vészes a távolság.
Minden más ...viszont nagyon közel van...pl. buszpályaudvar, vidámpark, iroda, sétáló utcák, Winner közért
FRONTEMARE LIDO DEL SOLE Superadriás foglalás 29-es második emeleti tengerpartra néző api. B-4 típusú 3-4 fő részére. Számozott, fedett parkolók a ház alatt. A konyhában mikró, kávéfőző,nagy hűtő a Tv alatt. Fürdőszobában mosdó, bidé, Wc és tálcás zuhanyfülke.(sajnos nem fényképeztem) A bejáratnál van egy nagy terasz meg a konyhából nyílik egy kisebb. Mindkettő a tengerre néz. Az api tiszta volt jól felszerelt. Az ágyak kényelmesek.
Hát én se a mikrót, se a sütőt nem használtam. Légkondit is csak 2* kapcsoltuk be, mikor du. lementünk a partra.
Én ezt egyszerűen nem értem. Ott tök jó idő volt, nem lehetett megdögleni a melegtől. Ausztriában szintén. Éjszaka mindig jókat tudtunk aludni. Hazajöttünk, itt meg szakad rólunk a víz és meg lehet éjszaka bolondulni... :(
Végre valahol normális ágy van, nem összetolható izék. :-). Loriana-ból még mindig senki? Bár most megyek oda utoljára. MÉg oda se értem, de már átvágtak
Ami engem meglepett: A mikro grillezős volt, és sütő is volt az apartmanban. Jó lett volna egy mosógatógép is :) , bár amennyit főztem... inkább itt-ott ettünk, mint az apartmanban...
Hazaérkeztünk mi is. A Laguna Grande 4.emeletén az 57.számú apartman volt a miénk. Kicsit féltem tőle TRUST11 hozzászólása után. Az apartman ki volt takarítva, igaz mi csak 1/2 12-kor vettük át a kulcsot. 5 felnőtt embernek viszont biztos, hogy kényelmetlen lenne. Mi két gyerekkel voltunk, nekünk megfelelt. Az ágyak sem voltak vészesek, bár a férjem keskenynek találta. A fürdőben a víz szépen lefolyt. És a takarításhoz én vittem (a családom tiltakozásának ellenére) egy szivacsos felmosót. A kilátás szuper volt a tengerre, bár én a tériszonyommal csak a terasz ajtóba mertem kiállni. És akkor pár kép. A kupiért bocs, de akkor készültek a képek, amikor próbáltuk belakni a helyiségeket.
Mesélnél a Marina Grandéról? mi szeptemberben megyünk oda? milyen a partja? az Agenzia-ben kell átvenni a kulcsot oda is? Mi nem volt rajta jó? köszi Gabi